تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 10 از 1174 اولاول ... 6789101112131420601105101010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض در آستانه رئال مادرید - ویارئال

Who: Villarreal vs Real Madrid
    When: Sunday, 2nd September 2007, 2100 CET
    Where: Estadio El Madrigal, Villareal

به نقل از پارس فوتبال:

پنج بازی آخر دو تیم:

Villarreal
    Aug 25 Valencia vs Villarreal 0-3 (Primera Liga

Aug 19 Villarreal vs Livorno 2-2 (Pre-Season Friendly

Aug 14 Villarreal vs Osasuna 3-0 (Pre-Season Friendly

Aug 10 Villarreal vs Sporting Braga 3-1 (Pre-Season Friendly

Aug 07 Hércules vs Villarreal 0-4 (Pre-Season Friendly

Real Madrid
    Aug 25 Real Madrid vs Atlético Madrid 2-1 (Primera Liga

Aug 19 Real Madrid vs Sevilla 3-5 (Spanish Super Cup

Aug 15 Cadiz vs Real Madrid 1-3 (Ramon de Carranza Trophy

Aug 14 Real Madrid vs Real Betis 0-1 (Ramon de Carranza Trophy

Aug 11 Sevilla vs Real Madrid 1-0 (Spanish Super Cup

تركیب احتمال ویارئال:
    Viera - Venta/Ángel, Cygan, Fuentes, Capdevila - Cazorla, Senna, Josico, Pirès - Tomasson, Rossi/Kahveci

تركیب احتمال رئال:
    Casillas - Sergio Ramos, Metzelder, Cannavaro, Heinze - Sneijder, Diarra, Guti, Robinho - Raul, van Nistelrooy

نظر من:

--------------------------كاسیاس---------------------------
    هاینزه--------كاناوارو-------------متزلدر--------------راموس
    --------------------------دیارا--------------------------------
    -------درنت--------------گوتی----------------اشنایدر------
    --------------رائول-------------------نیستلروی-------------

پیش بینی سایت گل:
    Villarreal 1-2 Real Madrid
    منبع:parsfootball

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آخرين مصاحبه‌ي كاسياس:
    ایا شما امسال به خاطر قهرمانی در سال قبل با ارامش خاطر بیشتری بازی خواهید کرد؟
    مسلما. رائول - سالگادو - گوتی و من امسال همچین وضعیتی خواهیم داشت چون خیلی وقت بود که هیچ جامی رو کسب نکرده بودیم و فشار روحی سنگینی را که بر روی دوش خود داشتیم را برداشتیم. اما امسال بازیکنان جوانی به تیم پیوستند و سال گذشته نیز جامی که کسب شد برای خیلی از بازیکنان زود به دست امد چون بعضی از انها فقط یک یا دو سال بود که به رئال امده بودند.
    فرق زیادی بود بین بازی های پیش فصل و بازی مقابل اتلتیکو مادرید ...
    ما تا حالا ۳ بازی رسمی انجام داده ایم که ۲ تا از انها در بازی سوپرکاپ بود که مردم ان را خیلی به حساب نمی اوردند اما وظیفه رئال این است که همیشه قهرمان شود. به نظر من ما برای بازی در سوپرکاپ ان هم مقابل تیمی مثل سویا که در بازی های مقدماتی لیگ قهرمانان بازی می کرد به اندازه کافی اماده نشده بودیم.
    ایا برای شما مهم بود که طرفداران از بازی شما مقابل اتلتیکو لذت بردند؟
    بله. مهمترین اصل برای هر تیم ایجاد یک رابطه قوی بین باشگاه و طرفدارانش است چیزی که ما مدت زیادی بود ان را از دست داده بودیم. ما ۴ سال سخت را تحمل کردیم و همراه با ما طرفداران نیز این وضعیت را داشتند و پاداش این همراهی تماشاگران فقط می توانست کسب قهرمانی باشد. تماشاگران حق دارند از ما بازی زیبایی مثل بازی مقابل اتلتیکو مادرید بخواهند
    ایا فکر می کنید شما می توانید ان بازی زیبایی را که هواداران می خواهند را انجام دهید؟
    من معتقدم که ما بازیکنان با استعدادی داریم که با بازی کردن بیشتر اعتماد به نفس انها نیز بیشتر می شود و ما حرفهای خوبی امسال برای گفتن خواهیم داشت. ما خوب تمرین کرده ایم و بهتر تقویت شده ایم. چیز دیگری که مهم است این است که بازیکنان جدید برای بازی کردن بسیار با انگیزه هستند. انها می خواهند که همراه با رئال جامهای زیادی به دست بیاورند و رئال را هم در اسپانیا و هم در اروپا به اوج برسانند.
    ایا فکر می کنید بتوانید دوباره در میدان سیبلس جشن بگیرید؟
    نمی دانم. ما سال گذشته مدام می گفتیم معلوم نیست اما چنین اتفاقی افتاد من معتقدم می توانیم اگر همه چیز را حل کنیم.
    و نظرتان در مورد گروهی که در لیگ قهرمانان در ان افتادید...
    مردم می گویند که ما گروه سختی نداریم اما من اینطور فکر نمی کنم. لاتزیو بازیکنان معروفی ندارد اما کار تیمی را خوب انجام می دهند.وردربرمن نیز که هنوز جز تیمهای قوی لیگ اروپا و بوندس لیگا به حساب می اید. المپیاکوس نیز تیمی سرسخت است مخصوصا در کشور خودشان یونان.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اينم آخرين مصاحبه‌ي شوستر قبل از بازي[!!]:
    ایا سیستم رئال در بازیهای خارج از خانه تغییر خواهد کرد؟
    ما سیستم بازی خود را تغییر نخواهیم داد. شاید ما بعضی اوقات کمی تغییر کنیم اما سعی می کنیم که در خانه یا خارج از خانه با یک سیستم بازی کنیم.
    ایا شما در اخرین لحظات فصل نقل و انتقالات انتظار خریدی جدید داشتید؟
    خیر. زیرا در چند روز اخیر کسی به من زنگ نزد که خبر خریدی جدید به من دهد. با بهبودی په په و روبن تیم ما کامل خواهد شد.
    با وجود مصدومیت په په شما چه کار خواهید کرد؟
    به جای او از متذلدر استفاده می کنیم او هفته پیش نیز خوب کار کرد و راموس را در راست بازی می دهیم.
    شما در مورد مصدومیت اتوئو چه نظری دارید؟
    من فقط به عنوان یک طرفدار فوتبال به این اتفاق نگاه می کنم. من دوست ندارم بازیکنانی مثل اتوئو مصدوم شوند چون او زیبا فوتبال بازی می کند و گل می زند و طرفداران از دیدن بازی او لذت می برند.
    و نظر شما در مورد قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا...
    ما در گروه خوبی افتادیم اما به این معنی نیست که گروه ما اسان است. در اروپا رقابت خیلی سخت است و هر اتفاقی امکان دارد رخ دهد. ما باید کار خود را انجام دهیم اما فکر می کنم بتوانیم به دور بعد صعود کنیم.
    ایا بازیکنان رئال مادرید ب شما را راضی نکردند؟
    کامل نه. انها خوب بازی می کردند اما خیلی سخت بود که به تیم اول راه پیدا کنند ما باید همیشه تیمی قوی داشته باشیم و بهتر بود که در تیم دیگری بازی کنند.
    ویارئال ۵ ماه است که نباخته ایا کمی نگران کننده نیست؟
    خیر. اینها فقط یک سری امار و ارقام است. مردم می گویند که انها فصل را خیلی خوب به پایان رساندند و به مسابقات یوفا راه یافتند اما انها تغییراتی نیز داشتند فورلان این تیم را ترک کرده اما به هر حال شکست انها کار سختی است به خصوص اینکه انها والنسیا را در خانه خود والنسیا ۳ --- ۰ شکست داده اند.
    شما برای مقابل با ویارئال چه کار کرده اید؟
    پلگرینی تیمی بسیار قوی ساخته است تا انها را به مسابقات اروپایی برساند. قدرت بدنی انها برای ما خیلی کار را سخت خواهد کرد انها از دو هافبک و چهار مهاجم استفاده می کنند. بازیکنانی مثل توماسون - پیرس - روسی - نیهات قهوه چی و دیگران که بایکنانی سریع و گلزن هستند.
    ایا هیگوئین در بازی فردا می تواند به میدان رود؟
    او خیلی خوب تمرین کرده است و کاملا از مصدومیت خارج شده است ما می خواهیم که او مدت زیادی برای رئال بازی کند برای همین از او در هفته های اتی استفاده می کنیم تا کاملا اماده شده باشد.
    و هاینزه...
    او خیلی خوب تمرین کرده است و فکر می کنم که بتواند در بازی فردا به میدان برود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام بازی بعدی ریال کی هست؟ ساعت چند؟ چه روزی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

خريد هاي اين فصل باشگاه را بنويسيد
    والپيپر باشگاه رئال داري بزار
    البته جديدش

تاريخ عضويت
    Aug 2007

12

خريد هاي اين فصل باشگاه را بنويسيد
    والپيپر باشگاه رئال داري بزار
    البته جديدش
    بيا عزيز،فكر كنم اين‌ها كلّ نقل و انتقالات باشگاه تا اين لحظه باشه:
    1-كارلوس از رئال به فنرباغچه 2-بكهام از رئال به گالكسي 3-متزلدر از دورتموند به رئال 4-پورتيلو از رئال به اوساسونا 5-ساويولا از بارسلونا به رئال 6-گارسيا از رئال به مورسيا 7-رائول براوو از رئال به المپياكوس 8-په په از پورتو به رئال 9-ديگو لوپز از رئال به ويارئال 10- يرزي دودك از ليورپول به رئال 11-نگرادو از رئال به آلمه ريا 12-پاوون از رئال به ساراگوسا 13-مخيا از رئال به مورسيا 15-هلگه را از رئال به والنسيا 16-ريس از رئال به اتلتيكو مادريد 17- مينيامبرز از رئال به هركولس 18-درنته از فاينورد به رئال 19-اشنايدر از آژاكس به رئال 20-كاسانو از رئال به سمپدوريا 21- هاينزه از منچستر به رئال 22-سيسينيو از رئال به رم 23-آرين روبن از چلسي به رئال
    و اين كه شك دارم كه امرسون بالاخره رفت به ميلان يا نه
    اميدوارم كارت راه افتاده باشه.
    Last edited by Mahdi_Shadi; 02-09-2007 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مياتوويچ مدير ورزشي رئال مادريد، با ستودن تيم نسبتاً جوانش گفت:
    مهم‌ترين هدف ما در اين فصل فتح ليگ قهرمانان است و ما مي‌توانيم با تيم جوانمان اين كار بزرگ را براي دهمين بار انجام دهيم.
    در مورد گروه بندي هم اين طور اظهار نظر كرد كه:
    به نظر می رسد ما شانس اول صعود باشیم اما رقیبان ما نیز بسیار سرسخت هستند و هر اتفاقی امکان دارد که بیافتد به همین دلیل ما برای تمام تیمها احترام قائلیم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

سلام بازی بعدی ریال کی هست؟ ساعت چند؟ چه روزی؟
    سلام
    امشب ..ساعت 23:30 شبکه سه شبکه ج................

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

بيا عزيز،فكر كنم اين‌ها كلّ نقل و انتقالات باشگاه تا اين لحظه باشه:
    1-كارلوس از رئال به فنرباغچه 2-بكهام از رئال به گالكسي 3-متزلدر از دورتموند به رئال 4-پورتيلو از رئال به اوساسونا 5-ساويولا از بارسلونا به رئال 6-گارسيا از رئال به مورسيا 7-رائول براوو از رئال به المپياكوس 8-په په از پورتو به رئال 9-ديگو لوپز از رئال به ويارئال 10- يرزي دودك از ليورپول به رئال 11-نگرادو از رئال به آلمه ريا 12-پاوون از رئال به ساراگوسا 13-مخيا از رئال به مورسيا 15-هلگه را از رئال به والنسيا 16-ريس از رئال به اتلتيكو مادريد 17- مينيامبرز از رئال به هركولس 18-درنته از فاينورد به رئال 19-اشنايدر از آژاكس به رئال 20-كاسانو از رئال به سمپدوريا 21- هاينزه از منچستر به رئال 22-سيسينيو از رئال به رم 23-آرين روبن از چلسي به رئال
    و اين كه شك دارم كه امرسون بالاخره رفت به ميلان يا نه
    اميدوارم كارت راه افتاده باشه.
    از توضیحتون بسیار بسیار متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اينم چندتا والپيپر كه نبايد خيلي جديد باشن،امّا مال هواداراي رئاله بالاخره(!!):
    گاگو:

روبينيو:

(زيدان كه الهي قربونش برم،چقدر دلم براش تنگه!)

ديويد نامرد!

ساويولا:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •