تنها راحت اینه که ببری نمایندگی برات عوض کنه.
خودت اقدام نکن.
درست نیست. فرقی نداره. خیلی راحت نمایندگی در عرض سه سوت قاب رو عوض می کنه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
تنها راحت اینه که ببری نمایندگی برات عوض کنه.
خودت اقدام نکن.
درست نیست. فرقی نداره. خیلی راحت نمایندگی در عرض سه سوت قاب رو عوض می کنه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
قابش که خوبه ولی یه مشکل بزرگ داره و اون موندن اثر انگشت روشه که زود قاب کثیف میشه و اصلا قابل تحمل نیست!
نماینگیشم نداشت(تو شهرمون) اولین جایی که رفتم اونجا بودتنها راحت اینه که ببری نمایندگی برات عوض کنه.
خودت اقدام نکن.
ولی فکر کنم دیگه حالا آورده باشه
مجتبي جان شما اون تنظيمات رو بنويس چون كسي محل نذاشت در ضمن روي حالت ماتريكس به خوبي حالات ديگه عكس نگرفت. جدا از اينا داشتن قاب چه كريستالي و يا هر نوع ديگه براي گوشي D900 لازمه.چون n70 من سر سه سوت فاتحه قاب اصليش خونده شد وكلي از قيمتش افتاد آيا D900 همينجوريه يا نه.من قاب كريستالي گذاشتم هم زشت شده وهم اگه بخواي درشو باز كني پدرت در مياد اينقدر كه سفته حالا اين براي فنراش كه در باز كردن در كمك ميكنند مضر است اين نه.
از ما گفتن بود ........
در مورد قاب ديگه هر چي صلاح ميدونيد عمل كنيد....
با تشكر از نظرات سازنده دوستان
دوستان گل كسي كابل Tv دي900 رو سراغ داره؟
درسته. این مسلماً مضر هست.
ولی در مورد قاب، خب کلاً قاب های سامسونگ، مثل سونی اریکسون و نوکیا نیست که رنگش فوری بره.
دبلیو810 گرفتم، یه ماه نشده شروع شد به رنگ پریدگی! تازه قاب کریستال هم داشت!!!
ولی دی820 داشتم، شش ماه مدام دستم بود بدون قاب کریستال، آخ هم نگفت. عین روز اولشه.
فقط نهایت جایی که ممکنه یه مقدار خش بیوفته، پشت در باتریش هست. چون من پرتش می کردم روی میز و دو بار هم از دستم افتاد و روی زمین سر خورد. که اونم یه در باتری از پارس قائم خریدم 2000 تومن. الان عین روز اولش شده.
سراغ که ندارم ولی می دونم گیر میاد. پاساژ علاالدین رفتی؟
Last edited by ShahabSAMSUNG; 04-07-2007 at 02:28.
خشگل پسر من شهرستانم.![]()
نمايندگي پارس قائم در خيابون جمهوري به قيمت 20000 تومان هم ميفروشه.. البته اينو هم بگم كه ارسال شهرستان هم دارن .. اگه خواستي بكو تا شماره تلفنشو واست بذارم باهاشون هماهنگ كني....
======================
قال الله في الكتاب المبين:
ليس الانسان الا ما سعي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)