منم 9500 gt دارم وخیلی هم ازش راضی ام . کلا دارم بازی ها رو روی اخرین تنظیمات با فریم عالی اجرا میکنم اصلا هم با بازی ها مشکل ندارم.
منم 9500 gt دارم وخیلی هم ازش راضی ام . کلا دارم بازی ها رو روی اخرین تنظیمات با فریم عالی اجرا میکنم اصلا هم با بازی ها مشکل ندارم.
دیگه از 9500 که بهتر نیست !!!یک نمودار از قدرت کارتهای گرافیکی بود که اونها رو با هم مقایسه کرده بود
و 8600 وضعش از بقیه بهتر بود...البته یادم نیست با چه کارتهایی مقایسه شده بود
قصد من هم طرفداری نیست
چون کارت من یک چیز دیگست
هر چی باشه این 8600
و اون 9500
هست . به هر حال من این کارتو 3 روزه گرفتم خیلی زده حال خوردم . فکر میکردم بتونم حتی این بازی رو با دایرت ایکس 10 بازی کنم . همه بازی ها رو با بالاترین تنظیمات اجرا میکنم ( غیر از کرایسیس ) فقط توی این یکی خیلی سرعت فریم ریت پایین بود
حالا بیخیال اینجا که تاپیک مقایسه کارت گرافیک نیست.
البته توي Lost Planet نسخه 2 سرعت بازي خيلي بهتر از نسخه 1 هست. من هر دو رو با يك سيستم بازي كردم و ديدم كه نسخه 2 خيلي رونتر شده
مگه نسخه 2 عرضه شده؟
هنوز که بازی رو بیرون ندادن...شما چطور بازی کردی؟
سلام...اقا من تو سیو کردن این بازی مشکل دارم نه دکمه سیوی داره نه چک پوینتی ..مثلا مرحله دومش که تو برفه میرم جلو خیلی ازش میمیرم میاد اول بازی چجوریاس جریان؟؟
یک مرحله کامل که رفتی سیو میشه !سلام...اقا من تو سیو کردن این بازی مشکل دارم نه دکمه سیوی داره نه چک پوینتی ..مثلا مرحله دومش که تو برفه میرم جلو خیلی ازش میمیرم میاد اول بازی چجوریاس جریان؟؟
وسط مرحله هم چکپوینت میشه بعضی جاهاش که اگه مردی از همونجا بیاد
والا برا من چک پوینت نداره که؟؟
سلام من تا زه میخوام این بازی رو شروع کنم برای همین خواستم از شماره 1 شروع کنم..بازی رو نصب کردم وقتی رو ایکون باز ی کلیک میکنم صفحه سیاه میشه اما بعد ی ارور میده اینم عکسش..ویندوزم 7 هستش.رمم2گیگ.گرافیک9500.سی پی یو2هسته ای...چیکار کنم..کراک هم ک پیدا نکردم براش..ممنون میشم کسی کمکم کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)