سلام
من هم اكوستيك v1.6 را نصب كردم و هم v1.7
مي خوام ببينم از اين دو كدوم بهتره
به نظر من از نظر بلندي صداي اسپيكر v1.6 بهتر هست
ولي از نظر باس و صداي بلند هدفون v1.7 بهتر هست
شما نظرتون چيه ؟
v1.6 بهتره يا v1.7 ؟
سلام
من هم اكوستيك v1.6 را نصب كردم و هم v1.7
مي خوام ببينم از اين دو كدوم بهتره
به نظر من از نظر بلندي صداي اسپيكر v1.6 بهتر هست
ولي از نظر باس و صداي بلند هدفون v1.7 بهتر هست
شما نظرتون چيه ؟
v1.6 بهتره يا v1.7 ؟
toshara mega acustic v 1.6 ديگه فديمي شده ورژن هاي جديد ترش رو دانلود کنيد
من همه درايوهاي toshara رو روي گوشيم دارم و درايو صدا رو به مموري كارت منتقل كردم و با خود گوشي عوضش ميكنم ولي هيچكدوم 1.6 نميشه.من حتي درايوهايي مثل xXxtra,ultra w810,black ice,...رو هم امتحان كردم فقط 1.6
Last edited by D E V I L; 21-06-2007 at 19:19.
بابا امروز زد به سرم گوشیمو که سریال چنج هست بگیرم هک کنم
جاتون خالی هک کردم و همه مراحل عالی بود و فقط مرحله آخر که گوشیمو روشن کردم رجیسترش پرید و هنگ میکنه و موزیک اونلیشم میری صدا نمیده و هنگ میکنه
بابا این همه تاپیک هست
یکی یه آموزش واقعآ خوب و راحت و مفید و .... واسه ما چنجی ها با لینک دانلود بذاره
اول به این 4 تا سوال جواب بده تا بگم کجا خراب کاری کردی:
1- با xs++ هک کردی یا با far به همراه xs++ ؟
2- کدوم ورژن اکوستیک رو ریختی ؟؟؟
3- آدرس پوشه ای رو که فایل ها رو ریختی کجا بود ؟ برام عینآ بنویس ؟
4- چند تا فایل تو پوشه آکوستیکی که ریختی نو گوشی بود ؟
اینم بگم لااقل تو همین فروم خودمون بالای 30 تا 40 نفر سریال چنجی تونستن با همون روش صفحه اول هک کنن
گوشی رو یکیش مثل خودم .![]()
ای ول توحید جان. این یه خط رو باید داد با طلای 24 عیار بنویسن بزنیم لوگوی این تایپیک .
![]()
من هم با نظرت 200 درصد موافقم . از همون اول هم همون v1.6 رو واسه دانلود تو صفحه اول گذاشتم ولی باز هی
بچه ها میگن نمی دونم 1.7 رو بزار 1.8 رو بزار و .......... . یکی نیست بگه اینا همش بیخودیه !!!!!.
میشه ادرسشو دوباره بگی![]()
دوستان عزیز من ورژن های زیادی رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم بهتر از ToShaRa_Mega_AcoustiC_v1.4_enhanced نبود. حتی به نظر من از ورژن 1.6 هم بهتره. اگه تویه سایت های خارجی یه آماری بگیرید میبینید که این ورژن پرطرف دار ترین ورژنه و همیشه آماره دانلود این ورژن از بقیه بالاتره و رای بیشتری آورده. شما هم امتحان کنید به نظر من که از 1.6 خیلی بهتره . اینم لینکش همون اولی خودشه . میبینید که آماره دانلودش هم بیشتر از 1.6 است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا هم می تونید بگیرید که توی نظر نسجی هم رده اول رو داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by agha_mag_mag; 22-06-2007 at 02:09.
این 1.6 برای این گوشی ها w810 - k750 - z530 -w700 - w800 استفاده می شه یا فرق داره ؟؟؟
این 1.6 برای این گوشی ها w810 - k750 - z530 -w700 - w800 استفاده می شه یا فرق داره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)