ببخشید دوستان من به یه مشکلی برخوردم :
من وقتی دارم بازی میکنم خیلی خوب و روون اجرا میشه و مشکلی نداره ( البته یکمی گرافیک ها رو آوردم پایین )
بعد که میرسم به یه قسمتی یه دفعه سیستم Restart میشه !!!!! اعصابمو ریخته به هم . کسی میدونه مشکلش کجاست ؟
ببخشید دوستان من به یه مشکلی برخوردم :
من وقتی دارم بازی میکنم خیلی خوب و روون اجرا میشه و مشکلی نداره ( البته یکمی گرافیک ها رو آوردم پایین )
بعد که میرسم به یه قسمتی یه دفعه سیستم Restart میشه !!!!! اعصابمو ریخته به هم . کسی میدونه مشکلش کجاست ؟
عزیزم ، یه گزینه هست تو آپشن که البته کامل یادم نیست چی بود ف یه چیز تو مایه های ... Shader ... اون رو غیر فعال کن احتمالا مشکلت حل میشه .
من هم همین مشکل رو داشتم .
ممنون دوست عزيز . يه امتحاني ميكنم خبرشو بهت ميدم .عزیزم ، یه گزینه هست تو آپشن که البته کامل یادم نیست چی بود ف یه چیز تو مایه های ... Shader ... اون رو غیر فعال کن احتمالا مشکلت حل میشه .
من هم همین مشکل رو داشتم .
با سلام
این قدر تعریفش رو کردین دیوونه شدم!!!!!!!!!
دوستان یه سایتی چیزی هست که بتونم به صورت پست بخرم؟یعنی پول رو به حساب واریز کنم و فیش رو براشون بفرستم و بعد با پست برام بیاد؟
یا اگر کسی از دوستان می تونه برام تهیه کنه و پست کنه حاضرم تمام خرج و مخارجش از قبیل پست و این جور چیزها رو بپردازم.
دوستان عاجزانه خواهش می کنم.دارم دیوونه میشم.
با سلام
چی شد دوستان؟
چرا تاپیک رو تعطیل کردین؟
پس یعنی کسی نیست جواب سوال من بیچاره رو بده.
اون قدر بد شانس هستم تا اومدم توی این تاپیک پست دادم تاپیک تعطیل شد.
سلام دوستان من بازی Bioshock رو نصب کرد بعداز لی گشن کرک هم پیدا کردم ولی یه فایله به نام openal32.dll
می خواهد من از اینترنت دانلود کرم ولی اشکال داد کسی این بازی با این نام فایل رو نداره بده به ما
عزیز مال فایلهای C++ Runtime یا Direct X هست.
از اینترنت هم بگیری بازهم یکی دیگه رو میخواد.
آرخین رایرکت ایکس:
اونی که توی DVD هست نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C++ Runtime هم صفحه قبل هست.
دوستان برای خرید میتونید برید بیرون بازی رو بخرید.
توی فروشگاهها دیر میان![]()
دوستان سلام
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی روی فایل exe دابل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته هارد یه چند ثانیه کار میکنه بعد هیچی
درایورم 162.18_forceware هست
اخرین اپدیت DX 9c
سلام.
مطمئنی درایورت نصبه؟
اخه وقتی درایور نصب نباشه همین اتفاق میفته.
از صفحه ی سایت Nzone درایور رو گرفتی؟
اقا کسی میدونی رمز این در چیه؟
در ضمن چقدر دیگه بازی تمومه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)