تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 20 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 195

نام تاپيک: [آموزش] تبدیل DVD به Divx / Xvid ::: ریپ کردن دی وی دی (برنامه Auto GK)

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز از چه کدکی استفاده می کنید ؟ از تنظیماتی استفاده می کنید؟ ( مثلا از چه Resolution و Bitrate استفاده می کنید؟)

در ضمن NTSC یا PAL بودن فایل نهایی را شما تعیین نمی کنید این امر به Frame Rate خود DVD بستگی دارد و به هیچ وجه

نباید آن را تغییر دهید.
    ممنون از توجهت
    باید به تو سرور گرامی عرض کنم که من از xvid mpeg-4 استفاده میکنم... به نظرم بهترین جواب رو با این نرم افزار حداقل میده.. در مورد pal یا ntfsc مجبور به انتخابم ... چون خودکار خودش همیشه رو ntsc -23 میزاره که من تغییرش میدم به pal تا تصویر دارای ماتی و لرزش نشه.. رزولیشن رو میزارم رو orginal dvd تا بهترین حالت باشه گاهی اوقاتم تغییر میدم 720.576 ..

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون از توجهت
    باید به تو سرور گرامی عرض کنم که من از xvid mpeg-4 استفاده میکنم... به نظرم بهترین جواب رو با این نرم افزار حداقل میده.. در مورد pal یا ntfsc مجبور به انتخابم ... چون خودکار خودش همیشه رو ntsc -23 میزاره که من تغییرش میدم به pal تا تصویر دارای ماتی و لرزش نشه.. رزولیشن رو میزارم رو orginal dvd تا بهترین حالت باشه گاهی اوقاتم تغییر میدم 720.576 ..
    از چه نرم افزاری برای تبدیل استفاده می کنید ؟ کدکی که استفاده می کنید مشکلی ندارد و همانطور که گفتید بهترین

نتایج را می دهد.ولی ظاهرا نرم افزاری که استفاده می کنید زیاد جالب نیست .اولا همانطور که گفتم PAL یا

NTSC بودن فایل نهایی به فیلم اصلی بستگی دارد و نباید به هیچ عنوان آن را تغییر بدهید در ضمن شفافیت و یا کیفیت

تصویر هیچ ربطی به PAL یا NTSC بودن فیلم ندارد .تقریبا تمامی DVD های اریجینال آمریکایی به صورت NTSC منتشر

می شوند.در ضمن انتخاب Resolution بستگی به مدت زمان فیلم و حجم مورد نظر شما داردو انتخاب یک Resolution

واحد برای همه موارد کار درستی نیست.مثلا اگر شما یک فیلم با مدت زمان تقریبا 90 دقیقه داشته باشید و بخواهید ان

را با کدک Xvid با همان Resolution که گفتید تبدیل کنید حجم فایل نهایی باید حداقل 1.4 گیگابایت باشد تا کیفیت در

حد قابل قبول از کار در بیاید وگرنه مثلا اگر حجم فیلم را به یک سی دی محدود کنید کیفیت به شدت افت

می کند و دیگر شباهتی به تصویر DVD اصلی نخواهد داشت .در ضمن نمی دانم فیلم اصلی را از نظر Interlaced

یا Progressive بودن چک می کنید یا نه چون اگر منبع اصلی Interlaced باشد و آن را به طور مناسبی Deinterlaced

نکنید کیفیت نهایی بسیار افت خواهد کرد.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

از چه نرم افزاری برای تبدیل استفاده می کنید ؟ کدکی که استفاده می کنید مشکلی ندارد و همانطور که گفتید بهترین

نتایج را می دهد.ولی ظاهرا نرم افزاری که استفاده می کنید زیاد جالب نیست .اولا همانطور که گفتم PAL یا

NTSC بودن فایل نهایی به فیلم اصلی بستگی دارد و نباید به هیچ عنوان آن را تغییر بدهید در ضمن شفافیت و یا کیفیت

تصویر هیچ ربطی به PAL یا NTSC بودن فیلم ندارد .تقریبا تمامی DVD های اریجینال آمریکایی به صورت NTSC منتشر

می شوند.در ضمن انتخاب Resolution بستگی به مدت زمان فیلم و حجم مورد نظر شما داردو انتخاب یک Resolution

واحد برای همه موارد کار درستی نیست.مثلا اگر شما یک فیلم با مدت زمان تقریبا 90 دقیقه داشته باشید و بخواهید ان

را با کدک Xvid با همان Resolution که گفتید تبدیل کنید حجم فایل نهایی باید حداقل 1.4 گیگابایت باشد تا کیفیت در

حد قابل قبول از کار در بیاید وگرنه مثلا اگر حجم فیلم را به یک سی دی محدود کنید کیفیت به شدت افت

می کند و دیگر شباهتی به تصویر DVD اصلی نخواهد داشت .در ضمن نمی دانم فیلم اصلی را از نظر Interlaced

یا Progressive بودن چک می کنید یا نه چون اگر منبع اصلی Interlaced باشد و آن را به طور مناسبی Deinterlaced

بازم ممنون
    اسم نرم افزار Ahead dvd ripper هستش .دوست عزیز گفتم که از نظر کیفیت به طور کلی مشکلی ندارم فیلمها دقیقا مثل فیلم اورجینال تصویر مناسبی دارند. فقط در 11 مورد ریپ کردن تصویر بیروح به نظر میرسه ..این نرم افزار شما رو در حالت دستی مجبور به تنظیمات میکنه و یکیش هم انتخاب همون دو گزینه pal و ntfsc هستش ..در حالت دوم باور کن کیفیت افتضاح و تصویر دارای لرزش هستش ولی حالت اول بدون مشکل...در کل حق با شماست یه سر باید به نرم افزارهای دیگر مخصوص این کار بزنم و نتایج رو با هم مقایسه کنم..باز هم ممنون از توجهت
    Last edited by Gilopa; 15-02-2008 at 13:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

ماتروشکا ( MKV ) یک فرمت تصویری خاص نیست یک ظرف ( Container ) است مانند AVI . یعنی مثل ظرفی است که

صدا و تصویر و فایلهای متنی و ... داخل آن قرار داده می شوند و در نتیجه کیفیت مستقلی ندارد و کیفیت آن وابسته به

کیفیت محتویات آن است . کیفیت یک فایل تصویری به کیفیت منبع اصلی و کدکی که با آن عمل تبدیل را انجام می دهید

وابسته است نه به ظرفی که داخل ان قرار دارد. اگر فایل صوتی و تصویری شما کیفیت خوبی داشته باشد آن را داخل

هر ظرفی بریزید ( AVI یا MKV یا... ) کیفیت فایل نهایی نیز خوب خواهد بود . تنها تفاوت AVI و MKV در این است که

دومی انعطاف بیشتری دارد و فرمتهای بیشتری را پشتیبانی می کند.
    ممنون از بابت توضيحات.

اگر منبع اصلی Interlaced باشد و آن را به طور مناسبی Deinterlaced

در مورد اين دو اصطلاح مى‌شه بيشتر توضيح بدين؟

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان من تو ریپ دی وی دی تازه کارم.با چند تا برنامه از جمله no 1 dvd ripper کار کردم ولی یک فیلم رو که مثلا 10 چپتر داره بعد از ریپ کردن به 10 فایل avi تبدیل می کنه.من می خوام یک فایل باشه! نظری ندارین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون از بابت توضيحات.

در مورد اين دو اصطلاح مى‌شه بيشتر توضيح بدين؟

سلام

دوست عزیز توضیحش کمی مشکل است ولی امیدوارم بتوانم منظورم را برسانم

می دانید که فیلمهای سینمایی از تعداد زیادی تصویر ثابت تشکیل شده اند که به آنها Frame می گویند و این تصاویر وقتی

با یک سرعت خاص به صورت مداوم و پشت سر هم نمایش داده می شوند تصویری را که ما به عنوان فیلم می بینیم

ایجاد می کنند . Frame Rate به تعداد Frame هایی که در هر ثانیه نمایش داده می شود اطلاق می شود .این مقدار در

فیلمهایی که در سینماها نمایش داده می شود می باشد 24FPS که ما با ان کاری نداریم ولی وقتی این فیلمها به DVD

منتقل می شوند بر حسب منطقه جغرافیایی تولید فیلم به 29.97FPS ( در آمریکا ) یا 25FPS (در اروپا ) تبدیل می شوند.در

فیلمهایی که به صورت Progressive منتقل شده اند و روی یک نمایشگر Progressive مانند مونیتور کامپیوتر یا بعضی

تلویزیونهای جدید نمایش داده می شوند هر Frame به طور کامل در هر لحظه نمایش داده می شود مانند شکل زیر :

همانطور که می بینید در هر لحظه در طول نمایش تصویر هر Frame به صورت کامل منتقل و نمایش داده می شود .

ولی در برنامه هایی که اکثرا در تلویزیون تهیه و پخش می شوند و یا فیلهایی که برای پخش در تلویزیون تبدیل

می شوند وضع این گونه نیست .در این موارد هر Frame به دو قسمت تبدیل می شود که به هر کدام

یک Field می گویند ( هر Field نیمی از یک Frame کامل را تشکیل می دهد و از تعدادی خطوط افقی یا Line تشکیل

شده است که با خطوط Field دیگر به صورت یک در میان قرار دارند. به آن Field یا نیمه ای که از خطوط فرد تشکیل شده است

Odd Field یا منطقه فوقانی و به Field یا نیمه دیگر که از خطوط زوج تشکیل شده است Even Field یا منطقه تحتانی می گویند :

نمایشگرهای تلویزیونی این نیمه ها را به صورت کاملا همزمان نمایش نمی دهند بلکه Field های فوقانی کسری از

ثانیه ( 1/60 ثانیه در سیستم NTSC و 1/50 ثانیه در سیستم PAL/SECAM ) زودتر از Field های تحتانی نمایش داده

می شوند .یعنی این نیمه ها کاملا روی هم قرار نگرفته اند و حالت درهم بافته یا Interlaced دارند. نمایشگرهای

تلویزیونی هر نیمه را به صورت مجزا در هر لحظه نمایش می دهند ( بر خلاف مونیتور کامپیوتر که همانطور که گفته

شد هر Frame را به طور کامل در هر لحظه نمایش می دهد ) در نتیجه در نمایشگرهای تلویزیونی دو نیمه روی هم

نمی افتند بلکه به صورت پشت سرهم نمایش داده می شوند:

ولی وقتی یک فایل تصویری Interlaced روی یک نمایشگر Progressive نمایش داده می شود دو نیمه همزمان

نمایش داده می شوند :

ولی چون این دو نیمه کاملا برهم منطبق نیستند مانند این می شود که شما دو تصویر مجزا را روی هم انداخته اید و

در نتیجه اشکالاتی در تصویر به صورت بروز خطوط افقی در کناره های اشیا در فیلم ایجاد می شود و تصویر به

اصطلاح تار می شود مانند شکل زیر :

که این تصویر در واقع از دو تصویر ( دو Field ) زیر تشکیل شده است :

Field فوقانی :

Field تحتانی :

خوب حالا امیدوارم مفهوم Interlaced یا Progressive بودن یک تصویر را بدانید . Deinterlaced کردن یک تصویر یعنی از بین بردن

این خطوط افقی اضافی در تصویر ( برای نمایشگرهای Progressive ) و بهتر شدن کیفیت پخش فیلم در این نمایشگرها.

7. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

متاسفانه سایت اصلی این برنامه ف ی ل ت ر شده است ولی شما می توانید آخرین نسخه این برنامه را از یکی از

لینکهای زیر دریافت کنید :

نسخه 2.45 که آخرین نسخه غیر بتا می باشد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

نسخه 2.48 که یک نسخه بتا ولی پایدار می باشد :

آقای مدیر
    اولا خیلی ممنون از مقاله آموزشی بسیار کاملتون در پست قبلی. واقعا متشکرم.
    ثانیا من این نسخه 2.48 رو دانلود کردم اما یه اروری میده به این مضمون که باید این رو روی یه نسخه دیگه نسب کنم. یعنی یه جور آپگریده. خب چه فایده؟ حالا چکار کنم؟ نسخه قبلی رو هم دانلود کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

دوست عزیز توضیحش کمی مشکل است ولی امیدوارم بتوانم منظورم را برسانم

می دانید که فیلمهای سینمایی از تعداد زیادی تصویر ثابت تشکیل شده اند که به آنها Frame می گویند و این تصاویر وقتی

با یک سرعت خاص به صورت مداوم و پشت سر هم نمایش داده می شوند تصویری را که ما به عنوان فیلم می بینیم

ایجاد می کنند . Frame Rate به تعداد Frame هایی که در هر ثانیه نمایش داده می شود اطلاق می شود .این مقدار در

فیلمهایی که در سینماها نمایش داده می شود می باشد 24FPS که ما با ان کاری نداریم ولی وقتی این فیلمها به DVD

منتقل می شوند بر حسب منطقه جغرافیایی تولید فیلم به 29.97FPS ( در آمریکا ) یا 25FPS (در اروپا ) تبدیل می شوند.در

فیلمهایی که به صورت Progressive منتقل شده اند و روی یک نمایشگر Progressive مانند مونیتور کامپیوتر یا بعضی

تلویزیونهای جدید نمایش داده می شوند هر Frame به طور کامل در هر لحظه نمایش داده می شود مانند شکل زیر :

همانطور که می بینید در هر لحظه در طول نمایش تصویر هر Frame به صورت کامل منتقل و نمایش داده می شود .

ولی در برنامه هایی که اکثرا در تلویزیون تهیه و پخش می شوند و یا فیلهایی که برای پخش در تلویزیون تبدیل

می شوند وضع این گونه نیست .در این موارد هر Frame به دو قسمت تبدیل می شود که به هر کدام

یک Field می گویند ( هر Field نیمی از یک Frame کامل را تشکیل می دهد و از تعدادی خطوط افقی یا Line تشکیل

شده است که با خطوط Field دیگر به صورت یک در میان قرار دارند. به آن Field یا نیمه ای که از خطوط فرد تشکیل شده است

Odd Field یا منطقه فوقانی و به Field یا نیمه دیگر که از خطوط زوج تشکیل شده است Even Field یا منطقه تحتانی می گویند :

نمایشگرهای تلویزیونی این نیمه ها را به صورت کاملا همزمان نمایش نمی دهند بلکه Field های فوقانی کسری از

ثانیه ( 1/60 ثانیه در سیستم NTSC و 1/50 ثانیه در سیستم PAL/SECAM ) زودتر از Field های تحتانی نمایش داده

می شوند .یعنی این نیمه ها کاملا روی هم قرار نگرفته اند و حالت درهم بافته یا Interlaced دارند. نمایشگرهای

تلویزیونی هر نیمه را به صورت مجزا در هر لحظه نمایش می دهند ( بر خلاف مونیتور کامپیوتر که همانطور که گفته

شد هر Frame را به طور کامل در هر لحظه نمایش می دهد ) در نتیجه در نمایشگرهای تلویزیونی دو نیمه روی هم

نمی افتند بلکه به صورت پشت سرهم نمایش داده می شوند:

ولی وقتی یک فایل تصویری Interlaced روی یک نمایشگر Progressive نمایش داده می شود دو نیمه همزمان

نمایش داده می شوند :

ولی چون این دو نیمه کاملا برهم منطبق نیستند مانند این می شود که شما دو تصویر مجزا را روی هم انداخته اید و

در نتیجه اشکالاتی در تصویر به صورت بروز خطوط افقی در کناره های اشیا در فیلم ایجاد می شود و تصویر به

اصطلاح تار می شود مانند شکل زیر :

که این تصویر در واقع از دو تصویر ( دو Field ) زیر تشکیل شده است :

Field فوقانی :

Field تحتانی :

خوب حالا امیدوارم مفهوم Interlaced یا Progressive بودن یک تصویر را بدانید . Deinterlaced کردن یک تصویر یعنی از بین بردن

این خطوط افقی اضافی در تصویر ( برای نمایشگرهای Progressive ) و بهتر شدن کیفیت پخش فیلم در این نمایشگرها.
    ممنون به خاطر توضيح روان مطلب.
    دونستنش واقعا واجبه.

Last edited by Balrog; 17-02-2008 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقای مدیر
    اولا خیلی ممنون از مقاله آموزشی بسیار کاملتون در پست قبلی. واقعا متشکرم.
    ثانیا من این نسخه 2.48 رو دانلود کردم اما یه اروری میده به این مضمون که باید این رو روی یه نسخه دیگه نسب کنم. یعنی یه جور آپگریده. خب چه فایده؟ حالا چکار کنم؟ نسخه قبلی رو هم دانلود کنم؟
    سلام حق با شما است .نسخه موجود در سایت Softpedia یک آپگرید است نه نسخه کامل .شما باید نسخه 2.45 را از

لینک دیگر دانلود کنید که یک نسخه کامل است و بعد آن آپگرید را روی آن اینستال کنید.

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان من تو ریپ دی وی دی تازه کارم.با چند تا برنامه از جمله no 1 dvd ripper کار کردم ولی یک فیلم رو که مثلا 10 چپتر داره بعد از ریپ کردن به 10 فایل avi تبدیل می کنه.من می خوام یک فایل باشه! نظری ندارین؟
    کسی از دوستان پاسخ منو نداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •