بابام من اونو خوندم اون واسه فلش گوشی هستش آخه مسئله این جاست که گوشی من روشن نمیشه؟چیکار کنم....
بابام من اونو خوندم اون واسه فلش گوشی هستش آخه مسئله این جاست که گوشی من روشن نمیشه؟چیکار کنم....
ای با با . . .
دوست من گفتم که یه بار فلش کن ، برای من هم موقع هک اش یه بار همی جوری شد ، روشن نمی شد ، کامل فلش کردم ، درست شد .
ضمنا به دویل گفتی ؟
چه فایلی رو فلش کنم.اونو بگید......و با چه نرم افزاری؟؟؟Setool2lite?
راستش با Setool2lite هم احتمالا باید بشه ، اما من بلد نیستم . . . .
من این جوری بلدم :
با برنامه xs++ اول فایل K510_p3k_dcu.49R.ssw را رو گوشی ات بریز ، بعد هم فریمور جدید رو ، K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_RED49.mbn بریز رو گوشی ات .
نگفتی به دویل گفتی یا نه . . . ؟
( بهتره اول به اون بگی ، بعد دست به کار بشی )
گفتم ولی هنوزی جوابی نداده.....
برو تو تاپیک هک براش پست بزن ، اونجا رو دیگه حتما جواب میده . . .
راستی داشتی چی کار می کردی که دیگه روشن نشد ؟ داشتی کاری می کردی ؟ ( هک ، پچ و . . . )
داشتم پچ تبدیل 3gp به mp4 رو add میکردم با برنامه.Phone-XS V2.01 Beta فلش میکردم...وقتی نشد وسط کار قطعش کردم بعدش هم روشن نشد...؟؟؟؟چیکار کنم.
سوال نداره...گوشی وقتی روشن نمیشه بهترین حالتش اینه که مشکل نرم افزاری داره و با فلش درست میشه
با ستول فلش کن...بلدی دیگه(اموزشش رو که میدونی دیگه کجاست)
بعد 5 دقیقه گوشیت روشن میشه اشالله...
چی رو فلش کنم همین طوری در برنامه setool2lite دگمه فلش رو بزنم و بد از این که تموم شد گوشی ام روشن میشه؟
آره آموزش رو کاملا بلدم ولی این که چطوری گوشی ام خاموش هستش یه کاری بکنم روشن بشه رو بلد نیستم.
در ضمن اون پنچ دقیقه ی رو که گفتی منظورت چی هستش........
یعنی 5 دقیقه به گوشی دست نزنم و از کابل هم بعد از تمام شدن کار جدا نکنم بمونم روشن بشه؟؟؟آره......
کمک کنید.........
بابا پچي . آكوستيكي و... چيزي واسه اين گوشي وجود نداره
يه لينك دانلودي چيزي بدين ديگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)