تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 113

نام تاپيک: یه قبض موبایل خفن!!!

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

البته ببخشید که اینجوری حرف زدم ...نمی خواستم تبی که اکثر جوون ها و نوجوون های ایرانی را فرا گرفته بیشتر شیوع پیدا کنه...
    تبریک می گم شما موفق شدید جلو شیوع این تب رو بگیرید !

عزیز کجای کاری ایرانی ها همچین مغز هم نیستن اصلا چرا می گن مغزن ؟
    چی کار کردیم که اینو می گن ؟
    آره تو کلاه برداری تا دلت بخواد ترفند بلدن ولی تو علم و تکنولوژی و ... نُچ!

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا ببینید ماها چه آدمای بدبختی هستیم!!!...
    الان حتماً دارید فکر می کنید که من منظورم مخابراته...
    نه..
    ببینید یه تعداد آدم مخ و دانشمند اومدند موبایل درست کردند و ما هم فقط بلد بودیم تو کفش بمونیم...
    اومدن رایانه اختراع کردن ما فقط بلدیم تو کفش بمونیم...
    اومدن اس ام اس رو ابداع کردن ما هنوز تو کفشیم...
    به راستی تا کی باید این روند ادامه پیدا کنه...
    همینه که عقب افتاده شدیم دیگه..
    99.9999 درصد شما الان دارید از ویندوز و سیستمی که دیگران آن را ساخته اند استفاده می کنید و خیلی هم ادعا میکنید که حرفه ای هستید و همه جاشو بلدید...(درباره موبایل هم همینطور است)
    چرا سر قبض موبایلتان دارید با هم بحث میکنید...
    اگه می خواین این همراه اول سود نکنه چرا به فکر ساختن برنامه ای برای این منظور نیستید...
    چرا فکر می کنید که چون چند تا اصطلاح می دونید خیلی به روز و آپ تو دیت هستید...
    لطفاً یه کم به کاراتون فکر کنید.
    البته ببخشید که اینجوری حرف زدم ...نمی خواستم تبی که اکثر جوون ها و نوجوون های ایرانی را فرا گرفته بیشتر شیوع پیدا کنه...
    ببین گلم
    الان در قرن بیستم زندگی میکنیم.خوب؟اساسا هر وسیله ایی که اختراع میشه برای راحتی انسان هست و چون جدید هست خوب استقبالم میشه.
    الان یه لحظه به این چیزی که میگ خوب دقت کن
    شب تا ساعت 7 بیدار نیستی .چون برقو خارجی ها اختراع کردن.
    پدر و مادرت توی یه شهر دیگن که فاصله تو با اونا زیاده.خدای نکرده بهت خبر میرسه پدرت حالش بده و تو میخواهی با قاطر بری پدرتو ببینی.چرا؟چون هواپیما رو خارجی ها اختراع کردن.
    در بحث علم بهت میگن باید یه عدد 12 رقمی رو در یه عدد 20 رقمی ضرب کنی.تو باید با دست این کارو بکنی .چون ماشین حساب و کامپیوتر رو دیگران اختراع کردند و خیلی چیزای دیگه
    ببین اون چه بل بشویی بشه.
    بعدشم وقتی ادیسون برق رو اختراع کرد جهانی شد و فقط متعلق به یه کشور نیست و یه فرد جهانیه.همونطور که ابو علی سینا و دیگران ایرانی های معروف جهانی هستن .چون همه دارن از حاصل سالها کار اونا استفاده میکنن.
    تو الان دور و برو نگاه کن.الان همه چی با کامپیوتری شده.به نظر من انسان قرن 20 بدون کامپیوتر دیگه نمیتونه زندگی کنه.زمان عصر هجر که نیست. ما محتاج کامپیوتر شدیم.ببیننم بهت بگن برو توی یه آتشفشان .میری؟نمیری که میگی چی یه روبات به جای من بره.روبات از چیه؟کامپیوتر.
    همین امروز من رفته بودم بانک برای افتتاح حساب.متصدی بانک ازم کد ملی رو خواست.بهش گفتم تا دو دقیقه دیگه بهت میدم.سریع با موبایل زنگ زدم خونه و شماره گرفتم.حالا بدون موبایل باید این همه راهو برمیگشتم و دوباره میرفتم تو صف وایمسادم.تو حال داری بری و برگردی.من که حسشو ندارم.پس این کمک به منه.
    بعدشم ما هنوز این تواناییو نداریم که بخواهیم ویندوز درست کنیم.مجبور یم که از ساخت اونا استفاده کنیم.چون ما هم پیشرفت و راحتی رو برای خودمون میخواهیم.به نظر من اگه استفاده نکنیم میشیم عقب افتاده
    بعدم اینایی که 4 ا کلمه یاد میگیرن و میخوان پز بدن.اینا از درون توخالی هستن.همین

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

5

عزیز دل برادر اینم شد قبض حالا یه ماه این قدر اومده براش تو روزنامه نوشتن !؟
    پسر عمه من هر ماه پولش 350 تومن به بالا میاد کمترین مبلغی که تا حالا داده ماه اول بوده اونم 100 تومن بوده

در ضمن با خدمتتون بگم که دوست دختر دوستم! این قدر زنگ زده با موبایل فک زده پول تلفن خونشون این قدر زیاد شده که مخابرات کف کرده ! تو چهار پنج ماه یک میلیون و دویست هزار تومن حرف زده بود البته بابای دختره پول دار بوده چیزشم نبوده پول تلفنا داده !
    امان از پولداری ...
    حسابی کف کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیز دل برادر اینم شد قبض حالا یه ماه این قدر اومده براش تو روزنامه نوشتن !؟
    پسر عمه من هر ماه پولش 350 تومن به بالا میاد کمترین مبلغی که تا حالا داده ماه اول بوده اونم 100 تومن بوده

در ضمن با خدمتتون بگم که دوست دختر دوستم! این قدر زنگ زده با موبایل فک زده پول تلفن خونشون این قدر زیاد شده که مخابرات کف کرده ! تو چهار پنج ماه یک میلیون و دویست هزار تومن حرف زده بود البته بابای دختره پول دار بوده چیزشم نبوده پول تلفنا داده !
    امان از پولداری ...
    راستی اواتارت منو کشته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببین گلم
    الان در قرن بیستم زندگی میکنیم.خوب؟اساسا هر وسیله ایی که اختراع میشه برای راحتی انسان هست و چون جدید هست خوب استقبالم میشه.
    پدر و مادرت توی یه شهر دیگن که فاصله تو با اونا زیاده.خدای نکرده بهت خبر میرسه پدرت حالش بده و تو میخواهی با قاطر بری پدرتو ببینی.چرا؟چون هواپیما رو خارجی ها اختراع کردن.
    در بحث علم بهت میگن باید یه عدد 12 رقمی رو در یه عدد 20 رقمی ضرب کنی.تو باید با دست این کارو بکنی .چون ماشین حساب و کامپیوتر رو دیگران اختراع کردند و خیلی چیزای دیگه
    بعدشم وقتی ادیسون برق رو اختراع کرد جهانی شد و فقط متعلق به یه کشور نیست و یه فرد جهانیه.همونطور که ابو علی سینا و دیگران ایرانی های معروف جهانی هستن .چون همه دارن از حاصل سالها کار اونا استفاده میکنن.
    تو الان دور و برو نگاه کن.الان همه چی با کامپیوتری شده.به نظر من انسان قرن 20 بدون کامپیوتر دیگه نمیتونه زندگی کنه.زمان عصر هجر که نیست. ما محتاج کامپیوتر شدیم.ببیننم بهت بگن برو توی یه آتشفشان .میری؟نمیری که میگی چی یه روبات به جای من بره.روبات از چیه؟کامپیوتر.
    همین امروز من رفته بودم بانک برای افتتاح حساب.متصدی بانک ازم کد ملی رو خواست.بهش گفتم تا دو دقیقه دیگه بهت میدم.سریع با موبایل زنگ زدم خونه و شماره گرفتم.حالا بدون موبایل باید این همه راهو برمیگشتم و دوباره میرفتم تو صف وایمسادم.تو حال داری بری و برگردی.من که حسشو ندارم.پس این کمک به منه.
    بعدشم ما هنوز این تواناییو نداریم که بخواهیم ویندوز درست کنیم.مجبور یم که از ساخت اونا استفاده کنیم.چون ما هم پیشرفت و راحتی رو برای خودمون میخواهیم.به نظر من اگه استفاده نکنیم میشیم عقب افتاده
    بعدم اینایی که 4 ا کلمه یاد میگیرن و میخوان پز بدن.اینا از درون توخالی هستن.همین
    ببینید دوست عزیز و گرامی همین الان شما داردید از فواید این امکانات رفاهی صحبت می کنید...
    مگه من گقتم نباید استفاده کنیم...
    شما نگاه کن از اون 7 8 تا مثالی که زدی چند تاشو ما ساختیم؟؟؟نه خدایی اصلاً چیز به کاربردی به اندازه برق و موبایل ساختیم؟؟؟
    اون زمانی که موبایل و کامپیوتر داشت اختراع می شد پدران و نیاکان ما کجا بودند؟؟؟
    جوابش روشنه داشتن از امکانتی که قبلش بازم خارجی ها اونا رو درست کرده بودن استفاده می کردن...(رادیو،تلویزیون،...)
    و ما باز هم ما عقب افتادیم...
    حرفمو قبول نداری؟؟خوب
    شما همین الان همین الان داری چی کار می کنی؟؟؟
    داری تو تاپیکی که زدی یه پست رو مطالعه می کنی و از کامپیوتر و اینترنت و ویندوز و ماوس و نور لامپ و ...استفاده می کنی..میگی باید استفاده کرد...باشه باید استفاده کرد...
    حالا یه لحظه به گذشته برگرد و فکر کن که به جای وصل شدن به اینترنت چقدر می تونستی کار مفید انجام بدی یا ابداع کنی...
    اگه دانشجو یی که یه چیزی اختراع می کردی یا دانش آموزی دو کلام درس می خوندی با نور لامپ..
    من نگفتم که از امکانات نباید استفاده کرد...
    ولی اینو بدونید که بعضی ها شدیداً می خوان که مارو عقب بندازن...
    بهتره دیگه این بحثو ادامه ندید چون قفلش می کنن...

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

بابا همیشه قبض موبایل منم پول Sms بیشتر از هزینه مکالمه میاد.
    حدود 20000 تومان پول Sms
    ولی هزینه مکالمه حدود 13000 تومان

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

کف کردن هم داره من اگر این قدر پول داشتم ازدواج می کردم !

راستی اواتارت منو کشته
    قابل نداره !

ببین گلم
    خیلی ممنون جالب بود
    در ضمن بحثو ادامه بدید برا چی بخوان قفلش کنن قوانین رو رعایت کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببینید دوست عزیز و گرامی همین الان شما داردید از فواید این امکانات رفاهی صحبت می کنید...
    مگه من گقتم نباید استفاده کنیم...
    شما نگاه کن از اون 7 8 تا مثالی که زدی چند تاشو ما ساختیم؟؟؟نه خدایی اصلاً چیز به کاربردی به اندازه برق و موبایل ساختیم؟؟؟
    اون زمانی که موبایل و کامپیوتر داشت اختراع می شد پدران و نیاکان ما کجا بودند؟؟؟
    جوابش روشنه داشتن از امکانتی که قبلش بازم خارجی ها اونا رو درست کرده بودن استفاده می کردن...(رادیو،تلویزیون،...)
    و ما باز هم ما عقب افتادیم...
    حرفمو قبول نداری؟؟خوب
    شما همین الان همین الان داری چی کار می کنی؟؟؟
    داری تو تاپیکی که زدی یه پست رو مطالعه می کنی و از کامپیوتر و اینترنت و ویندوز و ماوس و نور لامپ و ...استفاده می کنی..میگی باید استفاده کرد...باشه باید استفاده کرد...
    حالا یه لحظه به گذشته برگرد و فکر کن که به جای وصل شدن به اینترنت چقدر می تونستی کار مفید انجام بدی یا ابداع کنی...
    اگه دانشجو یی که یه چیزی اختراع می کردی یا دانش آموزی دو کلام درس می خوندی با نور لامپ..
    من نگفتم که از امکانات نباید استفاده کرد...
    ولی اینو بدونید که بعضی ها شدیداً می خوان که مارو عقب بندازن...
    بهتره دیگه این بحثو ادامه ندید چون قفلش می کنن...
    من هم حرفتو قبول دارم.ولی یه مسئله هست
    ببین تو گله و شکایتت از نیاکانت هست ولی من میگم شکایتت باید از پادشاهان سابق و مسولین حاضر باشه.
    نیاکان من و تو درسته برق و کامپیوتر رو اختراع نکردند ولی توی خیلی از زمینه ها از خارجیها جلوترند.
    اصلا بزار یه چیز دیگه بهت بگم.مگه توی حمله امریکابه ژاپن،ژاپن با خاک یکسان نشد.مگه اونا نابود نشدند؟هنوز هم که هنوز از اثارات اون بمب بچه های ناقص به دنیا میارن.خوب الان فکر میکنی چطوری ژاپن به یک قطب مهم صنعتی تبدیل شده؟به وسیله نیاکانش؟ نه. به وسیله همت مردم و مسولین الان ژاپن شده ژاپن
    فرض کن یه وسیله بسیار مهم اختراع کردی.میبری ثبت کنی بهت توجه نمیکنن.چه حسی بهت دست میده؟اون وقت یه شرکت خارجی میاد روی طرحت سرمایه گذاری میکنه.هر کی باشه میزاره میره و طرحشو میبره .منم بودم میبردم.
    تو میدونستی اولین لیزر دنیا رو یه ایرانی به اسم مهندس جوان اختراع کرده؟
    چند سال پیش یه خبری توی اخبار 22 شبکه 3 نشون داد واقعا کف کردم.میدونی چی بود؟همانطور که میدونی انواع پلاستیک ها از نفت ساخته میشه.یه نفر ایرانی اومده بود و از پلاستیک های زباله دوباره نفت درست کرده بود.خوب میدونی چقدر به نفع جامعه است؟ولی هیشکی حمایت نکرد.اونم طرحشو ورمیداره و در میره.
    یا چند وقت پیش یه نفر لبه مرز یا کمترین امکانات تونسته بود یه قطعه ای واسه موبایل اختراع کرده بودکه با یه بار شارژ موبایل تا 30 دیگه احتیاجی نبود موبایل شارژ بشه.خوب تو فرض کن مسول شرکت نوکیا باشی.یه همچین خبری بهت بده نمیایی اون طرف رو دعوت کنی و از طرحش حمایت کنی؟همینجوری میشه که مغزای ما رو میبرن دیگه. همین دیشب توی برنامه کوله پشتی به طور اتفاقی دیدم که یه پسره ایرانی اومده و یه سیستم عامل تحت جاوا درست کرده بود که هم یه سیستم عامل بود و هم میتونست روی سیستم عامل های دیگر مثل ویندوز نصب بشه
    جالبش این بود که این سیستم عامل از اول نوشته شده بود و از جایی باز خوانی نشده بود.یعنی اینکه بخواد از روی چیزی کپی کنه .بلکه خودش نوشته بود.به گفته خودش اینکار چندین سال از عمرشو گرفته بود و کار بسیار سختی بود.

میبینی. ما برق اختراع نکردیم.اختراع کامپیوتر و موبایل مال ما نیست.ولی اینقدر جوون باهوش داریم که اگه از همین الان پشت جوونامون باشیم و حمایت کنیم امریکا با این همه عظمت پشیزی در مقابل ما نیست.مطمئن باش اونا 100%میدونن که مقابل ما کم میارن.به خاطر همینه که دارن جوونای مارو یه عده معتاد و یه عده دیگرو با این بازی های دیوونه میکنن.ما خیلی سرتریم ولی کسی نیست که از بچه های ما حمایت کنه.این کارم باید مسولا بکنن که اونام ماشالله به فکر همه چی هستن الا مردم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی ممنون جالب بود
    در ضمن بحثو ادامه بدید برا چی بخوان قفلش کنن قوانین رو رعایت کنید
    خواهش میکنم.قابلی نداشت.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببینید عزیزان...
    هر چیزی یه فرهنگ استفاده داره...قبول دارید؟
    این در مورد اس ام اس هم صدق میکنه.
    sms=short message sending یعنی سرویس پیام کوتاه.
    این یعنی چی؟
    یعنی شما میخوای به طرفت بگی بیا فلان جا...به جای اینکه زنگ بزنی یه اس ام اس میفرستی البته البته البته این برای خارجی ها بوده که اکثرا مکالماتشون دقیقه ای حساب میشه به همین علت براشون به صرفه تره.
    برای ما ثانیه ای حساب میشه و اگه شما تماس بگیری و اونی رو که میخوای بنویسی بهش بگی هم هزینش کمتر میشه و هم مطمئینی که به دست طرف میرسه.

حالا ایرانی ها که قبض موبایلشون زیاد میاد همشون اس ام اس بازی میکنن.در حالی که اگه زنگ بزنید و همونا رو بگید خیل خیلی کمتر پاتون میفته.
    اگه دقت کنید هر اس ام اس 16 تومنه که 1/3 هزینه هر دقیقه مکالمست و هر اس ام اس حداکثر 160 حرف انگلیسی.یعنی شما 3 تا اس ام استونو نمیتونید توی یک دقیقه مکالمه بگید؟

قبول کنید که فوهنگ استفاده از اس ام اس توی ایران وجود نداره.اگه دقت کنید و با دلیل اختراع اس ام اس یه مقایسه کنید میفهمید که در حقیقت اس ام اس نباید توی مملکت ما که مکالمه پالسی و ثانیه ای حساب میشه استفاده بشه ولی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •