Maplesoft MAPLE v12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Maplesoft MAPLE v12
Portable Mathematica 6.01
Long recognized as the world's most powerful mathematical software system, Mathematica has steadily grown in breadth and depth to become today an unparalleled platform for all forms of computation.
Powering innovation in research, development, and education
With thousands of original algorithms and a tightly unified overall design, Mathematica spans projects of all sizes—from simple calculator operations and educational demonstrations to large-scale systems deployment and maximum-power supercomputing.
نیاز به نصب نداره.نسخه قابله حمله این برنامس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
کسی میدونه بهترین سی دی آموزش دروس ریاضیات پایه راهنمای چیه
سی دی آموزشی هست!! کدومش بهتره
فرقی نمیکنه سی دی باشه یا دی وی دی یا....
فقط خیلی تمیز درسها را توضیح بده
من مطالب جالبی در مورد رابطه فیثاغورث و تشابه مثلث ها برای تدریس می خواستم
میتونید بگید چه سایتی برم یا چه کتابی بخونم؟
سلام بچه ها خسته نباشید
می خواستم بدونم کسی نرم افزاری برای شبیه سازی فرایند ها و اثبات قضایای هندسی نداره ؟ به صورت انیمیشین چون می خواستم قضایا رو به صورت انیمیشن اثبات کنم . ( بین خودمون باشه ، نمره داره )
ممنون
دست همگی شمادردنکنه
خیلی باحالین
نرم افزاراتون هم همینطور
سلام.من شدیدا به plpمطلب 6 نیاز دارم کسی میتونه کمک کنه.ممنون
سلام
من دبير رياضي هستم
وقتي دارم سوال تايپ مي كنم مخصوصا سوالات هندسه در رسم شكل اشكال دارم اين كار با برنامه word خيلي سخته لطفا اگه برنامه اي هست من رو راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام من دبير رياضي هستم هنگام تايپ سوالات امتحاني در word و مخصوصا رسم شكل هندسي با مشكل مواجه هستم ايا نرم افزاري براي اين كار وجود داره
باتشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)