رشته تحصيلي من هم گياهپزشكي است خوشحال ميشم بيشتر با شما آشنا بشم
رشته تحصيلي من هم گياهپزشكي است خوشحال ميشم بيشتر با شما آشنا بشم
دوست عزيز براي كنترل فوزاريم هندوانه مقاله جديد نداري
salam
kheili dos daram ozve in anjoman besham,mamnon misham age rahnamaeim konid.man ozve jadid hastam ,ba in web ashna nistam,in web ghavanine kheili jalebi dare.
من اولش خنگ میزنم , ولی با چند تا راهنمایی کوچولو چنان سرعتی میگیرم که خرگوش که سهله لاکپوشتم به گردم نمیرسه (: منم گیاهپزشکی هستم.و مطمئنم یه روز اینشتن رشتم میشم ..تو اولین کسی هستی که این رازو بهش گفتم!(:
خوب یکی از قوانین انجمن فارسی تایپ کردنه !!
برای اشنایی با انجمن می تونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مطالعه قوانین کلی انجمن
و حتما قوانی انجمن علمی رو هم مطالع بفرمایید !!
و این تاپیک رو هم برای اشنایی با موضوعات کلی انجمن پیشنهاد می کنم
موفق باشید !!
با سلام
من یه عکس از گل رزی که در باغچه دارم رو اینجا قرار می دهم امیدوارم که دوستان من رو راهنمایی کنند که مشکلش چی هست که به این صورت در اومده هست؟
همونطوری که در عکس مشاهده می کنید یه شاخه دیگه همین گل رز که از همین گیاه منشعب شده و از خاک بیرون زده کاملا سالم هست و مشکلی نداره.
در ضمن یه سوال خیلی مهم دیگه
آیا وجود مورچه در کنار یک گیاه می تونه ایجاد مشکلی برای گیاه داشته باشه؟ و چجوری می شه باهاش مقابله کرد؟
Last edited by hamidma; 24-09-2007 at 00:47.
سلام !!
در رابطه با مورچه ها بگم که اره وجود مورچه می تونه برا گیاه مشکل درست کنه !! البته مورچه ها اگه دقت کرده باشی رو درختایی بیتر دیده می شن که شته ها روش باشه و موچه ها یه نوع هم زیستی با شته ها دارن و باعث افزایش جمعیت شته ها می شن !! برا مبارزه راه خاصی تو ذهنم نیست می تونی از این گچ ه های مخصوص مورچه استفاده کنی !!
برا گل رز هم جای خاصی از شاخش سوراخ نیست ؟ بر گ های اون یکی شاخه دچار پیچیدگی شده مثل اینکه ؟ چن تا عکس از نزدیک بگیر از برگ ها ی خشکیده و برگ های شاخه سالمی که می گی !!
دوستان دیگه هم نظر بدن تا ببینیم چی هست مشکل گیاه !!![]()
salam mamnonam babate in etelaat
سلام منم گیاه پزشکم و خوشحالم که عضو این سایت شدم
خوش اومدی دوست من ! امیدوارم که اینجا بتونیم بهم کمک کنیم و اطلاعاتمون روز به روز بره بالا و علمیتر بشه !
ممنون موفق باشی !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)