نه که خیلیم جوابمو میدن![]()
نه که خیلیم جوابمو میدن![]()
برای ازدواج اول باید گزینه پیدا کردن دوست دختر فعال باشه وقتی دوست دختر برات پیدا کرد باید حسابی هواشو داشته باشی براش کادو بگیری باهاش بری گلف و به خواسته هاش عمل کنی تا اون درجه های که داره به سمت سبز پر شه و بعضی وقت ها البته نه اویل می تونی بهش پیشنهاد ازدواج بدی اگه قبول کرد تو کادر زیر اسم بچه ها گزینه have child فعال میشه که وقتی اونو بزنی مثلا بچه دار میشی![]()
در مورد تمرین ....یعنی بلد نیستی تمرین بدی؟ چه جوری تیمت بازی میکنه میری تو قسمت ترینینگ روز های هفته است روشون کلیک می کنی برنامه ای که می خوای اعمال کنی رو انتخاب می کنی یا می تونی از دستیارت استفاده کنی تا اون تمرین بده و تو کاری به اون قسمت نداشته باشی یا اگه زرنگ باشی اوایل فصل که بازی نداری 3 هفته تمرین های متفاوت رو در کل هفته بذار یعنی یه هفته بدن سازی یه هفته کار های دفاعی یه هفته کارهای هجومی هر هفته رو هم سیو کن حالا می تونی از قسمت ترینینگ سیزن این 3 هفته رو برای کل فصل اعمال کنی همچنین برای سال های بعد هم راحتی ...به همین سادگی
برای من همون اول که پیدا میکنی دکمش فعاله نکه من خیلی سریع مخ ....به خواسته هاش عمل کنی تا اون درجه های که داره به سمت سبز پر شه و بعضی وقت ها البته نه اویل می تونی بهش پیشنهاد ازدواج بدی اگه قبول کرد تو کادر زیر اسم بچه ها گزینه have child فعال میشه که وقتی اونو بزنی مثلا بچه دار میشی
نکته: برای تمرین به کادری که درسمت راست ترینینگ هست توجه کنید و ضعف ها رو از بین ببرید تا تیمتون خوب بازی کنه
بعد توی دستورات تاکتیکی دستتون باز تره
آقا یه سوال داشتم
من راستش هنوز این بازی رو نخریدم ولی نمیدونم 2007 رو بخرم یا تا دو ماه دیگه انتظار بکشم؟
ممنون دوستان
من با تیم بارسا شروع کردم از رئال 1 بر0 باختم در دیدار دوستانه از استقلال 5بر1 بردم و از رم 5بر 0 باختم
یکمی اموزش فارسی چیزی ندارین بزارین
/
سلام من انگلیسیم زیاد خوب نیست و مشکلاتم رو از شما میپرسم چجوری دوست دختر پیدا کنم؟Feli
ببخشید ولی واقعا دیروز کسی Online نبود تا جوابمو بده!
خواهش میکنم دوست عزیز![]()
من کی باشم که باید ببخشمتون؟!!!![]()
باید گزینه ی دوست دختر فعال باشه!![]()
منم با اینتر شروع کردم .خوب نتیجه میگیرم.یه دیدار دوستانه با پرسپولیس انجام دادم با نتیجه ی 8 بر 2 بردم.
تو لیگ اولم.راستی هرچه قدر در بازی با پرسپولیس خواستم کم گل بزنم نشد.نا سلامتی پرسپولیسیم.دلم گرفت که چرا باید پرسپولیس و تیم های ایرانی ضعیف باشند.
بیخیال اون اقا این دفاع من زیاد گل می خوره چیکار کنم؟؟؟اگه مهاجمام خوب کار نکنند ....!
هر چی قدر سعی کردم تاثیر نداد!مربی.بازی دوستانهو...تاثیری نداشت.
راستی با سویا و نیو کاسل مساوی کردم دوستانه. تو لیگ قهرمانان هم اسپورتینگ رو 5 بر دو زدم و بازی های دیگمو خیلی خوب انجام دادم.
به نظرتون می تونم قهرمان شم؟؟؟؟؟؟
اگه نظری یدید سراپا گوشم.
خریدام هم اینا بودن.
اینیستیا از بارسا-فرارا از چلسی-دیارا از چلسی-بوفون(اقا بابامو در اورد تا اومد!)-ویانا از والنسیا و چند تا دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)