تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 115

نام تاپيک: [آموزش] Hard Sub ::: چسباندن زیرنویس به فیلم

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باسلام خدمت همه ی رفقا ی عزیز
    از اول تاپیک تا این صفحه رو مطالعه کردم حدود 6،5 تا نرم افزار هم دانلود کردم
    مخصوصا از راه آقا امین رفتم اما نتونستم یک فیلم 800 مگی رو که با دردسر گرفتم رو با زیر نویسش حتی تو کامپیوتر ببینم اگه اساتید به خصوص آقا امین یک آموزش تصویری بذارن خیلی ممنون دار می شیم

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

9

من هم نتونستم.یکم تو اجرای برنامه و کارکرد باهاش مشکل دارم.یکی بیاد یه توضیح کامل تر بده.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض یک سئوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته شده توسط
    فایل .avs رو بکشید و توی برنامه virtualdub (یا یکی دیگه از برنامه های encode فیلم تو فرمتهای xvid , divx , h264 ,...) بندازید (همون drag & drop خودمون)
    قبل از سیو کردن چک کنید و مطمئن شوید که زیرنویس نمایش داده شود

[B
    مثال :[/B]

توی فولدر فیلم باید این فیلها موجود باشه

Signs (2002) [Eng] [DVDrip].avi
    Signs (2002) [Eng] [DVDrip].avs
    Signs (2002) [Eng] [DVDrip].srt

[/QUOTE]
    -------------------------------------------------------------
    سلام به همه ی دوستان:
    1- با رینیم کردن فایل تکست و اضافه کردن پسوند .avs فرمت عوض می شه ؟
    2- یکی همین مراحل :
    "فایل .avs رو بکشید و توی برنامه virtualdub (یا یکی دیگه از برنامه های encode فیلم تو فرمتهای xvid , divx , h264 ,...) بندازید (همون drag & drop خودمون) "را بیشتر توضیح بدین ممنون می شم اگه لطف کنید وتصویری توضیح بدین بیشتر ممنون می شم.
    3-پسوند زیر نویس رو هم باید تبدیل کنیم به .srt یا نه؟(از همون روش بالا)
    4_ توی پستای اول آقا امین گفت یک سری فایل رو دانلود کنیم یکی دوتاش فایل اجرایی نبود توضیح می دین؟؟؟؟
    مورد بعدی این تاپیک ظاهرا رها شده لطفا یکی از اساتید جواب بچه ها رو بده اگه آقا امین هم یه سری به تاپیک خودش بزنه بد نیست
    متشکرم از همه ی دوستای خوب و زحمت کش:
    p30 world
    Last edited by s_r_asadiyan; 20-05-2008 at 13:14.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض بازم من

................. رو با زیر نویسش حتی تو کامپیوتر ببینم اگه اساتید به خصوص آقا امین یک آموزش تصویری بذارن خیلی ممنون دار می شیم
    با سلام دوباره
    راست می گن قدیمی ها که:
    کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
    آنقدر با فایل ها ور رفتم تا تونستم تو کامپیوتر فقط با ویندوز مدیا پلیر فیلم رو با زیز نویس ببینم ولی با پاور دی وی دی نه!!ولی دوستان نکاتی رااگر لازمه یاد آوری کنن بفرمایند:
    من در ابتدا پوشه ای با نام subtitles را باز کردم و بعد دقیقا نام فایل حاوی فیلم رو روی فایل زیر نویس گذاشتم ولی بعد که با ویندوز پلیر می خواستم ببینم ارور می داد فیلم زیر نویس شده بود اما تصویر می ایستاد و فقط صدا حرکت داشت تا بالاخره فایل تکس که آقا امین در پست های اول گفته بودبا فرمتavs. به اون پوشه اضافه کردم و فیلم راحت و روون اجرا شد .

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

................. رو با زیر نویسش حتی تو کامپیوتر ببینم اگه اساتید به خصوص آقا امین یک آموزش تصویری بذارن خیلی ممنون دار می شیم
    با سلام دوباره
    راست می گن قدیمی ها که:
    کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
    آنقدر با فایل ها ور رفتم تا تونستم تو کامپیوتر فقط با ویندوز مدیا پلیر فیلم رو با زیز نویس ببینم ولی با پاور دی وی دی نه!!ولی دوستان نکاتی رااگر لازمه یاد آوری کنن بفرمایند:
    من در ابتدا پوشه ای با نام subtitles را باز کردم و بعد دقیقا نام فایل حاوی فیلم رو روی فایل زیر نویس گذاشتم ولی بعد که با ویندوز پلیر می خواستم ببینم ارور می داد فیلم زیر نویس شده بود اما تصویر می ایستاد و فقط صدا حرکت داشت تا بالاخره فایل تکس که آقا امین در پست های اول گفته بودبا فرمتavs. به اون پوشه اضافه کردم و فیلم راحت و روون اجرا شد .

پروفشنال senatore20042003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان عزیز که سوالاتی در رابطه با دیدن فیلم با زیر نویس و یا نحوه استفاده از آن رو دارند فایل pdf زیر رو دانلود کنید یک آموزش کامل در رابطه با دیدن فیلم به همراه زیر نویس می باشد اگر هم نرم افزاری داخل اون دیدید و نداشتید بگویید برایتون بگذارم فکر کنم با خوندن این آموزش کلی اطلاعاتتون بالا بره
    با تشکر از دوستانم در سایت بی نیاز.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز که سوالاتی در رابطه با دیدن فیلم با زیر نویس و یا نحوه استفاده از آن رو دارند فایل pdf زیر رو دانلود کنید یک آموزش کامل در رابطه با دیدن فیلم به همراه زیر نویس می باشد اگر هم نرم افزاری داخل اون دیدید و نداشتید بگویید برایتون بگذارم فکر کنم با خوندن این آموزش کلی اطلاعاتتون بالا بره
    با تشکر از دوستانم در سایت بی نیاز.

کد:
    .................................................. ........................................
    باسلام وتشکر از شما دوست عزیز به خاطر آموزش خوبتون

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

senator جون خسته نباشید .
    اگر امکانش هست برنامه ی virtualdub و superdvdriper رو یه جایی غیر از این diveshare اپلود کن. اون لینکای پست اول هم برای من یکی کار نمیدن . اگر ممکنه اونا هم اپلود کن

پروفشنال senatore20042003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که راجع به چسباندن زیر نویس به فیلم مشکل دارند آموزش زیر رو ببینند فکر کنم یک مقدار مشکلشون حل بشه/

ابتدا برنامه vob sub رو نصب کنید

بعد هنگام نسب وقتي به اين قسمت رسيديد تيگ گزينه هايي رو كه با فلش مشخص شده رو بزنيد :

بعد Next زده و روي گزينه Instal كليك كنيد .

بعد از چند ثانيه از نسب برنامه محل پوشه برنامه Virtual رو از شما ميخواد تا پلوگين ها رو وارد برنامه كنه كه شما آدرس پوشه نسب برنامه virtual رو به برنامه ميديد و Ok ميكنيد .

بعد از نصب موارد فوق شما وقتي به پوشه برنامه Virtual ميريد بايد در پوشه پلوگين اين 2 تا پلوگين رو كه با تيك مشخص كردم رو مشاهده كنيد حالا احتمال داره در بار اول اين عمل صورت نگيره كه در اين صورت شما يك بار ديگه موارد بالا رو از اول تكرار كنيد .

خوب حالا برنامه virtual رو اجرا كنيد و از تب Video 'گزينه Filter رو كليك كنيد تا وارد پنجره ف . ي . ل . ت . ر ها شويد .

روي گزينه ADD كليك كرده تا فهرست Filter ها براي شما نمايش داده بشه كه در آخر ليست ميتونيد 2 پلوگين وارد شده براي زيرنويس هاي TXT يا همون SRT ( قسمت شماره 1)و ديگري براي زيرنويس هاي با قالب Sub/Idx (قسمت شماره 2 ) رو مشاهده كنيد .
    با 2بار كليك بر روي قسمت شماره 1 شما ميتونيد زيرنويس SRT خود رو بارگذاري كنيد و مانند شكل زير از قسمت OPEN زيرنويس رو انتخاب ميكنيد (A) و براي انجام تنظيمات رنگ ، فونت ، اندازه و... روي گزينه (B) كه با نام Styles مشخص شده كليك ميكنيد . ور آخر سر بعد از انجام تنظيمات رو OK كليك كرده و ميتونيد در پنجره نمايش سمت چپ فيلم رو مشاهده كنيد و در پنجره نمايش سمت راست فيلم رو با تغييراتي كه در زيرنويس ايجاد كرده ايد مشاهده كنيد .

براي بار گذاري زيرنويس هاي با قالب Sub/Idx هم مانند چند شكل بالاتر روي گزينه 2 كليك كرده و زيرنويس با قالب Sub/Idx رو بار گذاري ميكنيد پنجره اين قسمت كه ديگه آشنا هستش و قبلا با اون كار كرديد . از قسمت Open زيرنويس رو بارگذاري ميكنيد و تغييرات رو كه انجام داديد ok كرده و ميتونيد زيرنويس رو مشاهده كنيد .

لینک های زیر هم یکی آموزش برنامه به صورت pdf و دیگری خود برنامه virtual dub با راهنمای تکه کردن و چسباندن دو تکه فیلم می باشد
    دانلودکنید.

کد:
    کد:

پروفشنال sepideh_248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

سلام
    من چند تا مشکل داشتم با چسبوندن زیرنویس به فیلم
    اگه کمکم کنین ممنون میشم

1. فایلی که فرمتش avs هستش فقط اون متن توش کپی باشه یا زیرنویس هم باشه توش؟!

2. اگه فقط همین متنو کپی کنم و سیو کنم و درگش کنم تو Vituraldub این خطا رو میده

3. اگه با متن زیرنویس باشه این خطا رو میده

4. اگه هم بخوام خود فیلم رو تو Vituraldub باز کنم این خطا رو میده

چیکار باید بکنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •