فکر کنم یکی از تعویض های ایشون که شفیعی بود گل زد ها
خداییش وقتی هوادارایی مثل شما رو میبینم اعصابم داغون میشهواقعا شما استقلالی هستی که اینجوری حرف میزنی؟
من که شک دارم
فکر کنم یکی از تعویض های ایشون که شفیعی بود گل زد ها
خداییش وقتی هوادارایی مثل شما رو میبینم اعصابم داغون میشهواقعا شما استقلالی هستی که اینجوری حرف میزنی؟
من که شک دارم
يك طرفدار واقعي در هر شرايطي طرفدار تيم هستش . چه ببره چه ببازه .
shahriar_sh_2007 دوست عزيز منم شك دارم شما استقلالي باشيد !!!!!!
اول اينكه شما صفحه 7 پست شماره 64 رو بخونيد
بعدشم بازي جمعه رو كه ديديد ديگه
√ استقلال اون همه حمله كرد فقط نزديكه 10 تا موقعيت گل داشت ديگه واقعا استقلال جمعه بد شانس بود
مس 2 تا حمله داشت يه گل زد يا يه تيمي 2 تا حمله ميكنه 3 تا گل ميزنه خوب فوتبال همينه يه روز شانس باهات هست يا روز اصلا شانس نمياري فعلا كه استقلال خيلـــــــي بدشانس بوده تا اينجا
√ پنالتي رو كه منيعي از دست داد
√ فقط سه ،چهارتا تك به تك صدردصد گل رو برهاني از دست داد
√ گل كه زيدم قبول نكردن
√ داوري رو هم كه ديد مثـــــــــــــلا بهترين داور فصل قبل بود واقعا هم كه حقش بود !!!!!!!!!!!
√ اونم از كمك داور كه وقتي برهاني اصلا تو آفسايد نبود داشت تك به تك ميشد الكي پرچمشو برد بالا انقدر تابلو بود كه
آفسايد نبود كه اون مزدك كه پرسپوليسي هست گفت اصلا آفسايد نبود كمك داور اشتباه كرد
اونم از داور با اون قضاوتش نتونست بازي رو كنترل كنه اگر چند دقيقه ديگه بازي ادامه پيدا ميكرد
ديگه فكر كنم بازيكنا همديگه رو بدجوري ميزدن
حالا اين جا حجازي چيكاره است بايد خودش بره گل بزنه؟؟ اصلا حجازي نه فرگوسن ؟؟؟؟؟؟
بعدشم درباره تعويض جباري بايد زودتر هم بيرون ميرفت گلي هم كه خورديم به خاطره اون بود اصلا آماده
نيست جباري خوب بايد تعويض ميشد شفيعي هم كه اومد خوب گل زد
خواهشا از روي غرض حرف نزنيد يكم فكر كنيم بعد حرف بزنيم هم بد نيست
Last edited by shahin666; 02-09-2007 at 01:31.
آقا من اسيدي طرفدار استقلال هستم . هنوز چيزي نشده كه انقدر نا اميد شدين . بزارين يكم بازي دستشون بياد بعد قضاوت كنين .
من واقعا براي صادقي متاسفم كه بازي به اين حساسي اين حركت بچه گانه را انجام داد .
بازي با استقلال اهواز واقعا سخت بود بهشون حق بدين . بعد از اون هم ذزتي افتادن با ملوان كه ملواني ها هم انگار با برزيل بازي ميكنن اينقدر از خودشون انگيزه در وكنن .
استقلال هميشه يه اتفاقي بايد براش بيفته تا خوب بازي بكنه. استقلال را در هفته هاي آينده ببينيد . الان زود واسه قضاوت .
البته ببخشید اینجا پست میدم ولی داور بازی استقلالنوید مظفری هست ........√ داوري رو هم كه ديد مثـــــــــــــلا بهترين داور فصل قبل بود واقعا هم كه حقش بود !!!!!!!!!!!
بهترین داور فصل پیش سعید مظفری زاده بود ...... یه وقت اشتباه نکنید.
هر چند که همشون سر و ته یه کرباسن!!!!!
یا حق
سخنی با کمیته داوران:
روز جمعه برای اولین بار در تاربخ فوتبال ایران تماشاگران استقلال به منظور اعتراض به داوری به جای به کار بردن الفاظ رکیک، همگی سوت زدند. این نوع اعتراض در همه جای اروپا دیده می شود.
اما مساله اینجاست چرا باید به تیم استقلال به خاطر این نوع اعتراض "اخطار کتبی درج شده در پرونده" داد؟
آقای شاه حسینی موفق باشی.
سلام.
اقا قبل فصل من با اينكه حجازي رو دوست داشتم ولي به نظرم ميومد كه مربي خوبي نيست.(به دليل سابقش تو رشت و نساجي و در كل.............)
ولي خداييش امسال با حجازي استقلال خيلي قشنگ بازي ميكنه اين تيم اگه خوب هماهنگ شه برهانيم يكم گلزنتر شه مي تركونه.
عشق است حجازي.
مشكلی پيش نيايد به زودی قرارداد میبندم
مرتضی محصص گفت: توافقات مقدماتی با مسوولان باشگاه استقلال حاصل شده و اگر مشكل خاصی پيش نيايد ظرف دو تا سه روز آينده با استقلال به عنوان مربی قرارداد خواهم بست.
مرتضی محصص درباره صحبتهای اخير پيرامون پيوستناش به استقلال ، گفت: طی چند روز گذشته مذاكراتی را با مسوولان باشگاه استقلال از جمله علی فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه انجام دادهام اما، اين مذاكرات بيشتر جنبه مقدماتی داشته و مربوط به شرايط اوليه برای همكاری مشترك بوده است. در چند روز گذشته پيرامون شرايط اوليه با مسوولان باشگاه استقلال صحبت كرده و به توافق اوليه نيز دست يافتهايم اما، هنوز با اين باشگاه قرارداد رسمی امضا نكردهام. اگر مشكل خاصی پيش نيايد ظرف دو تا سه روز آينده مذاكرات نهايی انجام خواهد شد و به زودی قرارداد نهایی را امضا خواهم كرد.
وی افزود: تنها شرط من برای همكاری با استقلال فعاليت به عنوان مریي بوده است چرا كه احساس میكنم میتوانم در مسايل فنی و عملی برای اين تيم مفيد باشم. كار آناليز هيچ ايرادی ندارد اما شخصا دوست دارم تا كارفنی كنم و به استقلال در زمين كمك كنم. من سالها به عنوان آناليزور فعال بودهام و كاملا از زير و بم اين كار اطلاع دارم اما، ترجيح میدهم كه به گونه ديگری با اين تيم همكاری داشته و به استقلال كمك كنم. خواسته خود را به مسوولان نيز اعلام كردهام و تا چند روز آينده همه چيز روشن خواهد شد.
محصص تصريح كرد: استقلال چند روز ديگر بايد در هفته ی چهارم ليگ به مصاف شيرين فراز برود. از اين رو تمام تمركز و فكر اعضای اين تيم آمادگی برای اين ديدار است. خود نيز شخصا علاقهمندم كه اين همكاری به تدريج و مرحله به مرحله جلو رفته و از تصميمات عجولانه پرهيز كنيم.
وی افزود: من در استقلال به هيچ عنوان غريبه نيستم. سالها در اين تيم با عناوين مختلف حضور داشته و با آنها همكاری داشتهام. نه سال پيش كه ناصر حجازی سرمربی استقلال بود به همراه اصغر حاجيلو دستيار وی بوديم. هواداران استقلال هيچگاه سال رويایی خود را كه در آن تيمشان به فينال آسيا صعود كرد، از ياد نخواهند برد. معتقدم كه استقلال در آن سال موفقترين تيم ايرانی در آسيا بود و تا بحال هيچ تيمی چنين عملكردی با آن بازیهای زيبا نداشته است. من مدتی نيز در استقلال دستيار پورحيدری و كخ بودم. بنابراين آدم غريبهای در اين تيم نبوده و به خوبی با خصوصيات اين باشگاه بزرگ آشنا هستم. اگر به عنوان مربی با اين تيم قرارداد ببندم تمام تلاشم را برای موفقيت استقلال به كار خواهم گرفت. اگر هم امكان چنين اتفاقی نباشد، سعی میكنم تا به طرق ديگر به باشگاهم كمك كنم.
محصص دربارهی نتايج استقلال در اين فصل به ايسنا گفت: اين نتايج ملاك خوبي برای قضاوت درباره ی وضعيت استقلال نيست. هنوز هفتههای آغازين ليگ است و تيمها شكل واقعی خود را پيدا نكردهاند. شخصا به آينده ی استقلال بسيار خوشبين هستم و مطمئنم كه اين تيم هفته به هفته منجسمتر و هماهنگتر خواهد شد. تا پايان اين ليگ طولانی و پرفراز و نشيب راه بسيار زيادی باقی است و زود است كه از حالا درباره ی سرنوشت ليگ قضاوت كنيم. از مديران همه ی باشگاهها میخواهم كه به مربيان شكست خورده ی خود مهلت بيشتری داده و اجازه دهند تا اين مربيان اوضاع را خود سروسامان دهند. حتی تيمهای كه سه شكست پياپی داشتهاند بايد انتظار اوضاع بهتری را داشته باشند و عجولانه تصميمگيری نكنند. استقلال به زودی به يك مدعی تبديل خواهد شد و در اين خصوص شكی ندارم.
آخ جون.یعنی میشه محصص بیاد تو استقلال!!!!!!!!!!!!!!!
شايان جانتو چرا اينقدر خوشحالي
توكه آبي نيستي !!!!!!!!!
.
.
بچز فرهاد از كي ميتونه بازي كنه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)