تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 19 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 184

نام تاپيک: افت قيمت N73

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افت قيمت ؟ نه دادا

همين الان هر كي بهم فنلاند ورژن 3.07 به پايين بده 500 خريدارم. من ديشب از گاجره قيمت گرفتم گفت ان 73 ميدم 350 گفتم كاركرده ورژن پايين داري گفت 3.07 دارم با سه ماه كاركرد ميدم 530

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چرا نمی خواید قبول کنید توی تمام سایت های فروش اروپایی قیمت N73 حول و حوش 350 یوروست.
    زبونم مو درآورد این قدر اینو گفتم و حالا هم که به قیمت واقعیش رسیده شما می گید چرا؟؟؟
    خب منم 600 تومن داده بودم پای این گوشی الان این قیمت می دیدمش می سوختم.
    تا حالا داشتن بهتون می انداختن این گوشی رو با دوبرابر قیمت . قیمت واقعیش همینه .
    ببین عزیزم اولا اون قیمتی که تو گفتی حداقلشه. در ضمن تو چرا فکر میکنی قیمت n73 تو ایران باید با قیمت جهانی اون یکی باشه و یا حتی کمتر... قیمت واقعیش تو ایران باید گرونتر از قیمت جهانیش باشه اگه با قیمت جهانی یکی بود یا کمتر حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. بابا تو مثل اینکه هزینه های حمل و نقل و تعرفه و واسطه ها و ... رو در نظر نمیگیری... حالا معلوم میشه به کی انداختن. گوشی های آشغال چینی رو نخرید چون پولتون رو دور ریختید.

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

آقايون قيمت n73 همچنان داره مياد پايين ؟؟؟

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

ببین عزیزم اولا اون قیمتی که تو گفتی حداقلشه. در ضمن تو چرا فکر میکنی قیمت n73 تو ایران باید با قیمت جهانی اون یکی باشه و یا حتی کمتر... قیمت واقعیش تو ایران باید گرونتر از قیمت جهانیش باشه اگه با قیمت جهانی یکی بود یا کمتر حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. بابا تو مثل اینکه هزینه های حمل و نقل و تعرفه و واسطه ها و ... رو در نظر نمیگیری... حالا معلوم میشه به کی انداختن. گوشی های آشغال چینی رو نخرید چون پولتون رو دور ریختید.
    واقعا با این تفکری که دارید موبایل و بنزین که هیچی باید نفس کشیدن هم پولی شه . تازه همه هم راضی میشن.
    خوشتون میاد پول مفت بدید . دارید به زجر کشیدن عادت می کنید ...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن يك خبر و آمار جديد :

n73 جديد چيني : در دوربينش رو باز كنيد واطلاعات دور لنز را با n73 قديمي وفنلاند مقايسه كنيد .

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

واقعا با این تفکری که دارید موبایل و بنزین که هیچی باید نفس کشیدن هم پولی شه . تازه همه هم راضی میشن.
    خوشتون میاد پول مفت بدید . دارید به زجر کشیدن عادت می کنید ...
    ببینم تو چرا فکر میکنی من از ارزون شدن n73 ناراحتم ؟ اصلا کیه که از ارزونی بدش بیاد ؟ من میگم این ارزون بودن بی دلیل نیست. در ضمن اون موقع که من n73 رو خریدم. شاید 30 تا 40 تومان از قیمت جهانیش گرونتر بود. و فکر نمیکنم پول مفت داده باشم. به هر حال امیدوارم که اشتباه کرده باشم و این n73 های 350 تومانی همگی اصل و بدون مشکل باشن.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

مگه دور لنز این چینی ها چی نوشته ....؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يك چيز ديگه نوشته با اينها فرق ميكنه .قطعات داخلش هم فرق داره.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

این نوشته دور لنز دوربین N73 اصل فنلاند .... خودتون چک کنید ....

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نوشته دور لنز دوربین N73 اصل فنلاند .... خودتون چک کنید ....

من واسه دوستم n73 گرفتم...374 تومن...همه چیشم درسته...محض اطلاع دور لنزشم دقیقا همینی که شما گفتی و نوشته...مگر اینکه اشتباهی ! عکس چینی رو گذاشته باشی اینجا...
    بابا بیخیال...چرا اینقدر جو میدید؟؟؟گوشی ارزون شده...چون تعرفه رو برداشتم...چون وارداتش راحت شده...چون شما ها گرون خریدید دلیل نمیشه که قیمت واقعیش اون بوده...قیمت واقعی اینم نیست...خیلی کمتر از ایناس...محض اطلاع بگم این گوشی 1000 درهمه تو دبی ، کجای کارید شما ها؟؟؟چون گوشی که شما خریدید دوست ندارید ارزون بشه این جو رو درست کردید که وارد کننده ها هم استفاده کنن و قیمتا رو ببرن بالا؟؟؟
    از نظر شما هر چیزی که گرونتر باشه بهتره؟؟؟آره...چون تو ایران زندگی میکنیم این جوریه...خیلی چیزا دست یه عده خاصه ، اونا هم هر جوری بخوان مصرف کننده رو میرقصونن...یه کم منطقی تر و درست تر فکر کنیم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •