هر چی برنامه برای نوکیا بخصوص 6600 خواستی، می تونی از آدرس زیر بگیری.
امیدوارم به عنوان تبلیغ بهش نگاه نکنید که اصلا احتیاجی به تبلیغ برای این آدرس ندارم!!! فقط یک راهنمایی هست.
رامینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هر چی برنامه برای نوکیا بخصوص 6600 خواستی، می تونی از آدرس زیر بگیری.
امیدوارم به عنوان تبلیغ بهش نگاه نکنید که اصلا احتیاجی به تبلیغ برای این آدرس ندارم!!! فقط یک راهنمایی هست.
رامینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه برنامه خوب و عالی اگه کسی داره همه میدونید 66 گزینه آفلاین نداره من هر چی گشتم پیدا نکردم یه برنامه بود به اسم سیستم تولز که کرک نشده بود و از کار افتاده و لی خیلی برنامه جالبیه اگه کسی نمونه این برنامه رو داره بزاره لینکشو که استفاده ببریم
در مورد قاب تمام مشکی و قرمز اسپرت به نظرم خیلی جلب توجه و همین طور خوش رنگه
با این مشگل شما حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ای به نام Flight Mode برای گوشی های نوکیا وجود نداره!!! این همون برنامه System Tools (اتفاقا نسخه قدیمی) هست که این دوستان به این اسم تو سایتشون گذاشتن که البته اگه فایل رو بگیری، می بینی که همون System Tools هست. من نسخه جدیدتری از اون رو دارم که روی گوشی خودم کار می کرد ولی خیلی ها هم می گفتن که روی گوشیشون کار نمی کنه. در هر حال... تا حالا که هیچ برنامه دیگه ای توی این زمینه نیامده.
رامین
سلام من 6600 ندارم ولی میخوام بخرم راهنمایی
بلوتوث داره
رم خور است (حافظه جانبی)
mms داره
در خود بنگر هر آنچه هستی که تویی
بله هست.
گوشی قدیمی برای چی می خوای بخری؟ اصلا ارزشش رو نداره. من بهت 6300 رو پیشنهاد می کنم.
چی حاجی ؟ کلوپه 6600 هسا ؟
داره داداش همش رو داره
در ضمن دوستانی که میگن گوشی قدیمی چرا میخری حواسشون به قیمتش هم باشه واقعا 6600 خودش رو اثبات کرده با قیمت پایین میشه کلی امکانات داشت
مثلا میشه بگید فرق n70 و n73 چقدر زیاده که اینقدر تفاوت قیمت دارن واقعا من اگه اینقدر میتونستم هزینه بدم برا گوشی بازم n73 نمیخریدم اینهمه گوشیهای با حال هست
این رو میگفتم که من خودم چون نمیتونستم گوشی گرون قیمت بخرم خیلی گشتم و آخر سر بهترین گزینه رو 6600 دیدم چون هم قیمتش خوببود هم امکاناتی داشت که من راضی میشدم و الان که مدتهاست دارمش بازم راضیم اگه هم زمانی بخوام گوشی جدید بخرم بازهم به این گزینه ها توجه میکنم نه برای کلاس گذاشتن یا پز دادن
واقعا آدم حال میکنه همچین افراد باحالی داریم ایول به 66دارا ایول به خودمون
هر کی میگه خوب نیست خیلی بی انصافه اتفاقا هر چی گوشی جدید میزاره تو جیبش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)