تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 128

نام تاپيک: The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من اونجا رو هم رد کردم ( البته با کمک شما دوستان عزیز )
    حالا یه جایی گیر کردم که توصیفش یکمی سخته ! ولی عکس گرفته .
    یه محوطه ای هست که یه کانتینر بزرگ وسطش هست . بعد 2 تا مامور هم هست که اونا رو کشتم . اونجا دیگه معلوم نیست باید چیکار کنم .
    این هم بگم یه بمب هم از یه نفر گرفتم و اونجا مامور ها اونی که بمب رو به من داد کشتند و من از اونجا پریدم روی همون کانتینر . لطفا کمک کنید . این هم عکس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونجایی که عکس رو انداختی رو دقت کن !!!
    جلوی کانتینر روی زمین یه محفظه هست که باید درشو باز کنی و بری پایین !!!
    به زیرزمین که رسیدی یه خورده جلوتر دوباره دوتا نردبان هست که باید ازشون بالا بری و از داخل ساختمون کنار کانتینر سر در میاری !!!
    بعد باید بری سیستم برق ریلهایی رو که کانتینر روش حرکت میکنه رو فعال کنی و موتورشو هم روشن کنی !!!
    وقتی تمام این کارها رو کردی کانتینر راه میفته و به سمت یه محفظه چاه مانند خیلی بزرگ میره (( کانتینر میره به سمت پایین )) تو این قسمت باید بدویی و خودتو پرت کنی رو کانتینر تا تو هم بری پایین !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ممکنه یکی لطف کنه و به من بگه این بسته ها (( شبیه بسته سیگار میمونن و شماره دارن )) که معمولا تو جاهای تنگ و تاریک پیدا میشه به چه دردی میخوره ؟؟؟
    ما که تا حالا ازشون استفاده ای نکردیم !!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آقا ممکنه یکی لطف کنه و به من بگه این بسته ها (( شبیه بسته سیگار میمونن و شماره دارن )) که معمولا تو جاهای تنگ و تاریک پیدا میشه به چه دردی میخوره ؟؟؟
    ما که تا حالا ازشون استفاده ای نکردیم !!
    دوست من !
    منم از اونا چيزي نفهميدم ولي فكر كنم وقتي بازي رو تا آخر ببري فيلم و عكس و اينطور چيز ها آزاد كنه .
    راستي چند مرحله هست اين بازي ؟
    Robert عزيز از كمكت خيلي ممنون . من خيلي سعي ميكنم كه خودم اينطور مراحل رو رد كنم ولي ديشب ساعت 3 بود !!! خوابم ميومد و چشمام داشت ميسوخت ! اعصابمم خورد شده بود !

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من !
    منم از اونا چيزي نفهميدم ولي فكر كنم وقتي بازي رو تا آخر ببري فيلم و عكس و اينطور چيز ها آزاد كنه .
    راستي چند مرحله هست اين بازي ؟
    Robert عزيز از كمكت خيلي ممنون . من خيلي سعي ميكنم كه خودم اينطور مراحل رو رد كنم ولي ديشب ساعت 3 بود !!! خوابم ميومد و چشمام داشت ميسوخت ! اعصابمم خورد شده بود !
    من این بازی رو همین الان تمومش کردم !!!
    دموی پایانی بازی فوق العاده قشنگه !!!
    در ضمن بازی 38 مرحله هست و در آخرین مرحله هم همراه با یکی دیگه سوار سفینه میشین و فرار میکنین و در آخرین صحنه تصویر riddick رو با یه عالمه ریش و سبیل نشون میده !!!
    در ضمن تو آخر این بازی برای من که هیچ فیلمی و عکسی آزاد نشد !!!!

ولی به هر حال بازی خیلی قشنگی بود !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

در ضمن بازی 38 مرحله هست و در آخرین مرحله هم همراه با یکی دیگه سوار سفینه میشین و فرار میکنین و در آخرین صحنه تصویر riddick رو با یه عالمه ریش و سبیل نشون میده !!!
    در ضمن تو آخر این بازی برای من که هیچ فیلمی و عکسی آزاد نشد !!!!

ولی به هر حال بازی خیلی قشنگی بود !!!
    آره آخرش باحاله. مخصوصا اونجايی که سوار اون روبات غول پيکر ميشی که همه جارو داغون ميکنه.
    ريديک برای همين معروف شد. چون گيم پليش دائم تغيير ميکرد.
    اون تصويری هم که از ريديک نشون ميده طبق فيلمش هست. فيلمش رو هم ببينيد قشنگه.
    در ضمن اون چيزايی که پيدا ميکنيد چيزی آزاد نميکنن.
    مثل امتياز ميمونن که شما ميرين به دوستاتون نشون ميدين ميگين من اینقدر تونستم جمع کنم.
    مثل سيستم امتياز دهی Xbox360

ولی جدا ميگم خيلی خوشحالم که تونستم افراد بيشتری رو با این بازی آشنا کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ولی جدا ميگم خيلی خوشحالم که تونستم افراد بيشتری رو با این بازی آشنا کنم
    واقعا ایول داره ! من چطور اون زمان این بازی رو ندیده بودم ؟! خداییش این تابستون ما رو از الافی در آوردی !
    ایول ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به درخواست mazi_z_PSP اسمش تغییر کرد .
    ممنون.کار خوبی کردید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

همونجایی که عکس رو انداختی رو دقت کن !!!
    جلوی کانتینر روی زمین یه محفظه هست که باید درشو باز کنی و بری پایین !!!
    به زیرزمین که رسیدی یه خورده جلوتر دوباره دوتا نردبان هست که باید ازشون بالا بری و از داخل ساختمون کنار کانتینر سر در میاری !!!
    بعد باید بری سیستم برق ریلهایی رو که کانتینر روش حرکت میکنه رو فعال کنی و موتورشو هم روشن کنی !!!
    وقتی تمام این کارها رو کردی کانتینر راه میفته و به سمت یه محفظه چاه مانند خیلی بزرگ میره (( کانتینر میره به سمت پایین )) تو این قسمت باید بدویی و خودتو پرت کنی رو کانتینر تا تو هم بری پایین !!!
    ببین وقتی که از پله ها میرم پایین 2 تا پله هست. یکی سمت راست و یکی مستقیم . وقتی از سمت راستی میرم بالا از اون طرف کانتینر ها در میاد که هیچی نیست ! نه دری و نه هیچ راهی که بخوام برم . ولی وقتی از اون پله مستقیم میرم بالا میرسم به یه قسمتی که همش باید بشینم و برم و هیچی نیست باز هم ! میشه یکمی دقیق تر بگی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین وقتی که از پله ها میرم پایین 2 تا پله هست. یکی سمت راست و یکی مستقیم . وقتی از سمت راستی میرم بالا از اون طرف کانتینر ها در میاد که هیچی نیست ! نه دری و نه هیچ راهی که بخوام برم . ولی وقتی از اون پله مستقیم میرم بالا میرسم به یه قسمتی که همش باید بشینم و برم و هیچی نیست باز هم ! میشه یکمی دقیق تر بگی ؟
    نه اونجوری نیستش !!!!!
    اصلا نباید از اون نرد بون ها بالا بری !!!!
    ببین همین که از کانتینر پریدی پایین و وارد اون دریچه روی زمین شدی وقتی از نردبون اومدی پایین درست پشت نردبون یه دریچه هست !!!!! (( وقتی رسیدی پایین پشت سرت رو نگاه بنداز ))
    اون دریچه رو باز کن تا برسی به ساختمون اصلی !!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

راستی اوراکل جان از توضيحات ماموريت هاتم بزار که بتونيم راحت تر کمکت کنيم. من زياد يادم نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •