mehdi جان من Display Driver رو هم تست کردم فکر میکونم کمی فرق کرده البته تو W550 .
mehdi جان من Display Driver رو هم تست کردم فکر میکونم کمی فرق کرده البته تو W550 .
[
فقط كافيه ابتدا با Phone Xss فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو روي گوشي فلش كنيد تا در برنامه Farmanager گوشي روشن نشه وبعد از نصب درايورها در همون برنامه Farmanager بايد فايل rest_K750_R1CA021.bin رو روي گوشي ريخت تا دوباره گوشي روشن بشه .
فقط می خواستم یکمی در مورد این طوری هک کردن توضیح بدین.می خوام بدونم روی 810 چنج میشه این کارو کرد یا نه .یه توضیح کامل می خوام.تمامی نر افزار هارو و ssw , bin هارئ دارم
راستی من نر افزاری دارم که با اون میتونید منو گوشی خودتون رو بسازید یعنی فقط به ایکون نیاز دارید
Last edited by vahidsport; 28-05-2007 at 17:12.
این روش روی گوشی های جیستر چنج جواب نمیده چون رجیستر می پرونه.
بس فقط با Phone XS میتونم .زمان هک با Phone XS چقدر میشه.
بس فقط با Phone XS میتونم .زمان هک با Phone XS چقدر میشه.
دوست عزيز خود ميگي من گفتم !
منظور من درباره اون stop و close بود !
عزیزان سلام اقا یکی در مورد این Display Driver یه توضیحی بدین برای من فرقی نمیکنه چون این قدر گوشیم رو دسکاری کردم که دیگه برام عادی شده صدای خفن داره همه چیزش خوبه تا اون جایی که خوندم یه جا گفته بودین که با این Display Driver کیفیت بالا میره منظورتون کدومه کیفیت lcd گوشی رو می گید من گوشیم ریجستر دستی هست لطف کنید فقط فایل رو بگذارید و بگید کجا بگذارمش من با Far کار میکنم مرسی
تو این ادرس باید بریزی \ifs\settings\display
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)