16:30 - 1386/07/15 سری آ باشگاه های ایتالیا
16:30 - 1386/07/15 سری آ باشگاه های ایتالیا
السیو سکو مدیر نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس که همواره یکی از حامیان الکس دل پیرو ستاره بیانکونری ها بود با گفتن این جمله که الکس می تواند یوونتوس را ترک کند آینده ای مبهم را برای ستاره اسطوره ای یوونتوس رقم زد . سران یوونتوس و در راس انها سکو اعلام کردند دل پیرو می تواند با قراردادی 3 ساله و با شرط کسر 30% دستمزد خود در یوونتوس ماندگار شود ولی الکس شرط کم شدن دستمزد خود را قبول نکرده است . استفانو برادر و مدیر برنامه های دل پیرو اعلام کرده بود که تا پایان هفته تکلیف تمدید یا عدم تمدید قرارداد الکس مشخص خواهد شد ولی با توجه به شواهد و صحبت های سکو دل پیرو به ترک یوونتوس نزدیک شده است . سکو در این رابطه گفت ما پیشنهاد خود را به انها اعلام کرده ایم و دلیلی بر مذاکره دوباره با انها نمی بینیم و باید هر چه سریعتر تصمیم خود را به ما اعلام کنند و ما مشکلی با ترک یوونتوس توسط الکس نداریم . ما در تمامی جلسات خود با استفانو خواهان ماندگاری الکس بوده ایم ولی انها پیشنهاد مالی ما را قبول نکرده اند
عزيزاي من مثل اينكه بازي دربي يادتون رفت
بازي در بي با نتيجه 1 به 0 به صود يووه به پايان رسيد
جدول هم به اين صورت هستش
ردیف تیم امتیاز بازی برد تساوی شکست زده خورده
1 اینتر 14 6 4 2 0 14 4
2 یوونتوس تورین 13 6 4 1 1 15 6
3 فیورنتینا 12 6 3 3 0 12 6
4 رم 11 6 3 2 1 12 8
5 ناپولی 10 6 3 1 2 9 4
6 پالرمو 10 6 3 1 2 9 9
7 اودینزه 10 6 3 1 2 8 10
8 اتالانتا 9 6 2 3 1 8 8
9 جنوا 9 6 2 3 1 6 7
10 سمپدوریا 8 6 2 2 2 5 6
11 میلان 7 6 1 4 1 8 6
بر اساس آخرین اخبار منتشر شده از سوی مطبوعات و رسانه های ملی کشور ایتالیا الساندرو دل پیرو فوق ستاره طلایی یوونتوس تورین در حال مذاکره با سران باشگاه میلان برای انتقال به این تیم می باشد و مربی میلان کارلو آنجلوتی علاقه فراوانی به جذب شاگرد قدیمی خود دارد و می خواهد از مشکلات به وجود آمده میان یوونتوس و دل پیرو نهایت استفاده را ببرد و کاپیتان یوونتوس را راهی میلان کند . او در این باره گفت : درب های میلان به سوی الکس باز است و اگر الکس در مذاکراتش با سران یوونتوس به مشکل برسد می تواند در تابستان اینده با یک ترانسفر آزاد به میلان بیاد و شانس خود را برای بازی در اینجا امتحان کند البته این در حالی است که همچنان مذاکرات سران یوونتوس با استفانو برادر و مدیر برنامه های الکس دل پیرو ادامه دارد و طرفداران تیفوسی بیانکونری خوشبین به تمدید این قرارداد هستند.
اصلا تصور یوونتوس بدون دل پیرو محاله!
در ضمن شانس نداریم بازی با فیورنتینا یک هیچ تا دقیقه 90 جلو بودیم اونا یه پنالتی گرفتن بازی 1-1 شد!![]()
21:00 - 1386/07/20 دوستانه
امشب (جمعه)بازي هست
لمپارد خواهان جدایی
طبق اخرین اخبار رسیده به نظر می رسد فرانک لمپارد در سخنانی از جدایی خود را چلسی خبر داده و ابراز تمایل کرده بعد از رفتن مورینیو او نیز این تیم لندنی راترک کند. گفتنی است یووه ، رئال و میلان خواستار جذب این بازیکن هستند و دوستی میان لمپارد و رانیری زمزمه های ورود لمپارد به یووه بیش از گذشته شنیده می شود.
متئو فراری جانشین اندراده
با غیبت چند ماهه اندراده و نبود این مدافع ارزشمند در خط دفاع ، یووه در نظر دارد یک مدافع توانمند را برای حضور در ادامه رقابت ها به خدمت بگیرد. گفته میشود طی مذاکرات اولیه سران بانوی پیر پیشنهاد خود را برای جذب متئو فراری مدافع مرکزی جالوروسی ها ارائه کردند.پیشنهادی بالغ بر8/1 میلیون یورویی.گفتنی است قرارداد این مهره ژوئن اینده به اتمام می رسد .
دلپيرو كم كم داره موندني ميشه تازه داره پدر هم ميشه
خبر های خوشی برای کاپیتان الکس و تیفوسی های پسر طلایی در راه است . بر اساس اخرین ارسال شده از کشور ایتالیا فرزند الساندرو دل پیرو و سونیا اموروزو در هفته اینده به دنیا خواهد امد ( به احتمال بسیار زیاد روز سه شنبه ) در صورت تولد پسر دل پیرو این هفته برای بازیکن بزرگ دنیای فوتبال هفته زیبا و به یادماندنی خواهد بود و چه خوب خواهد بود که قرارداد او نیز تمدید شود از سوی دیگر نیز مذاکره استفانو و بلانک و سکو به نتایج خوبی نزدیک می شود زیرا سکو در اخرین گفتگوی خود اظهار داشته : در صورتی که الکس را از دست بدهیم از سمت خود کنارگیری می کنم ، این نشانه های خوبی برای ماندگاری پینتوریکو به شمار می رود و حمایت بی نظیر بازیکنان و مربیان دیگر تیم های ایتالیایی از الکسی باعث شده فشارهای وارد شده بر روی الکس به کمترین سطح خود در چند روز گذشته برسد .یوونتوس اصرار دارد در امضای قرارداد جدید با دل پیرو تا 30% حقوق وی کمتر شود که البته کسر 30% از دستمزد سالیانه برای دل پیرو مبلغ کمی نخواهد بود . پسر طلایی تورین بر این باور است که یووه باید بیشتر از این مقدار به او پرداخت کند . از زمانی که دل پیرو به یوونتوس آمد تا کنون در کسب پیروزی ها و افتخارات بسیاری ، یوونتوس را کمک کرده اما در این فصل دل پیرو تنها یک گل به ثمر رسانده و باعث گشته عملکرد او ( تا الآن ) با گذشته بسیار متفاوت باشد
Last edited by pentoriko; 12-10-2007 at 14:30.
خدا کنننننننه.دلپيرو كم كم داره موندني ميشه تازه داره پدر هم ميشه
خبر های خوشی برای کاپیتان الکس و تیفوسی های پسر طلایی در راه است . بر اساس اخرین ارسال شده از کشور ایتالیا فرزند الساندرو دل پیرو و سونیا اموروزو در هفته اینده به دنیا خواهد امد ( به احتمال بسیار زیاد روز سه شنبه ) در صورت تولد پسر دل پیرو این هفته برای بازیکن بزرگ دنیای فوتبال هفته زیبا و به یادماندنی خواهد بود و چه خوب خواهد بود که قرارداد او نیز تمدید شود از سوی دیگر نیز مذاکره استفانو و بلانک و سکو به نتایج خوبی نزدیک می شود زیرا سکو در اخرین گفتگوی خود اظهار داشته : در صورتی که الکس را از دست بدهیم از سمت خود کنارگیری می کنم ، این نشانه های خوبی برای ماندگاری پینتوریکو به شمار می رود و حمایت بی نظیر بازیکنان و مربیان دیگر تیم های ایتالیایی از الکسی باعث شده فشارهای وارد شده بر روی الکس به کمترین سطح خود در چند روز گذشته برسد .یوونتوس اصرار دارد در امضای قرارداد جدید با دل پیرو تا 30% حقوق وی کمتر شود که البته کسر 30% از دستمزد سالیانه برای دل پیرو مبلغ کمی نخواهد بود . پسر طلایی تورین بر این باور است که یووه باید بیشتر از این مقدار به او پرداخت کند . از زمانی که دل پیرو به یوونتوس آمد تا کنون در کسب پیروزی ها و افتخارات بسیاری ، یوونتوس را کمک کرده اما در این فصل دل پیرو تنها یک گل به ثمر رسانده و باعث گشته عملکرد او ( تا الآن ) با گذشته بسیار متفاوت باشد
یووه بدون الکس هیچه!
ببینید فوتبال چقدر بی رحمی روزگاری توسط مدیران پرستش می شد.
بابا الکس پول می خای چیکار بیخیال 30% بیا من خودم بهت میدم.
اينو خود سکو هم ميدونه وگرنه اين حرف رو نميزدخدا کنننننننه.
یووه بدون الکس هیچه!
ببینید فوتبال چقدر بی رحمی روزگاری توسط مدیران پرستش می شد.
بابا الکس پول می خای چیکار بیخیال 30% بیا من خودم بهت میدم.
هدیه های کریسمس در انتظار یوونتوس
یک هدیه کریسمس در ژانویه ، هدیه سال نو برای یوونتوس و کلودیو رانیری . یووه پس از یک سال دوری به رقابت های سری ا قدم می گذارد و توانسته تا به اینجای کار خوب نتیجه بگیرد با این حال بانوی پیر با از دست دادن مدافع خوب خود اندراده باید به فکر چاره باشد تا در ادامه بازی ها به مشکل برنخورد. البته هر بازیکی که بتواند برای یووه در هر پستی مفید باشد می تواند یک هدیه خوب تلقی شود. در این میان نام دو مهره از بوندس لیگا شدید توجهات را به خود جلب کرده ، دیگو از وردربرمن و گومژ از اشتوتگارت . دیگو از علاقه اش به ماندن در المان و تمدید قرارداد خبر می دهد اما این همه ماجرا نیست و در صورت مذاکره می توان نظر موافق او را جلب کرد. برای گرفتن جواب نهایی این بازیکن باید کمی منتظر ماند، او متولد 28فوریه سال 1985 در شهری به نام ریبراو پرتو در برزیل است و از شخصیتی بسیار ارام برخوردار است و بازی خود را از جوانان سانتوس اغاز کرد . گفته می شود که پورتو راه را برای ورود او به فوتبال اروپا باز کرد و با وجودی که تیم های اینتر و یوونتوس خواهان وی بودند با سران وردربرمن مذاکره کرد و راهی این تیم المانی شد. در ابتدا تاکید می کرده که علاقه ای به ایتالیا و بازی در تیم های این کشور نداشته اما با مرور زمان اظهار داشته که میتواند به این کشور فوتبال دوست نیز سفر کند، این چراغ سبزهای یک بازیکن به حساب می اید و نشان می دهد با مذاکره می توان او را راهی تورینو کرد. مدیران وردربرمن از پیشنهادات رئال و یوونتوس صحبت کرده اند و خواستار مذاکرات نهایی و دریافت 20 میلیون یورو برای فروش این مهره برزیلی شدند. اما گزینه دوم ، ماریو گومژ، یک مهاجم خوب که می تواند با داشتن دو گذرنامه المانی و اسپانیایی سفری نیز به ایتالیا داشته باشد، مهره که در تابستان زمانی که یووه با تمدید قرارداد ترزگه به مشکل برخورد نیز شدیدا مورد توجه بیانکونری ها بود. او در کارنامه ملی اش در تیم های مختلف بازی های زیادی انجام داده و به عنوان جادوگر تیم خود مشهور است و با عنوان بهترین بازیکن راهی بوندس لیگا شد. در این فصل 4 گل به ثمر رسانده و در کل نمایش مطلوب و خوبی از خود ارائه کرده ، او توانایی بازی در هر دو پست راست و چپ را داراست. برای سران اشتوتگارت نیز فروش ان چندان غیر ممکن نیست. ارزش وی در بازار نقل انتقالات 15 میلیون یورو اعلام شده و قراردادش تا سال 2012 اعتبار دارد. بااین حال انتظار می رود یوونتوس بتواند در فصل تقل و انتقالات زمستانی یک مهره ارزشمند را خریداری نمایند و هدیه زیبای کریسمس برای یوونتوسی ها باشند
سرانجام الکس دل پیرو کاپیتان اسطوره ای یوونتوس تورین که این روزها حرف و حدیث های زیادی در مورد او شنیده می شد قرارداد خود با باشگاه یوونتوس تورین را تا سال 2010 میلادی تمدید کرد و بر تمامی شایعات اخیر خط قرمز کشید و موجبات خوشحالی طرفداران یوونتوس در سر تا سر جهان را فراهم کرد . امروز از صبح خیلی زود برنامه ویژه الکس با حضور مسوولین و اشخاص مهم مربوط به بانوی پیر شروع شد اما در کل حوادث اصلی جلسه به بیرون درج نشد. ولی نتایج و چهره اشخاص نشان می داد که همه راضی هستند .و در پایان روز نیز نتیجه چنین شد که همه خوشحال و سرخوش شدند. کارشناسان معتقدند که هواداران یووه نقش موثر و بی اندازه ای در ماندگاری دل پیرو در یووه داشتند ، عده بسیار زیادی که با نظر سنجی های بسیار خود از ارزوی خود برای ماندن کاپیتان و پرچم دار باشگاه خبر دادند. البته در این میان نقش مدیران فیات و خانواده انیلی که علاقه وافری به الساندرو دل پیرو دارند نیز بسیار مهم و حائز اهمیت بود. . یادمان نرود که اسطوره بیانکونری ها این روزها لحظات را برای تولد فرزندش با هیجان و اضطراب خاصی می گذاراند اما همچنان صبور و ارام است. به هر حال پس از مدتها هواداران یووه نفس راحتی کشیدند و از ماندن کاپیتان مطمئن شدند. در واپسین دقایق روز گذشته الساندرو دل پیرو با قراردادی دوساله با دستمزدی که مسولین یووه توافق کردند (تعیین شد که در سال اول 4 میلیون یورو و سال دوم 7/3 میلیون یورو دریافت کند) با یووه باشگاه محبوببش تمدید کرد و در این تیم بزرگ ماندگار شد.جان کلوده بلانک با رضایت خاصی از توافق به عمل امده صحبت می کند از توافقی که باید زودتر این حاصل می شد، توافقی که نشان از دوستی و صمیمیت فراوان در باشگاه بزرگ یووه می دهد، ما به او و وفاداریش ایمان داریم او یک بازیکن ویژه به شمار می رود این روزها تمام تیفوسی های بانوی پیرو از او و سرنوشتش می پرسیدند. ازا اینکه باید تایید کننده این توافق بزرگ باشم خوشحالم از اینکه هیجان زیبایی را به میلیون ها تیفوسی یووه هدیه دادیم. دل پیرو یک قهرمان در جهان است یک مثال واقعی از قهرمان و ستاره .، یک فوتبالیست بزرگ و سطح بالا که همچنان با امید و شادابی به بازی خود ادامه می دهد. ادامه فعالیت او در کنار ما یک برگه زرین و مهم در حیات باشگاه به حساب می اید. وی در ادامه از همکاری یوونتوس برای پرداخت دستمزد دل پیرو تشکر می کند و انان را در توافق حاصله بسیار موثر می داند. کوبولی مدیر بانکونری ها نیز خوشحالی خود را به وضوح نشان می دهد و می گوید: همگی از ته وجود راضی و خشنودیم ، این یک پیروزی واقعی بود، با شناختی که از الکس داشتیم به او و تصمیمش ایمان داشتم اما باید اعتراف کنم که وفاداری بزرگ کاپیتان به ما ثابت شد. دل پیرو برای ما بسیار ارزش داشت و دربرنامه های اینده ما نقش مهم و با ارزشی ایفا خواهد کرد. ادامه بازی او برای بسیاری یک لذت است ، لذتی که بسیاری از هوادارانش از بازی او می برند، کسانی که به او افتخار می کنند او افتخار بزرگ ما است و ما نیز افتخار می کنیم او با پیراهن باشگاه ما بازی خواهد کرد. همه باور داریم که او در سال اینده برای ما و یووه نقش بسیار تعیین کننده ای را خواهد داشت. این سخنان مدیران بانوی پیر است ، مسولینی که سرانجام درک کردند یوونتوس بدون الکس چندان خوشایند نیست و همه تیفوسی های بیانکونری خواهان بازی الساندرو دل پیرو در یوونتوس هستند و چشم بازی کاپیتان با رنگی به جز سیاه وسفید یووه را ندارند. باید بگویم طرفداران یووه بیش از هر مدیران از ماندن الکس خوشحالند ،حتی شاید بیشتر از خود الکس! الکس نیز پس از تمدید قرارداد دو ساله با یووه اظهار داشت: امروز یک روزمهم و کاملا متفاوت را بار دیگر تجربه کردم ، روزی که با انتخاب قطعی خود را نشان دادم، این یک انتخاب شایسته و قاطع در زندگی و دوران بازیگری ام به شمار می رود.امروز یک شوق وهیجان را درخود حس می کنم،در لحظاتی که منتظر تولد فرزندم هستم. یوونتوس به من چیزهای بسیار زیادی داده است و می خواهم با این تیم و در کنار این تیم به پیروزی ها ی خود ادامه دهم و با یووه ادامه دهم تا پیروز شوم. امضای قرارداد من طولانی شد اما ما در نهایت در کنار هم ماندیم و انها نیز مرا نگاه داشتند. از تمام کسانی که با من بودند و در این مدت تلاش کردند مانند بلانک ، سکو ، برادرم استفانو و داریوتوستتی مدیر دفتر فامیلی و مدیری که ده سال است با هم کار می کنیم تشکر دارم. من ارام و مطمئن بودم برای اینکه یک برنامه واقعی داشتیم و می خواهیم برگردیم ورضایت بزرگ هوادارنمان را سبب شویم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)