تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 24 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 234

نام تاپيک: بازی های گیم بوی (مشابه Ps1 ) ان گیچ رو میخوره!

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

خواهش مي كنم.
    هر روز يكي دوتا بازي ميزارم توش.
    اين خيلي خوبه...بازي هاي معروف بيشتر بذار...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ، دوستان گرامی همه دکمه هایی که شما گفته بودید و بقیه دکمه های موجود در صفحه کلید

رو یک به یک زدم ولی هیچ تاثیری نداشت در ضمن این کار رو حداقل برای 5-6 بازی انجام دادم در ضمن گوشی من P990i

هستش از دوستان اگه کسی اطلاعاتی ر این زمینه داره لطفا راهنمایی کنه با تشکر.

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام ممکنه یه کم در باره بازیهای گیم بوی و تفاوت با بقیه همچنین ngage نحوه نصب چه نرم افزارهای کمکی باید نصب بشه رو چه گوشیهایی نصب میشه توضیح بدین
    تمام فروم و وبلاگتون رو گشتم چیزی دستگیرم نشد
    روی 5700 امکانش هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام ممکنه یه کم در باره بازیهای گیم بوی و تفاوت با بقیه همچنین ngage نحوه نصب چه نرم افزارهای کمکی باید نصب بشه رو چه گوشیهایی نصب میشه توضیح بدین
    تمام فروم و وبلاگتون رو گشتم چیزی دستگیرم نشد
    روی 5700 امکانش هست؟
    سلام.
    چيز ساده اي هستش. گيم بوي يه وسيله مثل پي اس پي هستش كه بازي هاش يه صورت فايل GBA هستش و با شبيه ساز هايي كه هم تو فروم هستش و هم تو وبلاگم مي تونيد اون ها رو اجرا كنيد.شما شبيه ساز (Vbag) مخصوص سري 60 ورژن 3 رو دانلود كنيد و برنامه رو نصب كنيد و بعد بازي ها رو به همون آدرسي كه قبلا گفتم بريزيد و از بازي لذت ببريد. اين گيم بوي بازي هاي جديد و با گرافيك بالايي داره و هر روز داره بازي هاي جديدي براش ساخته ميشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ، دوستان گرامی همه دکمه هایی که شما گفته بودید و بقیه دکمه های موجود در صفحه کلید

رو یک به یک زدم ولی هیچ تاثیری نداشت در ضمن این کار رو حداقل برای 5-6 بازی انجام دادم در ضمن گوشی من P990i

هستش از دوستان اگه کسی اطلاعاتی ر این زمینه داره لطفا راهنمایی کنه با تشکر.
    آقا واقا نمي دونم اشكال كار كجاست.دوستاني كه پي 990 داشتن تا حالا همچشن مشكلي نداشتن.
    اصلا وارد بازي نميشه؟ يا شما بازي ها رو مي بينيد و لي دكمه كار نميكنه؟ بيشتر توضيح بديد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

vahid69 جان با عرض سلام و خسته نباشید باید خدمت شما عرض کنم که بازی تا مرحله قبل از استارت بالا می آید ولی زمانی که باید دکمه استارت زده بشه یا بهتره بگم زمانی که برای انجام بازی یا تنظیمات یا هر کار دیگری که نیاز به زدن کلیدی باشد صفحه کلید اصلا کار نمیکند و هیچ کدام از دکمه ها عمل خاصی را انجام نمیدهند اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید با تشکر.

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به بر وبچ باحال پي سي ورلد
    خواستم بگم بازي هايي كه اين آقا (مثلا وحيد)براتون گذاشته را كه خودش در (مگا آپلود ) آپلود نكرده بلكه اين بازي ها مال يك سايت هست كه اون فقط هرروز چند تا از لينك ها را براتون مي گذاره ( اونم تو وبلاگش)
    من قبلا هم تو قسمت نظرات وبلاگش براش اين مطلب را نوشتم ولي براي اين كه شما نفهميد اون مطلب را پاك كرد.
    براي دستيابي به ليست تمام بازي هاي گيم بوي ادونس به اين سايت مراجعه كنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیزم زحمات دیگران را بی خودی از بین نبر بدهکارتون که نیست خوب داره یه زحمتی می کشه فارسی برا بعضی دوستان که انگلیسیشون ضعیفه توضیح می ده کمکشون می کنه باز یها رو گلچین می کنه بالاخره وقتشو می زاره چیزی هم که بهش نمی دیم
    آقا جون به کارت ادامه بده از زحماتت هم ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

vahid69 جان با عرض سلام و خسته نباشید باید خدمت شما عرض کنم که بازی تا مرحله قبل از استارت بالا می آید ولی زمانی که باید دکمه استارت زده بشه یا بهتره بگم زمانی که برای انجام بازی یا تنظیمات یا هر کار دیگری که نیاز به زدن کلیدی باشد صفحه کلید اصلا کار نمیکند و هیچ کدام از دکمه ها عمل خاصی را انجام نمیدهند اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید با تشکر.

سلام.
    ببينيد دكمه استارت پيش فرض برنامه كليد 9 هستش و براي تقيير اون ها بايد ok سمت راست رو فشار بديد كه منوي تنظيمات نرم افزار شبيه ساز بياد. اگه اين كار هايي كه گفتم كار نكرد ديگه من نمي دونم مشكل از كجاست چون اين رو پي 990 تست شده.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

7610 کشش این بازی ها رو نداره نه؟ مثلا تیکن؟

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

bazi doom 2 shatranji mishe va aslan namisheh bazi kard goshim ham n70 hast hala bayad chi kar kard

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •