تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 136

نام تاپيک: ترجمه فايل هاي Biohazard 4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Luis' Memo 4

I'll report my findings about the Plagas here. The Plagas have 3 distinct
    characteristics.

1.
    As mentioned previously, the Plagas have the ability to manipulate the behavioral patterns of their hosts.

2.
    The Plagas are social organisms. By this I mean that instead of living individually, they live in perfect social harmony. It is believed that they have a collective intelligence.

This type of behavior can be seen among insects such as bees and ants.
    However this kind of social behavior is rarely seen among parasitic organisms. Perhaps it was a learned behavior by the Plagas. I'm finding out if this has any relationship with their first characteristic.

3.
    The Plagas have exceptional adaptation skills. They are able to live off of many kinds of organisms by creating a symbiotic environment quickly. This ability, when combined with their social behaviors, allows them to interact intelligently between hosts regardless of the host organism.

I am ashamed to admit that my pure fascination with the Plagas, in hindsight, has blinded me to the true research objectives of the Los Illuminados.

Even with the knowledge that Saddler was going to abuse the results of these experiments, I could not pull myself away from my research. As a result, I am just as responsible for this whole mess as he is. I see now that I was wrong, but can I stop their evil plans alone...?

end

يادداشت روزانه ي لوييس 4

طي اين گزارش نتيجه ي تحقيقاتم رو بر روي انگل پلاگا قرار مي دم؛ اين انگل سه تا ويژگي ممتاز داره.

1- همونطور كه قبلا هم اشاره كرده بودم، انگل اين توانايي رو داره كه الگوهاي رفتاري ميزبان خودش رو تغيير بده و مثل دست آموز از اون استفاده كنه.

2- انگلهاي پلاگاس موجوداتي اجتماعي هستن. منظورم اينه كه اونا به جاي زيست انفرادي در قالب يه اجتماع هماهنگ و بي نقص زندگي مي كنن و اعتقاد بر اينه كه اونا از يه جور شعور اجتماعي و هوش دسته جمعي برخوردارن.

اين طرز رفتار رو ميشه بين حشره هايي مثل زنبور عسل يا مورچه هم مشاهده كرد ولي چنين رفتاري بين موجودات انگلي خيلي نادر هست. ممكنه اين يه جور رفتار اكتسابي باشه بين انگلهاي پلاگا و من دارم سعي مي كنم بفهمم آيا ارتباطي بين اين رفتار و خصوصيت اول اونا وجود داره يا خير.

3- انگلهاي پلاگاس مهارت هاي استئنايي و منحصر به فردي در سازگاري با محيط هاي جديد دارن و قادرن با ايجاد سريع يه محيط همزيستي مناسب، درون بدن موجودات متنوعي زندگي و رشد كنن. اين توانايي وقتي با رفتارهاي اجتماعي اونا تركيب ميشه، كمكشون مي كنه كه به طور هوشمندانه اي - بدون توجه به نوع ميزبان - بين ميزبانهاي مختلف كنش و واكنش هاي زيستي بر قرار كنن.

البته برام شرم آوره كه اضافه كنم علاقه ي بيش از حد من به مطالعه و درك و فهم ماهيت اين انگلها باعث شد اهداف اصلي اين پژوهش ها رو كه فرقه لوس ايلومينادوز به دنبالش بود از ياد ببرم و اين علاقه مفرط چشم من رو بر روي واقعيت ها بست.

حتي با اين كه مي دونستم سدلر قصد داره از نتايج اين آزمايشها سواستفاده كنه بازم نمي تونستم از ادامه ي تحقيقاتم صرف نظر كنم و در نتيجه الان منم دقيقا به اندازه ي سادلر بابت ايجاد اين وضع آشفته مسئول و مقصرم. الان ديگه كاملا متوجه شدم كه اشتباه مي كردم، ولي آيا مي تونم به تنهايي جلوي اجراي نقشه هاي پليد و شيطاني اونا رو بگيرم ... ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آليسما جان تموم شد گزارشا
    دستت درد نكنه Maggy جان

از منم سه تا فايل بيشتر نمونده شما هر كدوم مي خواي ترجمه كن منم بعدي ها رو تا اين سري هم تموم بشه.
    اگرم برات راحتتره بذار من اين سه تا رو هم ترجمه كنم بعد بريم سر اويل سه. هر طور راحت تري براي منم فرقي نمي كنه

ويرايش مي كنم: الان شد دو تا فايل !!
    Last edited by Alisma; 26-08-2007 at 21:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Krauser Note

It turns out that old man Saddler wasn't buying me from the start.

Even though I succeeded in kidnapping Ashley, I sort of sensed this when Saddler didn't completely let me in the loop.

Under the circumstances, I had no other alternative but to call for her assistance.

Perhaps she knew this was the way it was going to turn out all along...

My guess is that her ultimate goal might be different from Wesker's and mine.
    This is just the perfect opportunity to find out.

And after I get rid of Leon and retrieve the sample, I'll put her in a bodybag along with Leon and send them both to Wesker.

يادداشت كراوزر

الان ديگه داره كم كم برام روشن ميشه كه اون پيرمرده سادلر از اول نمي خواست با من روراست باشه.

حتي وقتي كه موفق شدم اشلي رو براش بدزدم باز يه جورايي حس كردم كه دلش نمي خواد خيلي بهش نزديك بشم.

توي اين شرايط چاره ي ديگه اي ندارم جز اين كه از ايدا درخواست كمك كنم.

شايد اون مي دونسته كه چنين اتفاقايي قراره بيفته.

حدس من اينه كه هدف هاي نهايي اون چيزي غير از اهداف من و وسكر باشه و الان بهترين فرصته كه بتونم اينو بفهمم.

و بعد از اين كه از شر لئون خلاص شدم و نمونه رو هم به چنگ آوردم مي تونم جسد اون (ايدا) رو هم كنار لئون توي يه كيسه (جسد) قرار بدم و جفتشون رو براي وسكر بفرستم.

Last edited by Alisma; 27-08-2007 at 00:13.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    آقا واقعه دستتون درد نكنه. من واقعا شرمندم كه نتونستم كمك بكنم چون سرم خيلي شلوغ شد. از طرفي هم متوجه شدم كه آليسما جان دارن به خوبي از عهده ترجمه فايل ها بر ميان و من نخواستم كه در كارشون اختلال ايجاد بكنم. فقط من متوجه شدم كه يه فايل رو جا انداختين، من قبلا اين فايل رو ترجمه كرده بودم واسه همين ميزارمش. اين فايل بايد بعد از يادداشت ايدا قرار ميگرفت و ظاهرا آخرين فايل مربوط به قصر هستش.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض Target Practice

نام بازي : تمرين هدف گيري (Target Practice)
    قوانين بازي :
    1. با كسب امتياز بالاي 3000 جايزه دريافت كنيد.
    2. زدن كله هدف‌ها امتياز بيشتري دارد. (زن‌ها 200 و مردها 100)
    3. در صورتي كه پنج هدف را به طور متوالي و بدون خطا بزنيد، هدف سالازار كه داراي امتياز زيادي است (500) ظاهر خواهد شد.
    4. زدن اشلي موجب كم شدن امتيازتان خواهد شد. (1000-)

جايزه‌ها :
    1. در هر دور بازي فقط يك Bottle Cap مي‌توانيد به عنوان جايزه دريافت كنيد.
    2. Bottle Cap هاي ويژه را مي‌توانيد به دو صورت به دست آوريد. يا تمام هدف‌هاي چوبي (25تا) را بزنيد (البته به غير از اشلي) و يا اينكه امتيازي بالاي 4000 بياوريد.
    3. به طور كلي در بازي 24تا Bottle Cap وجود دارد. هر بار كه وارد يك Shooting Range جديد مي‌شويد 6 تا از اين Bottle Cap ها در دسترس خواهند بود.

پاداش ويژه :
    1. هر بار كه يك رديف را روي پايه Bottle Cap كامل كنيد، پاداش دريافت خواهيد كرد.
    2. از آنجا كه 4 رديف بر روي پايه Bottle Cap وجود دارد، پس چهار دفعه مي‌توانيد پاداش دريافت كنيد.
    نكته آخر اينكه Bottle Cap هايي را كه برنده شده‌ايد مي‌توانيد در قسمت Key/Treasures مشاهده نماييد.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نكنه Maggy جان

از منم سه تا فايل بيشتر نمونده شما هر كدوم مي خواي ترجمه كن منم بعدي ها رو تا اين سري هم تموم بشه.
    اگرم برات راحتتره بذار من اين سه تا رو هم ترجمه كنم بعد بريم سر اويل سه. هر طور راحت تري براي منم فرقي نمي كنه

ويرايش مي كنم: الان شد دو تا فايل !!
    خواهش قابلي نداشت
    اي بابا چه زود فايلا تموم شد اگه دوتا مونده پس همون دوتا رو زحمتشو بكش
    دستتم درد نكنه
    Last edited by Maggy_P; 27-08-2007 at 10:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه چيز ديگه فايلاي اويل 3 رو توي يه تاپيك ديگه ترجمه كنيم يا همين جا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينم از تاپيك ترجمه ي فايل هاي اويل 3 توي اين ترجمه ميكنيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از كراوزر جان براي گذاشتند ترجمه يه دونه فايل جا مونده.

خوب ديگه منم اين دو تا ترجمه رو مي ذارم و در اولين فرصت همه رو به پي دي اف تبديل مي كنم براتون.

Luis' Memo 5

From the initial stages of the research, we have been searching for a safe and practical removal procedure of the Plaga. Ironically, it turns out that the real objective of this research was not ti find a way to remove the Plagas but to find a way so that the Plaga could not be removed from the body
    easily.

In the end we were able to find out that the Plagas could be removed only by exposing them to a special radiation. The only drawback with this method is that it is a very painful procedure. Since the Plaga attaches itself to the nerves, there is a possibility that it may impair the consciousness of the host.

Another fact that must be mentioned is that once the Plaga grows into an adult, the removal procedure could kill the host.

But perhaps death isn't so bad when you think about the alternative.

يادداشت روزانه لوييس 5

از همون مراحل ابتدايي نحقيقات ما داشتيم دنبال يه راه عملي و امن براي برداشتن و حذف پلاگا از بدن ميزبان مي گشتيم ولي جالبه كه برام معلوم شده، هدف اين پژوهش نه تنها پيدا كردن راهي براي از بين بردن پلاگا نيست بلكه دقيقا بر عكس ابداع روشي هست كه باعث بشه پلاگا به راحتي نتونه از بدن قرباني خودش جدا و نابود بشه.

در نهايت تونستيم بفهميم كه پلاگا فقط به يه روش از بدن جدا و نابود ميشه و اونم قرار گرفتن انگل در معرض يه جور پرتو خاص هست. منتها تنها مشكل اين روش اينه كه فرايند خيلي خيلي دردناكي هست به خاطر اين كه پلاگا خودشو به رشته هاي عصبي فرد متصل مي كنه و ممكنه حتي هوشياري فرد رو هم تحت تاثير قرار بده و بهش صدمه بزنه.

واقعيت ديگه اي هم كه بايد بهش اشاره كرد اينه كه وقتي پلاگا توي بدون فردي رشد كرد و تبديل به انگل بالغ شد پروسه ي نابودي اون ممكنه به مرگ ميزبان منجر بشه.

ولي شايد مرگ خيلي به نظر بد نباشه وقتي به بلاهايي كه در اثر رشد انگل توي بدنت ممكنه به سرت بياد فكر كني.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

و اين هم ترجمه ي آخريــــن فايل Biohazard 4

به زودي منتظر يك فايل پي دي اف مدون و زيبا از اين مجموعه باشيد !!

Our Mission

The real power of the United States lies in three areas. The Justice Department, the Administrative bodies, and the military. In order to take control of these areas, we must influence the minds of the people who advise the president.

After this is done, the rest of the departments will quickly fall under our sway.

If by chance the United States were to figure out our plan, the damage caused should be minimal.

We will still be able to conquer the country as planed using our backup plan.
    Once we control the country, we will use their international influence to our advantage.

The rest of the world will fall swiftly.

As already stated, if our first plan doesn't go as smoothly as expected, we'll proceed with our secondary plan. By sending in our "special" forces we will infiltrate the country from within. Fear and chaos will spread through the nation like a virus.

It'll only be a matter of time before the country loses its stability. At that time, when they're most vulnerable, we will strike.

Rejoice my brethren: the world shall soon be cleansed.

ماموريت نهايي ما

قدرت حقيقي ايالات متحده در سه منطقه متمركز شده. ساختمان دادگستري، قواي مجريه و ارتش. براي اين كه بتونيم كنترل اين مناطق رو به دست بگيريم بايد ذهن و فكر افرادي رو كه مشاور رييس جمهور هستن تحت تاثير قرار بديم.

وقتي كه اين اقدام به عمل اومد بقيه ي ادارات و بخش ها به سرعت تحت حكومت ما در ميان.

اگر هم به طور اتفاقي بعضي مردم متوجه نقشه ي ما بشن خساراتي كه ممكنه بهمون وارد بشه بايد به حداقل برسه. البته حتي در اين صورت هم ما هنوز مي تونيم با استفاده از نقشه ي پشتيبانمون كشور رو فتح كنيم و سپس از قدرت و نفوذ بين المللي اونها به نفع خودمون استفاده مي كنيم تا بقيه دنيا رو هم تحت كنترل در بياريم.

همونطور كه اشاره شد اگر برنامه ي اول ما بر طبق نقشه پيش نره از نقشه دوم خودمون استفاده مي كنيم. به اين ترتيب كه با نيروهاي "ويژه" به كشور نفوذ م يكنيم و ترس و وحشت و آپوب رو مثل ويروس توي ايالت ها پخش و گسترده مي كنيم.

اون وقت ديگه فقط به مقداري زمان لازمه تا مقاومت كشور در هم بريزه و درست در لحظه اي كه اونا كاملا آسيب پذير شدن ما حمله نهايي رو شروع مي كنيم.

برادران من شاد باشيد: دنيا به زودي از مخالفان ما پاك خواهد شد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •