سلام دوستان با توجه به این جمله ای که من گفتم من حدودن 1 هفته k800 و 1 ماه n73 و 1 ماه p990 دستم بوده و در حال حاضر پی 990 دارم نخواستم فکر کنید که من از روی تعصب به این رای دادم خواستم خودتون به نتیجه برسید که ظاهرا بدون طرفداری من به نتیجه رسیدید
p990
n73
k800
سلام دوستان با توجه به این جمله ای که من گفتم من حدودن 1 هفته k800 و 1 ماه n73 و 1 ماه p990 دستم بوده و در حال حاضر پی 990 دارم نخواستم فکر کنید که من از روی تعصب به این رای دادم خواستم خودتون به نتیجه برسید که ظاهرا بدون طرفداری من به نتیجه رسیدید
بله منم از همون روز اول گفتم P990 واقعا شفاف ترین Lcd رو توی این 3 تا مدل داره ....
ادم توی اینجور مسایل که نباید از روی تعصب حرف بزنه
دوستان اصلا کسی میدونه بالا ترین کیفیت صفحه ( چه در مانیتور و هر صفحه دیگری) چند پیکسلی میخوایم با موبایل ها مقایسه کنیم
نوكيا N800بدونه رقيب هستش هر چند از n93iهم نبايد براحتي گذشت!
![]()
چه عکس کره ای . قلبم به تپش افتاد . امروز شنیدم مخابرات رجیستر و از صفحه ی روزگار حذف کرده . اگه خبر درست باشه اولین نفری که ان 800 می خره منم . لطفا آخرین اخبار ان 800 را با من هم در میون بذارید.
بابا n800 عمق رنگش 65 هزار رنگه که در برابر 16 میلیون رنگه htc shift حرفی واسه گفتن نداره. هر چند فعلا هیچ کدومشون به مرحله تولید نرسیدن.
البته بحث به هپروت کشیده شده ولی این دم آخریه ....
بله درسته عمق رنگش 65 هزار رنگ . میگن ماله کاهش مصرف باطریه چون این گوشی مخصوص اینترنت هست نه مولتی مدیا .
می گم یه عکس از این گوشی که می گین میشه بذارین ؟
اون گوشی که شما می گین رو نمی دونم ولی n800 تولید شده و به فروش هم رسیده 399 دلار یا یورو دقیق نمی دونم . سایت gsmarina هم اصلا چیزی ننوشته ولی خود سایت نوکیا n800 و 770 رو معرفی کرده آپدیتهاشم گذاشته در قسمت انجمن هاشم رفتم دیدم چند نفر n800 داشتن. در ضمن در قسمت shop هم شما می تونین این گوشی را بخرین .
واسه اینکه n800 اصلا گوشی نیست. چون اگه گوشی بود شک نکن تو gsmarena در موردش مینوشتن.
اینم عکس HTC SHIFT
ویندوز ویستا رو داشته باشید !!!
- 1GB RAM
- 30 GB HDD drive
- 1.2 GHz VIA CPU
Last edited by M.etallic.A; 25-06-2007 at 22:04.
بابا به این هم نمی گن گوشی می گن لپ تابچه . قیمتش رو 2 - 3 ملیونه نه ؟
د نشد اینجا رو نگاه کن :واسه اینکه n800 اصلا گوشی نیست. چون اگه گوشی بود شک نکن تو gsmarena در موردش مینوشتن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه دوتا سیم کارت و مموری می خوره = گوشی هست.
تمام مشخصاتش رو خوندم. حالا دیگه مطمئن شدم که گوشی نیست. اسمش رو نگاه کن : Nokia N800 Internet Tablet
تو از کجا میدونی دوتا سیم کارت میخوره ؟ کجا نوشته بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)