ممنون از جوابتون .
من کیس های گرین رو دیدم و همونطور که گفتم از Tuniq 3 خوشم اومد ، و از بقیه چندان خوشم نیومد ...
ولی فکر می کنم 70 تومن واسه کیس یکم زیاده
به نظر شما می ارزه 70 تومن بدم Tunq 3 رو بخرم ؟
ممنون از جوابتون .
من کیس های گرین رو دیدم و همونطور که گفتم از Tuniq 3 خوشم اومد ، و از بقیه چندان خوشم نیومد ...
ولی فکر می کنم 70 تومن واسه کیس یکم زیاده
به نظر شما می ارزه 70 تومن بدم Tunq 3 رو بخرم ؟
پست قبلي منو ببين .
سلام...با اجازه منم نظرم رو بگم.
در کامل بودن و خنک بودن کیس های گیرین شکی نیست و همون طوری که گابانا توضیخ دادن کیس بی نقصی هست این مدل...و البته زیبا.
ولی شما میتونی با قیمت خیلی کمتر کیسی پیدا کنی که تهویه ازین بهتر هم داشته باشه!!!یعنی کیس با یک فن 12 سانتی عقب و دو فن 12 سانتی متری روی در کیس.
همچنین خودت میتونی یه فن کوچکتر هم جلوی کیس نصب کنی تا هوای داخل رو بهتر بگردونه...
همچین کیسی رو برای یکی از دوستام گرفتم 32.000 باور کن چنان خنک میمونه سیستمش که هر دفعه منو میبینه تشکر میکنه!!!!
البته مثل گیرین وسط کیس فن نداشت اما اون فن هایی که داشت براش کافی بود...پهنای مناسبی هم داشت و 4 تا جای درایو نوری!و فکر کنم 4-6 هم جای هارد....
از نظر من با این همه تنوع کیس قبل از خریدن گرین یه روز وقت بزار با این فکر که گرین نمیخوای یه نگاهی به بقیه ی مدل ها هم بنداز.
میتونی از اگهی نامه های تخصصی کامپیوتر مثل نت و لینک هم کمک بگیری.
موفق باشی.
Last edited by solo_88; 03-09-2007 at 10:52.
ممنون از جوابتون .
شما مدل خاصی مد نظرتون نیست ؟
بعد این آگهی نامه تخصصی ، سایته ؟
با تشکر
سلام...
هر روز مدل ها عوض میشن اونی که من گفتم مارکش golden view بود...اما میدونی که همه ی این کیس ها از روی یک قالب ساخته میشن و میتونی مدل های زیادی با اون شرایط پیدا کنی.
اگهی نامه یه مجله ی روغنی 200 صفحه ای سنگین هست!!!که به شرکت ها و موسسات میدن و فقط شامل تبلیغات هست...من زیاد دارم خواستی چندتاشو بفرستم برات.
مي گم مي خواي چند تاشو بفرست واسه ما !!اگهی نامه یه مجله ی روغنی 200 صفحه ای سنگین هست!!!که به شرکت ها و موسسات میدن و فقط شامل تبلیغات هست...من زیاد دارم خواستی چندتاشو بفرستم برات.
شما که خودت اینکاره ای
ادرس بده تحویل بگیر!
دوستان یه سوال:
اینکه میگن پاور Real منظورشون چیه؟
مثلا پاور 580 با580 ریل چه فرقی می کنه؟
ربطی به اون درصدی داره که روی پاور می زنن؟![]()
آقا اون کیس هایی که میزان درجه حرارت رو نشان می دن یا یه نمایشگر
دارن حدودا قیمتاشون چند در میاد
فک کنم کیس green -paradise از همونا با شه؟قیمت چنده ؟
قطعاتو خوب خنک میکنه؟
2002یا2006 چطورن؟
Last edited by كندلوس; 16-09-2007 at 09:50.
دوست عزیز بزار برات با یه مثال توضیح بدم .![]()
مثلآ پاور گرین مدل GP 430 A رو فرض میکنیم ، مشخصاتش اینه :
REAL POWER : 430W
PEAK POWER : 530W
Current : 30A DUAL LINE
منظور از وات REAL اینه که پاور میتونه این مقدار واتیج رو در فواصل طولانی ( بالای 4000 ساعت ) بدون کوچکترین
مشکلی ارائه بده .![]()
ولی وات MAX یا همون PEAK همون مقداریه که رو بیشتر پاورهای متفرقه با فونت بزرگ مینویسن .
منظور از PEAK POWER مقدار واتیجی هست که پاور بین 30 ثانیه یا حداکثر 2 دقیقه می تونه تحمل کنه تا سیستم
RESTART نکنه ، مثلآ وقتی سیستم START میشه یا کارهای سنگین گرافیکی و محاسباتی رو با هم در فواصل
کوتاه انجام میده یا سیستم رو اورکلاک سنگین می کنی بعضی وقت ها این وات PEAK به درد می خوره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)