برو توی منو به ترتیب این عددها رو بزن 9 و2 و 8 وبعد mass storage رو انتخاب کن
اون وقت یه درایو توی مای کامپیوترت درست میشه
OK
برو توی منو به ترتیب این عددها رو بزن 9 و2 و 8 وبعد mass storage رو انتخاب کن
اون وقت یه درایو توی مای کامپیوترت درست میشه
OK
مرسی.انجام دادم.بعضی فایلارو باز نمیکنه و copy هم نمیکنه؟چرا؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی.انجام دادم.بعضی فایلارو باز نمیکنه و copy هم نمیکنه؟چرا؟
علامت سوالام فقط اضافه شد
خب این برمیگرده به امنیت افتضاح سامسونگ
احتمالا اون فایل هایی رو که باز نمیکنه از بلوتوث دریافت کردی
این قفل باعث میشه روی کامپیوتر قابل خوندن نشه تا اگه ویروسی بود کامپیوتر ویروسی نشه
شما باید برنامه moby explorer 3 رو نصب کنید و با اون مشکل رو رفعش کنید.
این سامسونگ فقط تو کارای جاسوسیه ها.
حالا این برنامه که گفتی از کجا بیارم؟
چیکار میکنه؟
این برنامه رو نصب که کردی (یه برنامه مثل اکسپلورر کامپیوتره می تونی تو propertis فایل ها بری و هیدن و یا غیر قابل خودن بکنی
اون فایل های اینجوری رو با موبی برو به پروپرتیسشون اون 2 گزینه ی readable و writable تیک دارن تیک اون دو تا رو بردار روباره بزن بعد برنامه یه اجازه میگیره (فقط یه بار اول اجرای برنامه و یه بار هم موقع ادیت اولین فایل دیگه تا برنامه رو نبندی اجازه نمیگیره) و تمومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*-برنامه با اجرای فایل های فارسی مشکل داره اول با خود گوشی باید با حروف انگلیسی rename شوند.
سلام من دفعه اول از طریق روش گفته شده 4 بازی و برنامه رو نصب کردم اما از اون به بعد دیگه نتونستم این کارو بکنم همه کارها رو هم درست میرم ولی در آخر .صفحه ((در حال دانلود میاد)) ولی اصلا پر نمیشه و همینجوری میمونه . گوشی رو ریست کردم . برنامه های مختلفی رو هم امتحان کردم و چند بار هم این کارا رو کردم ولی بازم این حالت پیش میاد لطفا راهنمایی کنید
4 تا؟
شاید بیشتر ،
آخه من حدس میزنم این مشکل شما برای پر شدن حافظه جاوا باشه
نه همون 4تا هستش تازه حدود 2 مگا هم جا داره ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه یعنی صفحه درحال دانلود میاد ولی پر نمیشه و تا گوشی رو ریست نکنم همینجوری میمونه . لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)