تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 29 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 281

نام تاپيک: همه چیز درباره موسیقی راک و آلترناتیو

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض وزیدن در باد

▪ اثر؛ باب دیلن

▪ سال ارائه؛ ۱۹۶۳

▪ زمان آهنگ؛ ۶۵/۲ دقیقه

وقتی بخواهیم از فوق محبوب ها حرف بزنیم، گرچه احتمال دارد که به خاطر طرح سوالی اینچنین دچار دردسر شویم، ولی با کمی تسامح بعد از گروه افسانه ای بیتلز به باب دیلن بزرگ می رسیم.

باب دیلنی که عمری است مردمانی با موسیقی اش زندگی ها کرده اند، نقد سیاسی و اجتماعی را در موسیقی هایش شنیده اند و همراه و همگام او شده اند. خواننده ای که سال ها پرچمدار ترانه ها و آهنگ های اعتراض آمیز بود و این تنها یکی از وجوه کارهای ماندگار اوست. خواننده ای که سبک های فولکلور امریکایی، بلوز، کانتری راک را امتحان کرده و خیلی وقت ها موسیقی هایش ترکیبی از همه این سبک ها بوده است.

اویی که امروز با موسیقی خودش در قله رفیع شهرت و احترام و تحسین ایستاده است. وقتی از «سام کوک» و آهنگ «تغییری رخ می دهد» حرف می زنیم (آهنگی که در همین ستون درباره اش گفتیم) با کمی کنکاش به آهنگ «وزیدن در باد» باب دیلن می رسیم و می فهمیم که سام کوک متاثر از این آهنگ بوده است که اثر جاودانه اش را خلق کرده. نه تنها سام کوک بلکه شاید بتوان باب دیلن را تاثیرگذار ترین و جریان ساز ترین خواننده قرن بیستم دانست. دیلن این آهنگ را در عرض ۱۰ دقیقه پیش از آنکه به باشگاهی که در آنجا معمولاً می نواخت برود نوشت و ترانه خود را بر پایه یکی از ملودی های فولکلور قدیمی بنا کرد.

آهنگی که شعری بی نهایت زیبا و دلنشین دارد و ملودی ساده و بی پیرایه ای که بسیار با بافت شعر و لحن خواندن دیلن همخوان است. او وقتی شب آن روز به باشگاه «جرز فولک سیتی» رفت، پیش از آنکه به اجرای آهنگ بپردازد، به تماشاگران گفت «این آهنگ، آهنگی اعتراضی نیست، چرا که من آهنگ های اعتراضی نمی نویسم.»
    جمله ای که کاملاً می توان با اشعار نیشدار و انتقادی او که در طول بیش از ۴ دهه فعالیت هنری از وی سراغ داریم مقایسه اش کرد. ضمن آنکه یک سوم میانی ترانه آن شب آماده نبود و دیلن فقط قسمت های اول و سوم آهنگ را اجرا کرد. پس از ارائه این آهنگ مجله نیوزویک مقاله ای چاپ کرد و ادعا کرد که دیلن این آهنگ را از کس دیگری دزدیده است، ادعایی که همگان آن روز باورش کردند و البته هیچ گاه ثابت نشد.

ادعایی مشابه آنچه بعد از انتشار آخرین آلبوم وی یعنی «زمان های نو» نیز سر و صدای زیادی به پا کرد و مقاله بسیار تندی در مجله رولینگ استون علیه اش چاپ شد که البته این ادعا نیز به جایی نرسید. این آهنگ در رتبه چهاردهم پانصد آهنگ برتر همه زمان های مجله رولینگ استون قرار دارد و جالب تر آن است که بعضی از بازخوانی های این آهنگ نیز به درجات بالایی از شهرت و اعتبار رسیده اند که از این جمله می توان به بازخوانی این آهنگ توسط «استیوی واندر» در سال ۱۹۶۶ اشاره کرد که توانست جزء ۱۰ آهنگ برتر آن سال شود.

شاید مهم ترین عنصری که باعث ماندگاری و محبوبیت این آهنگ تا این اندازه شده است؛ ترانه آن باشد. ترانه ای که سوالاتی اساسی را مطرح می کند که بسیار مطابق با شرایط آن روزگار است. سوالاتی در باب مقولاتی چون جنگ، صلح و آزادی و در نهایت جواب همه آنها را نمی دهد، چرا که جواب آنها سرگردان در باد است.
    نوعی بی اعتمادی به جامعه و بی پناهی جوانان آزادیخواهی که آن روز با مشکلات زیادی دست به گریبان بودند در این آهنگ به چشم می خورد. ترانه ای دلنشین و در عین حال محزون که انسان را به فکر وامی دارد تا خودش جواب سوالات مطرح شده را بدهد، ولی احتمالاً جواب درستی پیدا نخواهد شد. آهنگی که گرچه در بحبوحه جنگ ویتنام نوشته شده است، ولی همیشه قابل گوش کردن است و انگار که با هر شرایطی همخوان است. منتقدی پیش از آنکه امریکا به عراق حمله کند در یادداشتی نوشت که این روزها بارها آهنگ «وزیدن در باد» دیلن را گوش می کنم و آرزو می کنم که جنگ دیگری شروع نشود.

این آهنگ تا به حال در حدود ۱۰۰ بار مورد بازخوانی قرار گرفته است و اغلب نیز خوانندگانی مطرح اقدام به بازخوانی آن کرده اند که از جمله می توان به جون بائز (توسط کاراکتر جنی در فیلم «فارست گامپ» اجرا می شود)، سام کوک، نیل یانگ، الویس پریسلی، استیوی واندر و... اشاره کرد.

نام اصلی آهنگ Blowin in the Wind است.
    روزنامه شرق

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض جانی بی گود

اثر چاک بری

▪ تاریخ ارائه؛ ۱۹۵۸

▪ زمان؛۲:۴۰ دقیقه

آهنگ «جانی بی گود»۱اولین آهنگ راک اند رولی بود که به موضوع ستاره شدن در موسیقی راک اند رول پرداخت و هنوز هم معروف ترین آهنگ راک اند رول است که به این موضوع می پردازد. آهنگی که حکایت داستان معروف «رویای امریکایی» است.

پسر فقیری که در گیتار زدن مهارت دارد و با کار و تلاش مشهور می شود که البته داستان او به نوعی شبیه زندگی خود چاک بری است.
    او در سال ۱۹۵۵ در یک آرایشگاه کار می کرد و هرازگاهی نیز در یک گروه کوچک جز، گیتار می نواخت. تا اینکه روزی «مادی واترز (۱۹۱۵ تا ۱۹۸۳)» را دید که یکی از بزرگترین ستاره های موسیقی بلوز آن زمان بود. واترز او را به صاحب استودیوی «چس» معرفی کرد و این گونه بود که جانی سه سال بعد دومین خواننده مشهور سبک راک اند رول بعد از الویس پریسلی بود. با این تفاوت که بری ترانه و آهنگ هایش را خودش می نوشت. چیزی که الویس پریسلی به اعتراف خودش آرزو داشت تا بتواند مثل چاک احساساتش را بیان کند.

بری این آهنگ را در سال ۱۹۵۵ نوشت و سه سال بعد آن را منتشر کرد. او ایده و اسم جانی در آهنگ را از «جانی جانسن»۲ که نوازنده پیانو بود و چندین آهنگ را هم برای بری ساخته بود گرفت. چاک در سال ۱۹۵۳ به «گروه سه نفره جان (جانسون)» پیوست و در مدت کوتاهی عضو کلیدی و خواننده اصلی گروه شد.
    بعدها و در سال ۲۰۰ جانسون از بری به خاطر آنکه حق و حقوق او را در آهنگ های مشترکشان به طور کامل پرداخت نکرده است به دادگاه شکایت کرد، ولی این پرونده در سال ۲۰۰۲ مختومه اعلام شد و با رای دادگاه هیچ حکمی علیه بری صادر نشد، چرا که زمان زیادی بین ضبط آهنگ ها و شکایت به دادگاه گذشته بود. بری ابتدا می خواست این آهنگ را در خصوص پسری رنگین پوست (در اینجا سیاهپوست) بخواند ولی بعداً آن را به پسری فقیر تغییر داد، به خاطر آنکه بتواند آهنگش را از رادیو پخش کند.

بری بعدها آهنگی را در ادامه این آهنگ خواند که «خداحافظ جانی» نام داشت. جانی فارغ التحصیل دانشگاه در رشته آرایشگری بود ولی همان طوری که در ترانه این آهنگ می خواند هیچ گاه به خوبی خواندن و نوشتن یاد نگرفت. از اتفاقات جالب در خصوص چاک بری آن است که روزی کیث ریچاردز در یکی از شوهای بری به پشت صحنه می رود و بری که او را نمی شناخته او را با افراد مزاحم اشتباه گرفته و کتکش می زند.

آهنگ «جانی بی گود» آهنگ بسیار معروف و محبوبی در بین امریکاییان است و در تمام این سال ها مورد ارجاعات فراوان قرار گرفته است. در سال ۱۹۷۷، ناسا، این آهنگ را همراه با سفینه تحقیقاتی خود به عنوان بسته ای که حاوی فرهنگ امریکایی است به فضا فرستاد، تا شاید روزی بیگانگان (موجودات فضایی) چاک بری را بشناسند.
    همچنین در سال ۲۰۰۴ و در مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری در امریکا، جان کری کاندیدای دموکرات غالباً از تم اصلی این آهنگ در مجامعی که حاضر می شد به نوعی یاد می کرد. این آهنگ تا به حال توسط بالغ بر ۵۰ خواننده و گروه موسیقی مورد بازخوانی مجدد قرار گرفته است که از معروف ترین افرادی که این آهنگ را بازخوانی کرده اند می توان به الویس پریسلی، جوداس پریست، جیمی هندریکس، التون جان، ای سی دی سی، بیتلز و... اشاره کرد.

پی نوشت ها
    ۱- نام اصلی ترانه Johnny B Goode است. گود (Goode) نام خیابانی در شهر سنت لوئیس در ایالت مزری امریکاست. خیابانی که چاک بری در سال ۱۹۲۸ در آن متولد شده است. (البته در بعضی منابع ذکر شده است که او در سن خوزه کالیفرنیا متولد شده است.)
    ۲- جانی جانسون فرد بسیار قابل احترامی در بین موسیقیدانان بود. او تا پیش از مرگش با افراد بزرگی چون کیث ریچاردز، اریک کلپتن، جان لی هوکر و... کار کرد. وی در سال ۲۰۰۵ در سن ۸۰ سالگی درگذشت.
    روزنامه شرق

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

جالب بودند.ممنون
    کسی از َAlan Jackson بیو نداره؟

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض pink floyd 1994 [devision bell] -Keep talking

Keep talking

There's a silence surrounding me
    I can't seem to think straight
    I'll sit in the corner
    No one will bother me
    I think I should speak now
    Why won't you talk to me
    I can't seem to speak now
    You never talk to me
    My words won't come out right
    What are you thinking
    I feel like I'm drowning
    What are you feeling
    I'm feeling weak now
    Why won't you talk to me
    I can't show my weakness
    You never talk to me
    I sometimes wonder
    What are you thinking
    Where do we go from here
    What are you feeling

It doesn't have to be like this
    All we have to do is make sure we keep talking

Why won't you talk to me
    I feel like I'm drowning
    You never talk to me
    I know I can't breathe now
    What are you thinking
    We're going nowhere
    What are you feeling
    We're going nowhere
    Why won't you talk to me
    You never talk to me
    What are you thinking
    Where do we go from here

به صحبت کردن ادامه بده

سکوتی مرا احاطه کرده
    انگار نمی توانم درست فکر کنم
    در گوشه ای می شینم
    کسی نمی تواند مزاحمم شود
    فکر کنم که حالا باید حرف بزنم
    (چرا با من حرف نمی زنی؟)
    انگار حالا نمی توانم حرف بزنم
    (هرگز با من حرف نمی زنی )
    حرف هایم درست ادا نمی شوند
    (به چه فکر می کنی ؟)
    حس می کنم انگار دارم غرق می شوم
    (چه حس می کنی؟)
    حالا احساس ناتوانی می کنم
    (هیچوقت با من حرف نمی زنی)
    آیا می توانم ضعفم را نشان دهم ؟
    (به چه فکرمی کنی ؟ )
    گاهی به حیرتم
    (چه حس می کنی)
    از اینجا به کجا می رویم ؟
    چرا با من حرف نمی زنی ؟
    (حس می کنم که انگار غرق می شوم)
    (هرگز با من حرف نمی زنی )
    می دانی که حالا نمی توانم (دیگر) نفس بکشم ؟
    (به چه فکر می کنی ؟)
    به جایی نمی رویم
    (چه حس می کنی؟)
    به هیچ کجا نمی رویم
    (چرا با من حرف نمی زنی؟)
    هرگز با من حرف نمی زنی
    (به چه فکرمی کنی ؟ )
    از اینجا به کجا می رویم ؟

یکی از کارای پینک فلوید به نام (keep ttalking) که هر چه قدر بیشتر بهش فکر کنی بیشتر و بیشتر می فهمیش !
    مونولوگ آغازین این شعر که بیشتر بعنوان تبلیغات موسسه British Telecom معروف است صدا و کلمات فیزیکدان مشهور استیون هاوکینز می باشد, که فقط می تواند از طریق یک کامپیوتر ترکیب کننده صدا صحبت کند و علت این امر یه بیمار جنبشی - عصبی است .

البته در معنای دورتر این ترانه اهمیت صحبت کردن و درست صحبت کردنو می خواد بگه.
    یه قسمت از متنی که تو سایتی که لیریک رو ازش گرفتم بود رو می ذارم ..:
    For millions of years mankind lived just like animals
    Then something happened which unleashed the power of our imagination
    We learned to talk

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض The Cranberries-Fee Fi Fo -- 1999

Fee fi fo

Fee fi fo she smells his body
    She smells his body
    And it makes her sick to her mind
    He has got so much to answer for
    To answer for, To ruin a child's mind

How could you touch something
    So innocent and pure
    Obscure
    How could you get satisfaction
    From the body of a child
    You're vile, sick

It's true what people say
    God protect the ones who help themselves
    In their own way
    In their own way

He was sitting in her bedroom
    In her bedroom
    And now what should she do
    She's got so much insecurity
    And his impurity It was a gathering gloom

How could you touch something
    So innocent and pure
    Obscure
    How could you get satisfaction
    From the body of a child
    You're a vile, sick

In their own way
    And I often wondered to myself:
    Who protects the ones who can't protect themselves?

In their own way
    And I often wondered to myself:
    Who protects the ones who can't protect themselves?

فی ,فای , فو

فی ,فای , فو او بدنش را بو می کند
    او بدنش را بو می کند
    و این بو او را در ذهنش بیمار می کند
    پاسخ های زیادی بدست آورده ای برا توجیه کردن ..
    برای جواب دادن به تخریب اندیشه یک کودک

چگونه می توانستی چیزی با این همه
    خلوص و معصومیت را لمس کنی ؟
    روشن (واضح) نیست ؟
    چگونه با بدن یک کودک خود را ارضا می کردی ؟
    تو پَست و فاسدی ,بیمار.

چیزی که مردم می گویند واقعیت است
    خداوند حافظ کسانی است که به خودشان کمک می کنند
    به روش خودشان
    چیزی که مردم می گویند واقعیت است
    خداوند حافظ کسانی است که به خودشان کمک می کنند
    به روش خودشان

در اطاق خواب او نشسته بود ,
    در اطاق خواب او
    و اکنون باید او چکار می کرد؟
    خیلی احساس نا امنی می کرد
    و ناپاکی او یک تیرگی فزونی یافته بود .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Doyenfery; 29-06-2007 at 07:19.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض Camel 1999

Rajaz

When the desert sun has passed horizon's final light
    and darkness takes it's place...
    We will pause to take our rest.
    Sharing songs of love,
    tales of tragedy.

The souls of heaven
    are stars at night.
    They will guide us on our way,
    until we meet again
    another day.
    When a poet sings the song and all are hypnotised,
    enchanted by the sound...
    We will mark the time as one,
    tandem in the sun.
    The rhythm of a hymn.

The souls of heaven
    are stars at night.
    They will guide us on our way,
    until we meet again
    another day.
    When the dawn has come
    sing the song,
    all day long.

We will move as one,
    bear the load
    on the road.

The souls of heaven
    turn to stars
    every single night
    all across the sky...
    they shine.

رجز

وقتی خورشید صحرا آخرین نقطه ی افق را نیز پشت سر می گذارد
    و تاریکی جای خود را می یابد ,
    ما می ایستیم تا بیاساییم
    می خوانیم ترانه هایی از عشق
    و افسانه هایی از اندوه

ارواح آسمان
    ستاره های شبند
    راهنمایمان خواهند بود
    تا یکدیگر را دوباره دیدار کنیم
    در روزی دیگر

وقتی ترنم شعری ما را با خود می برد
    مسحور نغمه اش ,
    زیر آفتاب,
    پشت به پشت پیش می رویم ;
    با آهنگ سرودمان

ارواح آسمان
    ستاره های شبند
    راهنمایمان خواهند بود
    تا یکدیگر را دوباره دیدار کنیم
    در روزی دیگر

وقتی پگاه فرا می رسد ,
    سر تا سر روز
    ترانه می خوانیم

همه , هم آوا
    سر تا سر راه را
    پیش می رویم با کوله بار هایمان

ارواح آسمان
    ستاره می شوند .
    هر شبِ تاریک
    در سر تاسر آسمان ,
    آنها می درخشند ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Straight to my heart

I was born in '49,
    in a family of four.
    Father had his own band
    just after the war.

My brother and I had a radio
    and every night we'd share,
    waves from Luxembourg
    that came though the air.

Days were full of music
    and nights were the same.
    And though the songs are different now
    some things never change...

I can't explain the way I feel.
    Why, event to this day,
    I steel love the sound of that red guitar.
    It takes my breath away
    and goes straight...
    to my heart.
    Straight to my heart.
    Straight to my heart.

بی امان به قلبم..

من در سال 49 به دنیا آمدم ;
    در خانواده ای چهار نفره
    پدر گروه موسیقی ای برای خود داشت ;
    درست پس از جنگ .

من و برادرم , رادیویی داشتیم
    و شب ها ,با هم شریک می شدیم
    در امواجی از لوکزامبورگ ,
    که از هوا می آمدند.

روز ها انباشته از موسیقی بود ;
    شب ها نیز همینطور .
    و اگر چه اینک ترانه ها طوری دیگرند ,
    اما چیز هایی هرگز عوض نمی شوند

احساس خود را نمی توانم ابراز کنم
    به هر جهت , حتی تا به امروز ,
    هنوز صدای آن گیتار قرمز را دوست دارم
    چرا که نفسم را می گیرد
    و بی درنگ به دلم می رود
    بی درنگ به دلم ...
    Last edited by Doyenfery; 29-06-2007 at 08:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Rock...Music -Just NeginوAsalbanoo از شما و کلیه دوستان تشکر می کنم که در نبود من هوای این تاپیکو دارید
    دست همه درد نکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

Rock...Music -Just NeginوAsalbanoo از شما و کلیه دوستان تشکر می کنم که در نبود من هوای این تاپیکو دارید

دست همه درد نکنه

خواهش میکنم عزیز قابلی نداشت به هر حال هرکمکی تونستم میکنم.این نشون از علاقه ما به این سبکه
    راستی یادت نره پیغام خصوصیت رو چک کن.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض فراخوان لندن

سلام. خواهش می کنم.. وظیفه بود...

--------------

▪ اثر The Clash

▪ تاریخ ارائه؛ سال ۱۹۷۹

▪ زمان آهنگ؛ ۱۹/۳دقیقه

گروه The Clash یکی از عناصر اصلی موج پانک راک اواخر دهه ۱۹۷۰ در انگلستان بود که عقاید سیاسی (دست چپی) اعضای اصلی آن - جو استرامر و مایک جونز- به خوبی در متن ترانه های آنها نیز مشهود است. همچنین تلفیق موسیقی راک با سبک هایی چون رگی و جز، آنها را از دیگر گروه های پانک راک آن زمان که بیشتر عقاید نهیلیستی و آنارشیستی داشتند متمایز می کرد. گروهی که به رغم سال های کوتاه فعالیتش (۱۰ سال) تاثیر شگرفی در موسیقی راک آن زمان بریتانیا گذاشت و بسیار مورد تمجید قرار گرفت.

گروهی که آنقدر خواننده اش تاثیرگذار و محبوب بود که در مراسم باشکوه جایزه گرمی در سال ۲۰۰۳ افرادی چون بروس اسپرینگستین، دیوید گراول و الویس کاستلو آهنگ «فراخوان لندن» را برای احترام به او در غم از دست دادنش اجرا کردند.

The Clash که تا اواخر دهه ۱۹۷۰ در امریکا چنان شناخته شده نبود با ارائه آلبوم «فراخوان لندن» که سومین آلبوم استودیویی شان بود توجه بسیاری را به خود جلب کردند، به طوری که مجله رولینگ استون این آلبوم را بهترین آلبوم سال ۱۹۸۰ نامید و در لیست ۵۰۰ آلبوم برتر همه زمان های خودش مقام هشتم را به آن داد. آهنگ سیاسی و مکاشفه آمیز «فراخوان لندن» اولین آهنگ این آلبوم و یکی از بهترین آهنگ های گروه است. آهنگی که تنها آهنگ از یک آلبوم (به صورت تک آهنگ ارائه نشده) است که توانسته رتبه اول جدول تک آهنگ ها را در بریتانیا کسب کند.
    این اثر به تفصیل در خصوص پایان زندگی از طریق به وجود آمدن عصر یخبندان، قحطی و جنگ صحبت می کند و شاید بهترین آهنگی باشد که روحیه معترض به بی عدالتی ها را که در سبک پانک راک متجلی شده بود بیان می کند. جو استرامر خواننده گروه معتاد به خواندن اخبار در روزنامه ها بود و بسیاری از تصاویر هلاک باری را که در آهنگ هایش به تصویر کشیده است از همین گزارشات خبری روزنامه ها می گرفت.

عنوان این آلبوم و آهنگ نیز از جمله آهنگ های مشهور رادیو بی بی سی در هنگام جنگ جهانی دوم گرفته شده است. ترانه این آهنگ از نقاط قوت آن محسوب می شود و همان طور که گفته شد دارای ارجاعات فراوانی به احوال آن زمان است.
    مثل سطری که می گوید «یک خرابی هسته ای، اما من نمی ترسم» که اشاره به خرابی رآکتور هسته ای «تری مایل آیلند» در پنسیلوانیای امریکا در سال ۱۹۷۹ دارد و همچنین آنجا که می گوید «زیرا لندن در حال غرق شدن است و من در کنار رودخانه زندگی می کنم» که اشاره ای طعنه وار به محل زندگی خودش (جو استرامر) دارد که در ساختمان بلندی زندگی می کرد و اشاره ای به این اعتقاد مردم لندن که اگر روزی رودخانه تیمز طغیان کند، تمام شهر به زیر آب می رود. در جایی دیگر از ترانه آمده است «بیتلز بازی های دروغین مرده و به ما هم نگاه نکنید» که اشاره ای نیشدار به اوضاع و احوال گروه و دفاع از روحیات گروه های پانک راک آن زمان است.

البته استفاده از ترکیب «بیتلز بازی های دروغین» چندان معلوم نیست. به لحاظ فرم موسیقایی
    نیز این آهنگ فاصله قابل توجهی از کارهای متقدم گروه گرفته است و از عواملی استفاده شده که بحق باعث ایجاد حسی آشفته، غمناک و مکاشفه آمیز در آهنگ شده است. که در این خصوص می توان به هم افزایی نواختن درام «تاپر هدن» که فاقد ضربات محکم پی در پی (backbeat) است و نوازندگی گیتارباس زیبا و پرتپش پل سیمون اشاره کرد.
    و البته آنکه پایان آهنگ جذابیت زیادی به آن داده است جایی که جو استرامر مطابق آنچه در آهنگ های راک اندرول آن زمان مرسوم بود نه آهنگ را کم رتبه قطع می کند و نه آنکه صدایش را محو می کند بلکه پژواک ادای کلمه پایانی متن ترانه است که خاتمه بخش آهنگ می شود.

از نکات جالب در خصوص آلبوم «فراخوان لندن»، جلد جذاب آن است که پل سیمون را در حالی که گیتارباس خود را دارد به زمین می کوبد نشان می دهد.
    جالب آنجاست که پل سیمون برای اینکه این عکس خیلی خوب و طبیعی به نظر برسد با همین قدرتی که در عکس قابل مشاهده است گیتار باس خود را به زمین می کوبد و در نتیجه گیتار او می شکند.

کامران معتمدی
    نام اصلی آهنگ London Calling است.

روزنامه شرق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •