این گفته تایید میشه ولی توجه کنید که هر کس کشش خودش رو با وضعیت فعلیش میسنجه و توجه نمیکنه که میتونه خیلی بهتر از اینی که هست بشه پس یک نفر معمولا نمیتونه ظرفیت های خودش رو اونطور که واقعا هست بشناسه
این گفته تایید میشه ولی توجه کنید که هر کس کشش خودش رو با وضعیت فعلیش میسنجه و توجه نمیکنه که میتونه خیلی بهتر از اینی که هست بشه پس یک نفر معمولا نمیتونه ظرفیت های خودش رو اونطور که واقعا هست بشناسه
ببین دوست من اکثر کسایی که میخوان سال اول کنکور اتحان بدن فکر میکنن یه قول بی شاخ و دمه دلیلش هم اینه که فکر میکنن باید همه چیز رو بلد باشن و همه سوالات رو جواب بدن . خیلی خوبه که بتونی همه سوالات رو جواب بدی غیر ممکن نیست ولی یکم بلند پروازیه . بدان که حتی رتبه 1 کنکور هم تمام سوالات رو نمیتونه جواب بده تا حالا نداشتیم رتبه یکی که تمام درس ها رو 100 زده باشه .
نکته بعد این که معدل اصلا اصلا اصلا نمیتونه ملاک برای این که یک نفر میونه توی کنکور قبول شه یا نمیتونه توی کنکور قبول شه نیست من کسی رو میشناسم که با معدل 11 رتبه 7000 آورد و دانشگاه اصفهان داره درس میخونه . پس هیچوقت به این که معدلت چنده فکر نکن . از حالا شروع کن و محکم پیش برو
در ضمن الان همه تلاشت رو بکن چون به هر حال توی این یک سال تنها کاری که میتونی بکنی همینه انتخاب رشته هم به وقت خودش .
"به غیر از پزشکی که عمرا قبول شم" این بزرگترین اشتباهه چرا که نه مطمین باش اگه الان شروع کنی قبول میشی
یک نکته عجیب قابل توجه همه دوستان :
از دوستان منفی به شدت بپرهیزید . از کسانی که هر وقت به شما میرسن دم از نا امیدی و حرف های مشابه میزنند فرار کنید و همیشه با کسانی معاشرت کنید که درگیر درس هستند این مساله خیلی مهمتر از چیزیه که فکرش رو میکنید من تجربه کردم
Last edited by Sharim; 22-07-2007 at 01:39.
من 8 ساعت در روز در مدرسه تشریف دارمحالا 10 ساعت بخونم
8 ساعتم باید بخوابم
حالااگه شام وناهارو دستشویی رو بیخیل شم
میمونه 8 ساعت
حالا من چیکار کنم
ینی رتبه ام زیر هزار نمیشه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
ولی بیشوخی اگه تایمی رو که میگی ببری تو هفته خیلی بهتره
!1
شما توی کدوم مدرسه تشریف دارین که 8 ساعته ؟ از 7.5 که زودتر نمیری 7.5 + 8 = 3.5 بعد از ظهر !!
میگم فکر نمیکنی خوابت کمه ؟
کسی که بخواد نتیجه خوب بگیره حداکثر روزی 6 ساعت میخوابه و همین قدر کافیه
ولی بد هم نمیگی هفته ای 60 ساعت خوبه .
sharim عزيز
حرفات برام جالب بود بهتر نيست يه كم ديگه بيشتر ريز بشي و جزئيات كارت رو توي اين چندماه توضيح بدي ...
1) كتابهايي روكه داشتي
2) وضعيت تحصيليت
3) آزمونهايي كه دادي (در مورد گزينه 2 هم صحبت كنيد)
4) برنامه ات براي درس خوندن
.
.
.
فكر ميكنم با يه توضيح كامل و جامع و شامل پاسخ بسياري از سؤالات رو بدي
ممنون
مدرسه که طبقه بالا خونمون نیست ؟شما توی کدوم مدرسه تشریف دارین که 8 ساعته ؟ از 7.5 که زودتر نمیری 7.5 + 8 = 3.5 بعد از ظهر !!
من یکم هم رندش کردم 7.45
بعد یک سوال توی چند هفته خودمو به این حد برسونم (60)
بیشتر از یکم رندش کردی !!
تا آخر تابستون .
در ضمن تا آخر تابستون عربی و زبان رو حتما یک دور بخونید تا بعدا فقط مرور کنید این خیلی مهمه .
میدونی شرایط خیلی با هم فرق داره من نمیتونم بگم چون من این طوری بودم پس این کار درسته ممکنه کار هایی که من کردم برای یک نفر دیگه اصلا مفید نباشه ؟ مثلا اگه من بگم شرایط تحصیلیم این طوری بود ممکنه باعث نا امیدی یک عده و امیدواری بیهوده یک عده دیگه بشه سعی میکنم سوالات رو جواب بدم تا هر کس خودش به یک برنامه برای خودش برسه
با این حال یک سری کلیات رو بزودی توضیح میدم
شنیدید که دولت برنامه توسعه میریزه ؟! مثلا برنامه 5 ساله چهارم توسعه !!
خوب حالا که چی ؟
شما هم باید برای خودتون برنامه توسعه بریزین ! چند تا
1-برنامه هفتگی توسعه که اول هر هفته باید ببینید تا آخر هفته میخواید چیکار کنید و به کجا برسید
2- برنامه ماهانه توسعه که اول هر ماه باید ببینید تا آخر ماه میخواید چیکار کنید و به کجا برسید
3-برنامه 3 ماهه اول - دوم - و سوم توسعه
4 - تا عید چیکارا باید کرده باشد
5 - تا کنکور هم که باید همه کارها تمام شده باشه
این طوری یک دور نما از کارهاتون به دست میاد
بچه ها من تو جریان بحثتون بودم حالا میخوام حودم وارد بحث بشم من هم تازه امسال اولین سال کنکورمیدم می خواستم ازراهنمایی هاتون اسنفاده کنم می خواستم سوال کنم ار شما چند بار باید هر کتابو برا کنکور خواند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)