خوب اگه یه کارتون باشه که من واقعا" دوس داشته باشم اینهداستان از اين قراره كه كنت داكولا به خاطر تابش نور آفتاب به فنا ميره ...
ايگور و ناني ؛ خدمتكاران قلعه ي هزار اردك تصميم ميگيرن طي مراسمي كنت داكولا رو احيا كنن ، اما با اشتباه ناني به جاي «معجون گياهان وحشي» سس گوجه فرنگي در محلول ريخته ميشه و نتيجه ي امر بازگشت داك هست ولي با يك اختلال غيرعادي ؛ ارباب داك يك دراكولاي گياهخوار شده !!
![]()
ولی یه سوال: داستانشو از کجا فهمیدی؟ من بعد این همه سال نفهمیده بودم که قضیه معجون گیاهان وحشی و گیاه خوار بودن داک چیه!
خودمونیما در شکار لحظه ها تبحر خاصتی داری کاش از اون ارغنون اول تیتراژ هم یکی می گرفتی!
من فکر می کنم کبوتر باشه به فرم نوکش دقت کنناني هم يك مرغ خنگ ولي بامزه است
دکتر فول غازوینگ هم از اسم دکتر ون هلسینگ گرفته شده (van hesling) مثل داکولا که ار دراکولا گرفته شده!
«دكتر فول غازوينگ» هم يك غاز بيكاره كه مدام سعي داره داك رو از سر راه برداره و به قلعه برسه ، هر چند وقت يكبار هم سر و كله اش پيدا ميشه
یه شکارچی خون آشام هاست و همیشه سعی داره داک رو با یه قطعه چوب تیز بزنه(تنها راه کشتن خون آشاما همینه)
لطیفه های بی مزه این دو تا مثلا قراره زنگ تفریح وسط کارتون باشهبرادراي خفاش به نام هاي تيك و تاك كه بعد از بيرون اومدن از ساعت يه تيكه اي هم ميندازن و برميگردن
بعضی جاهاشم بد ترجمه شده که مفهوم رو نمی رسونهواقعا كارتون پر ديالوگي هم هست و البته سرشار از ارجاعات به وقايع مختلف كه احتمالا براي بچه ها چندان قابل لمس نيست