ايول!!! به دست من هم رسيد. كلي حال داد. دمت گرم
منم مي خوام ! يكي براي ما بفرسته !
به نظر دوستان این عجیب نیست که یک شرکت سی دی مفتی اون هم برنامه ای چون سیستم عامل لینوکس رو به کاربران میده و این در حالی که برای کاربران ایرانی هم میفرسته... کسی این سی دی ها رو با آنتی ویروس و ... چک کرده؟ آخه از کی تا حالا خارجی ها دلشون به حال ما سوخته که بخوان سی دی مفتی هم به ما بدهند؟!!!
من كه باور نمي كنم بفرسته .
ولي براي اطلاع دوستان بگم كه من همين الان ثبت نام كردم و سايت مشكلي نداشت.
لینوکس برای تبلیغ این کار رو میکنه تا ویندوز رو عقب بزنه بعلاوه چند نرم افزار معروف رایگان از جمله Mozilla Firefox هم توش بود
اوایل همین تاپیک شما باز هم چنین اظهار نظر سطحی کردید. حالا بیشتر توضیح بفرمایید که بدونیم این "عقب" و "جلو" زدن و موندن چطور قراره اتفاق بیافته....نوشته شده توسط *عیسی*
نوید عزیز.. خدا از گناهت بگذره با این تاپیک که زدی...
دوست عزيز معنا و مفهوم و فرهنگ و قاموس اپن سورس همينه ديگهبه نظر دوستان این عجیب نیست که یک شرکت سی دی مفتی اون هم برنامه ای چون سیستم عامل لینوکس رو به کاربران میده و این در حالی که برای کاربران ایرانی هم میفرسته... کسی این سی دی ها رو با آنتی ویروس و ... چک کرده؟ آخه از کی تا حالا خارجی ها دلشون به حال ما سوخته که بخوان سی دی مفتی هم به ما بدهند؟!!!
شما هم مثلا انشاالله يه زمان در زمينه اي متخصص شديد و برنامه اي نوشتيد يا هر چيز ديگري رو تونستيد خلق كنيد اين وظيفه رو در مقابل دنياي اپن سورس داريد كه اون رو به رايگان در اختيار ديگران قرار بديد
حالا فرض كنيد كه همه مردم دنيا اين كار رو بكنند (مزيتهاش غير قابل بيان هستش)
تازه شعار اين توزيع ( ubuntu) اينه كه انسانها با هر نژاد و زبان و مليتي با هم برابر و دوست و متحد هستند
اگر عكس روي جلد اين cd هايي كه برامون فرستاده شده رو ببينيد متوجه ميشويد
لينوكسي باشيد![]()
Last edited by rootnt; 25-10-2005 at 11:47.
بدبخت شدم
سی دی های لينوکس اين سایت تک سی دیه
منم وقتی نصب کردم همه درایو هام از بین رفت همه برنامه هام پاک شد
بد بخت شدم
کسی نمیدونه میشه اون برنامه هام رو برگردونم یا نه
مجبور شدم از اول پارتیشن بندی کنم
دوست عزیز در حین نصب که به شما کلی هشدار داده میشه برای همین قسمت پارتیشن بندی...
وانگهی؛ دیسک زنده اش که اصولا یکی از کاربردهاش برای تازه کارهاست
backup نگرفتید و به سراغ ناشناخته ها رفتید؟ این جزاش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)