LEC.Power.Translator.Euro.v12.BIN-DVT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LEC.Power.Translator.Euro.v12.BIN-DVT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون فایل MS Info روبا نرم افزار نوت پد باز کنیدو به توضیحاتی که داخل اون داده توجه کنید ومطابق همون عمل کنید.
این پیغام میگه اعتبار license key شما تموم شده وباید باقسمت پشتیبانی سایت برنامه تماس بگیرید
برای چندمین بار:
هنوز نرم افزاری (چه ایرانی وچه خارجی ) ساخته نشده که بتونه به درستی متون فارسی رو به
انگلیسی ترجمه کنه ویا بالعکس
بیخودی وقتتون رو هدر ندید ودنبال اینجور نرم افزارها نگردید![]()
دوست عزيز x_2007 ممنون كه به پيغام بنده توجه كرديد.
من هم معني اين جمله رو ميدونم و هم ميدونم اين برنامه كامل نيست.
اما بين تمام مترجمهاي متني كه بررسي كردم اين بهترين بود.
و در ضمن هدفم از مطرح كردن اين جمله در بالا اين بود كه ببينم كسي از دوستان راهي براي استفاده از قسمت مترجم فارسي اين برنامه به نظرش ميرسه كه در اختيار بقيه قرار بده؟
ميگن كاچي به از هيچي!!!
گاهي اوقات ترجمه ناقص يك متن كه ممكنه خيلي وقت آدم رو بگيره بهتر از اينه كه خيلي وقتمون رو صرف ترجمه اون بكنيم.
بازهم اگر راه حلي به نظرتون مياد كه ميتونه مفيد باشه ممنون ميشم كه اينجا مطرح كنيد.
قربان امضاي x_2007
ياعلي
درخواست نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (3 نفر در حال ديدن اين بخش)
درخواست نرم افزار هاي مورد نظر خودتان رو اينجا مطرح كنيد
سلام دوستان.
ظاهرا سركاري بود.آخه با اين فايل كه با هيچ برنامه اي باز نميشه چه بايد كرد........؟
اگه دوستان همون اول اعلام كنن كه برنامه بايد آنلاين باشه بهتر نيست.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
زحمت دانلودش الكي بود.
از دوستان هنوز کسی کرک LEC Power Translator Pro12 گیر نیاورده؟
عجب حکایتیه!!!
با سلام.
من بلاخره موفق به دانلود شدم.
پس چرا انگلیسی به فارسی ترجمه نمی کنه؟
آیا نسخه برنامه power translator که تو سایت P30world واسه فروش گذاشتن قسمت فارسیش کرک شده؟
سلام
اقا من نسخه ای که توی سایت گذاشته رو از خود سایت خریدم این نرم افزار در dvd که هستش نیاز به کرک نداره و برای ترجمه ی فارسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسی باید تاریخ سیستم به 2008 تغییر کنه
منم از این نرم افزار خیلی راضیم چون لا اقل می فهمم چی نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)