تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: دلایلی که کاربران رو از گنو/لینوکس به ویندوز میکشونه و

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کمبود بازیها و نرم افزارهای گرافیکی و طراحی برای این OS

48 45.28%
  • کمبود منابع اطلاعاتی فارسی زبان برای این سیستم عامل

31 29.25%
  • سخت بودن تنظیمات و نصب برنامه ها و خود گنو/لینوکس

41 38.68%
  • چون از اول روز ویندوز کار کردیم به باگهاش عادت کردیم!!

62 58.49%
Multiple Choice Poll.
صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 161

نام تاپيک: چرا خیلیها لینوکس رو گذاشتن ویندوز استفاده میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خیلی دوست دارم بتونم اونچه شما رو میگین باور کنم نه ازین جهت که تجربه شما درست نبوده .......بهیچ وجه......ازین جهت میگم که اگه اینجوریه چه جوری توزیعهائي داریم که X رو دارن و واسه نصب روی سخت افزارهای پائين طراحی میشن مثلا روی 64 مگ یا حتی 32 مگ نصب میشن؟؟
    شما مطمئن هستید که اون حداقل 256 مربوط به X هست و نه نصب کل توزیع؟؟
    این سوال فقط در این جهته که مطمئن بشم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینجا یه لینک هست که با توجه به اینکه از Gnome 2.14 صحبت کرده پس حداکثر یک ساله است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با توجه به تحلیلی که اینجا انجام داده حرف شما درست نیست و احتمالا اون حداقل واسه نصب و اجرای کامل و... یه توضیح مثل فدورا بوده.
    کلا یکی از مزایائی که از لینوکس در مقابل ویندوز همیشه یاد میکنن اینه که لینوکس منابع خیلی کمتری رو مصرف میکنه و این چیزی که شما میگین با کلیت مطلب جور در نمیاد .....ضمنا با این وجود تجربه شما کاملا هم درست و مشکلی نداشته من فقط با تفسیرش مشکل دارم
    ضمنا این لینک رو هم از اینجا درآوردم و سرچ نکردم تجربه شما باعث شد با یه عده حرفه‌ای تر مشورت کنم بهرحال اگه بازم اسرار دارین توی همین جا مطرح کنین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام دوست عزیز . کاملا متوجه منظور شما شدم . اون مقاله ای که گذاشتید رو من قبلا خوندم ( لینک اولی رو میگم ) . اولا باید بگم که اون مقاله خیلی قدیمیه و دسکتاپ های gnome و kde از اون موقع تا حالا خیلی تغییر کردند. در اون مقاله صرفا مقدار حافظه ای رو که خود gnome یا kde یا xfce مصرف می کنند مقایسه کرده . لینوکس که فقط از kde یا gnome تشکیل نشده !!!!!!!!! هسته و سایر قسمت ها هم مموری مصرف می کنند. اون مقدار رمی رو که شما میگید صرفا مقدار رمی هست که خود kde یا gnome مصرف می کنند نه کل لینوکس !! امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی . موضوع خیلی واضحه . و این موضوع که الان برای اکثر توزیع ها باید حداقل ۲۵۶ تا رم داشته باشید یک حقیقته! و به قول دوستمون با ۲۵۶ تا رم باید به فکر حداقل ها باشید. ولی در کل به این موضوع شک نکنید که مصرف کلی حافظه در لینوکس خیلی کمتر از ویندوز هست و همه ما اینو تجربه کردیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باز برگشتیم سر خانه اول من کی گفتم واسه یه توزیع کامل همین پستهای آخر منو بخونین گفتم X
    بهرحال شما که اون مقاله رو خوندین توی بخش ۸ اومده مقایسه کرده بین گنوم و کادی ای و Xfce شما میگین لینوکس فقط اینا نیست:
    همونطوری که توی اون مقاله گفته KDE+application و .... این یعنی KDE رو با تموم برنامه‌های KDE که یه سوئيت کامله مثلا ممکنه که بروزر نداشته باشه ولی کانکرر خودش این کار رو میکنه از پخش فیلم تا ..... یعنی اونقدری که میشه گفت یه سیستم عامل اولیه کامل مثلا همین دیسکهای زنده رو هم روی هارد نصب کنی میشه فکر کنم پارسیکس 128 رو حداقل نصب کرده بهر حال روی هر سخت افزاری میشه لینوکس رو نصب کرد.
    من توی فرومهای تخصصی تر مطرح کردم دوستی گفت که دبیان اچ رو روی رم 128 اونم sd نصب کرده و داره کار میکنه من واسه این میگم که یکی از سرگرمیهای بعضی ها اینه که لینوکس رو روی سخت افزراهای قدیمی نصب کنن.ارز طرفی توزیعهای به اصطالح سبک واسه سخت افزارهای ضعیف وجود داره اگه خواستین تا لیستشونو بزرام.
    خوب تا اینجا فکر کنم در مجموع معلوم شد که X رم زیادی نمیخواد(256 واسه X به تنهائي خیلی زیاده) و فکر کنم میدونین که X با دسکتاپ منیجرها فرق داره واسه این تاکید میکنم که سو تفاهم نشه باز بحث کلا توی این چند پست اخیر روی حداقل رم واسه X بود وگرنه شما یه توزیع مثل سوزه رو نصب کن به احتال زیاد به مشکل بر میخورین باز من معتقدم با 256 میشه نصب کرد ولی خوب کارائي نداره.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

بیشتر حرفاتونو قبول دارم ولی kde+application کل لینوکس نیست ! من هیچ وقت نگفتم که تمام توزیع ها حداقل ۲۵۶ مگ رم می خواد. توزیع هایی هست که مخصوص سخت افزار های قدیمی ساخته شدند و با ۱۲۸ یا ۶۴ مگ رم خیلی خوب کار می کنند. در این توزیع ها خیلی از سرویس ها و امکانات غیرضروری disable شده تا بهترین کارایی رو داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad_chagho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در اين اصلا شكي نيست كه لينوكس خيلي جامع و بهتره از ويندز

مزايا ي لينوكس

- جنبش نرم افزاري رايگان بودن خودش و همه ي نرم افزاراش و ...
    - در دسترس بودن هسته ي اصلي اين سيستم عامل
    - و كلي چيز ديگه
    به طور كلي اصلا لينوكس يه چيز ديگست تنها مشكلي كه داشت اين بود كه تا مدتي پيش براي بعضي از كارها نياز به خط فرمان بود كه براي كاربران عام كمي كشكل آفرين بود كه اين نقص در ورزن Ubuntu وجود ندارد...
    يك بار كه با لينوكس كار كنيد از فكر ويندوز در مي آين...

تازه مي فهميد ماسيكروسافت چه كلاه گشادسي به سرتون گذاشته...

هر نرم افزاري رو كه بخواين به صورت رايگان از اينترنت دانلود مي كنيد(كرك معني ندارد)

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته بهرحال نظراتمون همگراست

واسه اینکه باز همگراتر بشه من توی پست قبلیم نگفتم که KDE+application کل لینوکسه من الان دبیان استفاده میکنم با ۳ دی وی دی ولی با همه وسواس 30 درصدشو رو هم نصب نکردم.
    اما اگه منظورمون از بیس یه سیستم عامل همون کارهای عادی و پایه‌ای سیستم عامل باشه یعنی ویرایش فایلهای معمول متنی دیدن عکسها و کلا مالتی مدیا امکان اتصال به اینترنت و امکان استفاده از وسایل جانبی همه این ها میشه همون KDE+application آخه مگه ویندوز رو هم که نصب میکنین تازه تازه چیزی بیشتر ازین داره؟؟
    پس با همون KDE+application میشه گفت یه سیستم عامل پایه رو نصب کرده که حدود 75 مگ میگیره حالا هرچه قدر رم اضافه داشتین برنامه‌های بیشتری رو اجرا میکنین مثلا فایرفاکس 80 مگ میخواد ولی میشه از epiphany استفاده کرد که خیلی کمتر مصرف داره یا مثلا گیمپ فکر نمیکنم 20 مگ بیشتر بکشه خوب این خودش خیلیه........................................ ....بهرحال کل بحثهای قبلی سر همون مصرف X بود باز میگم اونو با بقیه قاطی نشه و جواب من به خاطر X جواب به بقیه چیزائي که مطرح شده تقلی نکنن بعد نکوهشمون کنن

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان دوستان میتونن سیستم خودشونو امتحان کنن:
    من فایرفاکس با کلی اکستنشن بازه و حدود 12 تب رو دارم تاندربرد رو هم بازه هنوز ولی یه ساعت پیش میل ها رو چک کردم
    دبیان رو زدم توی آپدیت و داره دانلود میکنه یعنی آپدیت منیجر فعاله
    ازون مهمتر Beagle دراه هاردو ایندکس میکنه
    Kaffeine فعاله و داره یه فایل تصویری رو اجرا میکنه ولی نشون نمیده صداشو از هدفون دارم میشنوم
    میزکارم گنومه و داره اجرا میشه
    D4X فعاله و داره دانلود میکنه اونم جدا
    Lifearena هم فعاله هر ده دقیقه آپدیت میشه و RSS ها رو میگیره
    stardict رو هم به عنوان دیکشنری با حدود در مجموع 8 دیکشنری بالا اومده
    خود system monitor هم هست که کلی برنامه و اسکریپت در حال اجرا رو نشون میده
    همه اینا 290 مگ رم گرفته در حالیکه اگه همین کار رو توی ویندوز انجام بدم تا حالا صد دفعه هنگ کرده بود.

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

سلام تايپيك خوبيه
    شل قدرتمند لينوكس ميرزه .........

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

محیط kde خوب کندتر از gnome هست و الان که از کوبونتو استفاده می کنم شرایطم مثل شما نیست ولی خوب نسیت به ویندوز خیلی بهتره . در ضمن اخباری که از kde 4 دنبال می کنم چون از qt 4 استفاده می کنه ظاهرا سریعتر شده. توی سایت خود kdeنوشته بود انتظار میره kde4 حدود ۳۰ درصد سرعت و بازدهیش بیشتر بشه. البته قصد ندارم اینجا بحث kde و gnome رو شروع کنم. با وجود اینکه kde کندتره نسبت به gnome ولی به خاطر زیبایی و امکاناتش ترجیه میدم. بحث سرعت و حافظه بود. خوب من الان ۴-۵ تا برنامه در حال اجرا دارم و در کل راضی هستم. البته من فایرفاکس رو به خاطر مصرف زیاد رم برای یک مدت تحریم کردم ( خداییش خیلی سنگینه ) و الان از اپرا استفاده می کنم که خیلی سریعتره.
    Last edited by sudotux; 04-09-2007 at 03:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •