فک کنم جواب اکثر سوالات رو تو همین نه صفحه پیدا کنی
فک کنم جواب اکثر سوالات رو تو همین نه صفحه پیدا کنی
سلام. قبل از اینکه 9 صفحه رو لود کنم چند سوال اساسی : يکی اینکه به درجه 2 رسيدم. يه ماموريت گرفتم . اما هرچی ليست سيستم هک شده رو نگاه ميکردم فايل درخواستی رو پيدا نميکردم.که قرار بود براشن بفرستم.
از قرار گرفتنم و ازم 1000 تا باج خواستن که مجبور شدم بدم.
دوم اینکه مموريم پر شده. از Trace_tracker 4 تا ورژنشو دارم اما قبلياشو نميخوام. چجوری پاکشون کنم؟
رفتم مموری بگيرم درخواست يک 8 گيگ کردم. این 8 تا به قبليا اضافه ميشه؟ بعد گفت که 24 ساعت آينده برام مياد. منم زدم رو دکمه سرعت که يدفه ای يه چيزايی گفت و انگار باختم.
ديگه نميتونم بازی کنم از دوباره بايد شروع کنم؟ چی شد؟
راستی ساعت و تاريخش چرا اینجوريه؟ 2010!!! نميشه درستشون کرد؟
Mazi جون این ساعت برای خود بازیه منم اولا می خواستم یه کاریش کنم درست بشه ولی بیخیال شدم شما هم بیخی طی کن
ببين يه صفحه مثل داس به نام كنسول نداره؟... فكر كنم بايد بوسيله دستورات داس اون فايل رو پيدا كني و پاك كني...يکی اینکه به درجه 2 رسيدم. يه ماموريت گرفتم . اما هرچی ليست سيستم هک شده رو نگاه ميکردم فايل درخواستی رو پيدا نميکردم.که قرار بود براشن بفرستم.
من هم همچين مشكلي رو دارم...
از اساتيد تقاضا دارم كه به اين سوال پاسخ بدن![]()
خوب بابا به بقيه سوالاتم جواب بدين. بدجوری گيرم. يعنی از دوباره شروع کنم؟ اون پيقام چی بود . در باره sized
آقای MAZI نه صفحه رو می خوندی که شک دارم من به خانم آرام گفتم که اصولا تا مرحله 3 و حتی 4 چیزی رو نیاز نیست ارتقا داد
خب حالا مشکل شما چیه دوست عزیز من ؟
ترجیحا تا مرحله 4 نیازی نیست trace tracker رو بگیری از نظر من (نه از نظر واک توهای سایتهایی مثل gamefaq )
چونکه اگه بعد از متصل شدن به 10 جا به سیستم قربانی وصل بشی حدودا 60 ثانیه برای مرحله 2 و 40 ثانیه برای مرحله 3 وقت داری پس به اون صورت نیازی نیست
برنامه هاییکه باید حتما بگیری :
PASSWORD BREAKER
LOG DELETER v 4.0
چیزه دیگه ای تا مرحله 4 نیاز نیست
خب موفق باشی
سلام. قبل از اینکه 9 صفحه رو لود کنم چند سوال اساسی : يکی اینکه به درجه 2 رسيدم. يه ماموريت گرفتم . امامن چنربار این اشتباه رو کردم مشکل این بود که پایین صفحه رو نگاه نمی کردم اسم فیل رفته بود زیرهرچی ليست سيستم هک شده رو نگاه ميکردم فايل درخواستی رو پيدا نميکردم.که قرار بود براشن بفرستم.
شما هم نگاه کنین
حالا کجاشو دیدی!از قرار گرفتنم و ازم 1000 تا باج خواستن که مجبور شدم بدم.
با file deleter دیگه. همونی که باهاش می ری اطلاعات بقیه رو پاک می کنی!دوم اینکه مموريم پر شده. از Trace_tracker 4 تا ورژنشو دارم اما قبلياشو نميخوام. چجوری پاکشون کنم؟
نخیر سیستم قبلیت رو برمی دارن این رو بجاش می ذارن یعنی همون upgradeرفتم مموری بگيرم درخواست يک 8 گيگ کردم. این 8 تا به قبليا اضافه ميشه؟ بعد گفت که 24 ساعت آينده برام مياد. منم زدم رو دکمه سرعت که يدفه ای يه چيزايی گفت و انگار باختم.
چه می دونم! واضح بگو چیکار کردی!ديگه نميتونم بازی کنم از دوباره بايد شروع کنم؟ چی شد؟
خب قسمت آخرش مشخصه دوباره باید اکانت بسازی چون اون کامپیوتر ها ازت باج می خواستن و تو انگاری ندادی
ترجیحا موقعی که به سیستم قربانی نفوذ کردید بیشتر از 30 ثانیه توش نمونید وسعس کنید بعد از کپی یا دیلیت فایل حتما با log deleter لوگ ها رو دیلیت کنی
خب خانم آرام شما به کجا رسیدید ؟ مرحله چند ؟
سلام دوستان این چند صفحه رو با دقت خوندم. اول اینکه تو مرحله آموزشی چيزی از پاک کردن لگ ها نگفت.
من هم تا الان که هر سيستمی رو هک ميکردم به لگ کاری نداشتم. الان فقط نرم افزار File_delete رو دارم اما log_deleter رو نه.
حتما بايد بگيرم؟ برنامه های Bypass به چه دردی ميخورن؟ يعنی چيکار ميکنن؟ چجوری ميتونم از يک سرور برای خودم نرم افزار بدوزدم؟
آخه خيلی کم بهم وقط ميده با اینکه trace_tracker رو دارم اما زياد وقط ندارم که دنبال چيزی بگردم يا چيزی برای خودم بر دارم. بعدش هم قط ميشه و يه ايميل مياد که گفته ما شماره شناسايی کرديم.اما باج نميخوان.
راهنمايی کامل کنيد لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)