عصر يخي/چون دوست ندارم فاينال راي بياره.
يه تايپيك تو انجمن زبان مهمان من
شرك
عصر يخي
نمو
خانواده ي شگفت انگيز
كمپاني هيولاها
ماشين ها
عروس مرده
Final Fantasy
مورچه ای به نام زی
ربات ها
داستان کوسه
دایناسور
ماداگاسکار
فصل شکار
پینوکیو 3000
آنسوی حصار
چرخ و فلک سحر آمیز
Ant Bully
Barnyard
EveryOnes Hero
Flushed Away
HoodWikend
Valiant
Wallace & Gromit
Happy Feet
فرار جوجه ای
عصر يخي/چون دوست ندارم فاينال راي بياره.
يه تايپيك تو انجمن زبان مهمان من
من آرام خان نیستم آرام جان هستم !
بله قبلا اسمم silentcloud بود تو برام عکس کلود رو فرستادی
البته نمی دونستی من دخترم چون هیچکس اونموقع نمی دونست
برای همین احترام خاصی برات قائلم !!!
چه دلیل مسخره ای
مسابقه که نیست اینجا که می ترسی فاینال فانتزی جلو بزنه
من نمی فهمم چه مشکلی دارین با این فاینال فانتزی ؟؟؟؟؟
ببينيد فاينال يك انيمشن زيبا و هنري نيست.شايد جالب باشه و دوست داشتني.اما مثل سريالهاي ماه رمضان است.فقط همان موقع ممكنه گل كنه و جالب باشه.شما كه فكر نميكنيد انيمشن نمو يا عصر يخي با اون همه ظرافتهاش و زمان طولاني ساختش با فاينال برابر است كه؟![]()
بستگی داره به سلیقه دیگه
نمو یه انیمیشنی بود که کلی منو خندوند واقعا هم جالب بود
عصر یخی هم خیلی جالب بود من عاشق اون سنجابه ام با اون فندقش
اما فاینال فانتزی رو دیگه خیلی دست کم گرفتی
گرافیک توی فاینال فانتزی یه نو آوری بود شاید شما قبلی رو ندیده باشی اما فاینال فانتزی اولین انیمیشنی بود که روش یه وقت حسابی گذاشتن و براش حسابی زحمت کشیدن تا به واقعیت نزدیکش کنن حتی من یه جا خوندم برای کار روی موهای شخصیت اول داستان دو ماه وقت گذاشتن و دونه به دونه موهاشو روی سرش کاشتن و حتی چین زیر و چشمهاش و ...
خداییش داری کم لطفی می کنی
در مورد داستان شاید داستان دومین انیمه سه بعدی فاینال فانتزی برای همه واضح نباشه اما داستان اولی هیچ ربطی به بازی کردن نداشت و واقعا داستان جالب و پایان فوق العاده ای داشت
اون وقت شما بگو ساخت فاینال فانتزی ظرافت نداشته وقتی یکی از اولین ها در عرصه ساخت انیمه سه بعدی بود !!!
مثل سریال های ماه رمضون!!!
شوخی می کنی!!!!!!!!!!!!
به نظر من توی این لیست اول :
1- Happy Feet
2- open season
ولی خوب فقط به یکی می شه رای داد . البته به نظر من این لیست بسیار ناقص است.
هرجور راحتی !من با قسمت دومش موافقم
من تنها نجات كودكان(اگه درست گفته باشم) را ديدم.تنها چيزي كه به چشم خورد انيمشن 3 بعدي و كيفيت آن بود.همینگوی در جایی میگه: "زندگی زیباست و ارزش مبارزه کردن رو داره". من با قسمت دومش موافقم
اما بايد يك موضوعي را فراموش نكنيم.هر فيلم را تنها با خود همان فيلم ميشود نقد كرد نه با قسمتهاي قبل و بعد.
اگر به غير از اين باشد ميشود سريال كه اون بحث جدايي دارد و معيارهاي جدا.
اين مهم نيست كه ماشين شما از الماس است و زيباترين.بايد آنچه كه بايد يك ماشين خوب دارد را داشته باشد.
هندلينگ،شتاب،قدرت و... يك موردش هم زيباييست.
شما اگر بازي فاينال را انجام نداده باشيد و تنها يكي از قسمتها را ديده بوديد باز از فاينال خوشتان ميامد؟
از يك كارتون انتظار نميرود كه نهايت شباهت را به يك فيلم واقعي داشته باشد.
خب تا یه حدودی این حرفا که زدی درسته ولی دیگه نمی تونی از گرافیکش ایراد بگیری
ببینم شما فکر کردی چرا عصر یخی 2 رو نگاه کردی مثلا؟
چون عصر یخی 1 رو دیدی ازش لذت بردی گفتی 2 هم باید جالب باشه
نمی تونی بحث یه بازی رو از فیلمی که از روش ساختن جدا کنی چون خاطره انگیز بودن یه موضوع چیزی نیست که به سادگی بشه ازش گذشت
کتابهای تن تن رو خوندیم کارتونش که اومد نگاهش کردیم
کتابهای مصور مرد عنکبوتی رو دیدیم از فیلمهاش لذت بردیم
یه فیلم یه بازی یه سریال دنباله دار مثل یه تاریخ پیوسته می مونن که نمی تونی جدا درنظرشون بگیری مثل یه کتاب دو جلدی که شاهکار ادبیات دنیا هم که باشه بدون جلد دومش معنی نداره
فاینال فانتزی برای من همینه
نمی گم باید ازش خوشت بیاد می گم اونم پا به پای بقیه بالا اومده الکی و فقط بخاطر بازیش خودش رو نکشیده بالا شایدم این انیمه رو فقط برای ما ساختن که بازی هاشو کردیم ولی بالاخره ما هم که حق رای دادن داریم !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)