تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 115 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1147

نام تاپيک: Tomb Raider: Anniversary

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

اونجا وقتي چهار جهت اصلي رو نشون ميده شما بايد همون فلشي رو كه اون لحظه كه تصوير آهسته ميشه رو بزني وديگه هيچ دكمه اي رو نميخواد بزني
    متوجه شدين نشدي تو مسنجر ياهو پي ام بده erfan_lcd

اگه نباشه جاش خالی می مونه nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

1Jak_1300 ممنون ولی این جایی که من گفتم 4 جهت میاره و وقتی کلید Shift را نگه دارم میاد ، کسی نظری نداره
    Last edited by nt; 30-05-2007 at 14:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

راستی این همه خشاب تفنگ های مختلف را بر میداره ،‌تفنگش کجاست؟ یا چه جوری باید ازش استفاده کرد

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

من توی همون مرحله 1 گیر افتادم ،‌چجوری اون دایناسور رابکشم؟راستی بعضی مواقع صحنه آهسته میشه و گوشه تصویر 4 تا فلش ، 4 جهت اصلی را نشون میده ، اونجا باید چیکار کرد؟ممنون
    سلام
    شما باید به سمت دایناسور شلیک کنید تا خط قرمز سمت چپ پر بشه بعد دایناسور به سمت شما حمله میکنه
    وقتی داره نزدیک میشه 4 تا جهت رو نشون میده که تو اون لحظه شما باشید شیفت رو نگه داری و به یکی از جهت های که دوست داری حرکت کنی مثلا سمت راست باید شیفت رو بگیری و جهت راست رو بزنی و تو همون حالت اسلوموشن جاخالی که دادی همزمان باشید شلیک هم بکنی بیشتر سعی کن کنار دیوارها این حرکت رو انجام بدی چون وقتی جاخالی میدی دایناسور به دیواره ها بر خورد میکنه و از خونش کم میشه.انقدر باید این کار رو انجام بدی تا خونش به اخر برسه

راستی این همه خشاب تفنگ های مختلف را بر میداره ،‌تفنگش کجاست؟ یا چه جوری باید ازش استفاده کرد
    توی این عکس تفنگ وینچستر رو میگیری از اون شخصی که روی زمین افتاده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و تقریبا مراحل که نصف بشه تفنگ یوزی رو میگیری

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

END_Boy دمت گرم خیلی حال دادی ، تقریبا فهمیده بودم اما حالا کامل شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من رسیدم به اون مرحله ای که تا می خوام وارد بشم یک گوی سنگی میاد که باید باییم بیرون تا رد بشه بعد 3 تا درب پشت سرش بسته میشه ،من رفتم و 2 تا از درب ها را باز کردم اما درب اولی را موندم چی کارش کنم که باز بشه ،‌ End_boy من منتظر کمکت هستم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

سلام
    من رسیدم به اون مرحله ای که تا می خوام وارد بشم یک گوی سنگی میاد که باید باییم بیرون تا رد بشه بعد 3 تا درب پشت سرش بسته میشه ،من رفتم و 2 تا از درب ها را باز کردم اما درب اولی را موندم چی کارش کنم که باز بشه ،‌ End_boy من منتظر کمکت هستم

سلام
    این که خیلی راحته
    از پایین دقیقا ستون رو جابه جا میکنی میاری به سمت چپ تصویر از جایی که وارد این قسمت شدی به سمت چپ اون ستون رو حرکت میدی. جای که با دست میگری میری به سمت چپ برای باز کردن در دوم اونجا باید به سمت راست بپری و بری بالای همون دری که سنگ افتاده توش
    بقیش کاملا مشخصه
    در کل یک قسمت سمت راست هست از ستونی که جابه جا کردی و اوردیش مابین در و جایی که هستی میپری رو ستون . بعد میپری جایی ک خالی هست و از اون جای خالی میپری تو در اصلی
    همین کا رو برای سمت چپ میکن ولی به جای اون جای خالی دیوار رو میگری میپری به سمت دره اصلی
    مهم اینجاست که دیوار رو گرفتی باید به سمت راست بپری و بری بالا بقیه رو خودت میفهمی
    چی گفتم خودمم نفهمیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13 كمك

سلام
    من يه مشكل دارم تو اين بازي
    تو مرحله دومشم
    نخنديد ولي يه جا گير كردم
    ولي جايي نيست كه مهمايي باشه
    وارد ميشي يه در سنگي بزرگ هست و بقل اونه 2 دريچه
    دريچه سمت راستو ميرم خيلي راحت ميزسم بالا و ميپرم رو اون چوبه يه ستون از اون در كم ميشه
    ولي دريچه دوم هر كاري ميكنم نميپره رو سكوي پشتي
    به عكس نگاه كنيد متوجه ميشيد كجام

انونجاي كه قرمزه دستشو ميگيري و وقيتي به پشت ميپرم سكوي پشتي نميگيره

تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

سلام
    این که خیلی راحته
    از پایین دقیقا ستون رو جابه جا میکنی میاری به سمت چپ تصویر از جایی که وارد این قسمت شدی به سمت چپ اون ستون رو حرکت میدی. جای که با دست میگری میری به سمت چپ برای باز کردن در دوم اونجا باید به سمت راست بپری و بری بالای همون دری که سنگ افتاده توش
    بقیش کاملا مشخصه
    در کل یک قسمت سمت راست هست از ستونی که جابه جا کردی و اوردیش مابین در و جایی که هستی میپری رو ستون . بعد میپری جایی ک خالی هست و از اون جای خالی میپری تو در اصلی
    همین کا رو برای سمت چپ میکن ولی به جای اون جای خالی دیوار رو میگری میپری به سمت دره اصلی
    مهم اینجاست که دیوار رو گرفتی باید به سمت راست بپری و بری بالا بقیه رو خودت میفهمی
    چی گفتم خودمم نفهمیدم
    آقا دمت گرم من که نفمیدم چی گفتی
    خوب من که وارد این مرحله میشم ؛ گوی سنگی میاد ؛ که جا خالی دادم و گوی رفت بیرون و 3 تا درب پشت سرش بسته شد منم رفتم پایین و و اون ستون را بردم سمت چپ ؛ بعد رفتم بالا و پریدم و رفتم تو ؛ و در آخری باز شد ؛ و همین کار را برای درب راست هم انجام دادم و درب وسطی باز شد خوب حالا من موندم و درب اولی و بازی و راهنمایی شما
    خوب حالا جون جابر (دوستم)؛طوری بگو که هم خودت , هم و ... متوجه بشیم
    ایول

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

آقا دمت گرم من که نفمیدم چی گفتی
    خوب من که وارد این مرحله میشم ؛ گوی سنگی میاد ؛ که جا خالی دادم و گوی رفت بیرون و 3 تا درب پشت سرش بسته شد منم رفتم پایین و و اون ستون را بردم سمت چپ ؛ بعد رفتم بالا و پریدم و رفتم تو ؛ و در آخری باز شد ؛ و همین کار را برای درب راست هم انجام دادم و درب وسطی باز شد خوب حالا من موندم و درب اولی و بازی و راهنمایی شما
    خوب حالا جون جابر (دوستم)؛طوری بگو که هم خودت , هم و ... متوجه بشیم
    ایول
    ایول بابا من که وجدانن خوب توضیح دادم
    ببین اون ستونی که بردی سمت چپ وقتی پریدی رو ستون بعدش مستقیم که نمیتونی بپری توی در
    باید بپری گوشه دیوار رو بگری تا برسی به در
    اونجا که گوشه دیوار رو گرفتی باید به سمت راستش بپری نباید به سمت در حرکت کنی
    بعدشم که میری بالای همون در که بسته هست یک دستگیره داره میکشی تمام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •