ببین گلم
الان در قرن بیستم زندگی میکنیم.خوب؟اساسا هر وسیله ایی که اختراع میشه برای راحتی انسان هست و چون جدید هست خوب استقبالم میشه.
الان یه لحظه به این چیزی که میگ خوب دقت کن
شب تا ساعت 7 بیدار نیستی .چون برقو خارجی ها اختراع کردن.
پدر و مادرت توی یه شهر دیگن که فاصله تو با اونا زیاده.خدای نکرده بهت خبر میرسه پدرت حالش بده و تو میخواهی با قاطر بری پدرتو ببینی.چرا؟چون هواپیما رو خارجی ها اختراع کردن.
در بحث علم بهت میگن باید یه عدد 12 رقمی رو در یه عدد 20 رقمی ضرب کنی.تو باید با دست این کارو بکنی .چون ماشین حساب و کامپیوتر رو دیگران اختراع کردند و خیلی چیزای دیگه
ببین اون چه بل بشویی بشه.
بعدشم وقتی ادیسون برق رو اختراع کرد جهانی شد و فقط متعلق به یه کشور نیست و یه فرد جهانیه.همونطور که ابو علی سینا و دیگران ایرانی های معروف جهانی هستن .چون همه دارن از حاصل سالها کار اونا استفاده میکنن.
تو الان دور و برو نگاه کن.الان همه چی با کامپیوتری شده.به نظر من انسان قرن 20 بدون کامپیوتر دیگه نمیتونه زندگی کنه.زمان عصر هجر که نیست. ما محتاج کامپیوتر شدیم.ببیننم بهت بگن برو توی یه آتشفشان .میری؟نمیری که میگی چی یه روبات به جای من بره.روبات از چیه؟کامپیوتر.
همین امروز من رفته بودم بانک برای افتتاح حساب.متصدی بانک ازم کد ملی رو خواست.بهش گفتم تا دو دقیقه دیگه بهت میدم.سریع با موبایل زنگ زدم خونه و شماره گرفتم.حالا بدون موبایل باید این همه راهو برمیگشتم و دوباره میرفتم تو صف وایمسادم.تو حال داری بری و برگردی.من که حسشو ندارم.پس این کمک به منه.
بعدشم ما هنوز این تواناییو نداریم که بخواهیم ویندوز درست کنیم.مجبور یم که از ساخت اونا استفاده کنیم.چون ما هم پیشرفت و راحتی رو برای خودمون میخواهیم.به نظر من اگه استفاده نکنیم میشیم عقب افتاده
بعدم اینایی که 4 ا کلمه یاد میگیرن و میخوان پز بدن.اینا از درون توخالی هستن.همین