تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 255 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

داره خودمونی میشه Hamed_P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در اعماق جنگلهاي تاريك و مه آلود.

پيش فرض

Friend جون دمت گرم يعني ما اينجا چغندر به حساب اومديم كه ننوشتي؟!
    با اجازه دوستان گزارش اين دفعه با من:
    اولين نفري كه به محل قرار رسيده بود Patal عزيز بود كه از ساعت 15:30 در محل حاضر بود دومين نفر هم خودم بودم كه حدود ساعت 16:05 رسيدم به پارك لاله بعد هم Friend اومد و دوستان يكي يكي اومدن و جمعمون جمع شد اما متاسفانه تعداد خيلي كم و محدود بود (9 نفر)
    يه كار جالب هم از پاتال ديديم كه يه هليكوپتر اسباب بازي آورده بود و همه رو باهاش سر كار گذاشته بود .
    بعد هم بچه ها رفتن توپ تهيه كردن و تا فوتبال بازي كنيم (چه توپي!! )
    حدود 30 دقيقه بازي كرديم و برگشتيم جاي اول و همه از هم خداحافظي كردن و رفتن به طرف منزلهاشون.
    در كل با اينكه هوا سرد بود و تعداد بچه ها كم ولي خيلي حال داد.

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hamed_P30
    Friend جون دمت گرم يعني ما اينجا چغندر به حساب اومديم كه ننوشتي؟!
    با اجازه دوستان گزارش اين دفعه با من:
    اولين نفري كه به محل قرار رسيده بود Patal عزيز بود كه از ساعت 15:30 در محل حاضر بود دومين نفر هم خودم بودم كه حدود ساعت 16:05 رسيدم به پارك لاله بعد هم Friend اومد و دوستان يكي يكي اومدن و جمعمون جمع شد اما متاسفانه تعداد خيلي كم و محدود بود (9 نفر)
    يه كار جالب هم از پاتال ديديم كه يه هليكوپتر اسباب بازي آورده بود و همه رو باهاش سر كار گذاشته بود .
    بعد هم بچه ها رفتن توپ تهيه كردن و تا فوتبال بازي كنيم (چه توپي!! )
    حدود 30 دقيقه بازي كرديم و برگشتيم جاي اول و همه از هم خداحافظي كردن و رفتن به طرف منزلهاشون.
    در كل با اينكه هوا سرد بود و تعداد بچه ها كم ولي خيلي حال داد.
    سلام حامد جان
    به خدا شرمندم
    اصلا یادم نیومد
    به خدا کلی فکر کردم تا نفر نهم یادم بیاد
    اما یادم نیومد ببخشید ویرایش کردم
    با تشکر

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيزم به زودي با گزارش داغ داغ از هواي سرد پارك لاله خدمت خواهم رسيد. الان متاسفانه فرصت ندارم. اما سعي مي كنم تا بعد از ظهر گزارش رو بنويسم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مهدی عزیز
    شما دو روز پیش عرض کردید که گزارش میدم
    اما من چون دیدم شما حسابی دیر کردی
    گفتم کار شما رو ساده کنم و در کامل کردن فرمایشات حامد عزیز من هم یک گزارش بدم
    ---------------------------
    پنج شنبه 19 آبان 1384 پارک لاله ساعت 15:30
    باز هم طبق روال قرارهایی که مدیریت محترم انجمن وب و اینترنت حضور داشتند
    ایشون زودتر از بقیه آمدند با لباسهایی که توصیف آن ممکن است باعث ناراحتی ایشون شود
    نفر دوم کاربری ساده بود یعنی حامد شخصی که منو پیچوند و خودش زودتر رفت سر قرار
    نفر سوم کسی نبود جز بهترین کاربر سایت شخصی که همه ی کاربران فرومهای مختلف او را میشناسند شخصی که در جهان یکی است یعنی فرند یعنی خودم البته همه ی اینها شوخی بود من کوچیک همتون هم هستم
    نفر چهارم مدیریت محترم انجمن کرک و سریال بودند که ایشون به همراه همکار انجمن بازی های کامپیوتری و یک کاربر ساده یعنی سورنا به محل قرار آمدند
    اما حضور شخصی در این قرار به قرار ما رونق خاصی داد شخصی که در سایت یک کاربر ساده است
    اما آنقدر باحال بود که من یاد مهدی 87 عزیز در اولین قرار افتادم مهدی 87 در اولین قرار بچه ی خیلی باحالی بود
    اما بعد از آنکه به سمت همکار انجمن گرافیک منصوب شد در قرار سوم دیگه اثری از مهدی 87 اون بچه باحال قرار اول نبود
    اما از این حرفها بگذریم این شخصی که به نوعی به قرار ما رونق داد Stay With Me عزیز بود که واقعا خیلی باحال بود
    نفر بعد مصطفی یه عزیز بود که ناخن معروف خود را از دست داده بود
    نفر آخر هم شخصی بود به نام Reza Shacabi Far که میگفت آی دیش رو عوض کرده که من اون آی دی یادم نبود همین رو زدم
    خوب بعد از معرفی دوستان بریم سراغ کارهایی که در قرار کردیم
    در ابتدا ما یک جا ایستادیم و به تمجید پی سی پرداختیم سپس پاتال عزیز یک اسباب بازیه جالب رو رو کرد
    که این اسباب بازی باعث خنده ی ما میشد
    این اسباب بازی هلیکوپتر بود که بسیار جالب بود که
    به قول قدیمی ها بازی اشکنک داره سر شکستنک داره
    این اسباب بازی نزدیک بود مهدی عزیز رو کور کنه
    که بخیر گذشت
    در ادامه بچه ها حوس یک فوتبال ناب اروپایی رو کردند
    که پاتال عزیز رفت و یک توپ بادی خرید و ما به گرم کردن پرداختیم
    که در این حال پلیس ها ی عزیز دوباره گیر را شروع کردند و گفتند اینجا جای بازی نیست
    ما رو هدایت کردند به سمت زمین فوتبال در اونجا ما به سه تیم تبدیل شدیم که تیم ها به قرار زیر است
    تیم اول : فرند - مهدی بست - مصطفی عشقی
    تیم دوم : امید آنلاین - حامد پی سی - رضا شبانی فر
    تیم سوم هم خر تو خر بود بعضی اوقات امید توش بازی میکرد بعضی اوقات حامد بعضی اوقات هم استی ویت میه عزیز
    که لازم به ذکر است همه ی تیم ها رو ما بردیم
    بعد از گذشت چهل دقیقه بازی کردن
    نوبت به قسمت تلخ قرار رسید
    یعنی خداحافظی که من واقعا از این قسمت بدم میاد
    اما به امید دیدار از هم خداحافظی کردیم و به خانه رفتیم
    با تشکر

داره خودمونی میشه eis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    BE U CHE

پيش فرض

قرار کجا برگذار میشه ؟
    منظورم اینه که کجای پارک لاله ؟

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط chelsea-lover
    قرار کجا برگذار میشه ؟
    منظورم اینه که کجای پارک لاله ؟
    سلام عزيز
    روي نوشته "قرار بعدی : ساعت 16 - 29 آذر 1384" تو امضاي فرند كليك كن‌ !!!
    جالب بود‌ ؟؟

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيزم
    واقعا شرمنده ام كه نتونستم زودتر از اين، گزارش قرار ملاقات پنج شنبه رو بنويسم.
    و اما گزارش ...

روز پنج شنبه 84/8/19 - ساعت 16 - پارك لاله تهران
    در يك روز باراني و در هوايي نسبتا سرد چهارمين قرار بچه هاي پي سي ورلد برگزار شد.
    متاسفانه به دليل شرايط آب و هوايي، بعضي از دوستان به اشتباه اين استنباط رو كرده بودند كه قرار ملاقات لغو شده است. اما باز هم 8 نفر از بچه هاي گل انجمن (كه با من 9 نفر مي شدند)، خودشون رو به محل قرار رسانده بودند.
    در مورد ترتيب حضور بچه ها در قرار، فرند جان توضيح دادند و من ديگه تكرار مكررات نمي كنم.
    با اينكه جمعمون اين بار خيلي كم و هوا هم سرد بود، اما خيلي صميمانه و گرم برگزار شد.
    پاتال بعد از يك جلسه غيبت از ميادين، با تمرينات مداوم به تركيب اصلي!!!! بازگشته و حضوري پرفروغ داشت!!
    علي آقاي گل (staywithme) پسر انرژيك و پر سر و صداي انجمن هم قرار رو روي سرش گذاشته بود. خيلي حرفها و حركات جالبي داشت. لازم به ذكره كه 15 سالش هم هست!
    پاتال يك لباس پوشيده بود كه هر كي مي ديد، فكر مي كرد همين الان از قطب جنوب اومده! با يك كلاه خفن كه خيلي تريپ جوادي شده بود!
    سورنا هم شب قبل از اراك خودش رو رسانده بود به تهران كه در جمع بچه ها حضور داشته باشه. دائم هم بليطش رو نشون مي داد كه يعني ببينيد من چقدر بامعرفتم كه اين همه راه رو اومدم!
    خداييش هم وقتي اينطور حركات رو مي بينيم، بيشتر از قبل به صميميت و علاقه بين بچه هاي پي سي ورلد پي مي بريم كه در تمام سايت ها و فروم ها واقعا بي نظيره.
    پاتال براي لحظاتي رفت پشت بوته ها و بعد كه اومد به همراه يك هلي كوپتره كوچك اومد كه با كشيدن يك اهرم، هلي كوپتر به پرواز در مي اومد.
    اين هلي كوپتر بين بچه ها دست به دست مي شد و هر كدام به نوبت اون رو به پرواز در مي اوردند.
    ديگه تقريبا تب هلي كوپتر فروكش كرده بود و من و چند تا از بچه ها داشتيم صحبت مي كرديم كه ناگهان پاتال كه ضامن هلي كوپتر رو كشيده بود، حواسش نبود و هلي كوپتر به سمت من با سرعت اومد. البته چون من در حال صحبت با بچه ها بودم و هلي كوپتر از كنار به سمت من اومد نتونستم عكس العملي نشون بدم و مستقيم خورد زير چشمم كه خدا رو شكر اتفاق خاصي نيفتاد.
    البته در اينكه پاتال از روي عمد اين كار رو كرد يا اينكه كارش سهوا و بدون منظور بوده، هنوز مطمئن نيستيم و موضوع توسط پليس بين الملل در حال بررسي است.
    بعد از گذشت مدت زماني كه ديگه تقريبا مطمئن شديم كه شخص ديگري نخواهد آمد، قرار گذاشتيم كه فوتبال بازي كنيم كه چون در اون قسمت از پارك امكان بازي نبود، به قسمتي از پارك كه زمين آسفالت دارد و معروف به كمربندي است، رفته و يك گل كوچك زديم.
    ابتدا در 3 تيم سه نفره تقسيم شديم.
    ولي متاسفانه از اين 3 تيم ، 2 تيم نتوانستند با هم بازي كنند. چون طبق قانون بازيهاي هاي دسته اي، تيمي كه مي برد باز هم بازي مي كند و چون ما (من و فرند و مصطفي عشقي) همش مي برديم در نتيجه يك پاي بازيها ما بوديم و اون 2 تا تيم فقط با ما بازي مي كردند و مي باختند!
    انصافا مصطفي عشقي تكنيك خوبي داشت. فرند هم خوب درگير مي شد اما چندين بار پاس هاي طلايي كه من بهش داده بودم و در موقعيت گل خالي يا تك به تك با دروازه بان قرار مي گرفت رو خراب كرد.ولي خب به جاي ما هم مي دويد!
    جاتون خالي يك بار هم به دليل اينكه كفش پام بود و زمين هم يه مقدار به دليل بارش باران در ساعت هاي قبل لغزنده بود، به شدت زمين خوردم.
    خلاصه اينكه بعد از اينكه بازيمون تموم شد، يواش يواش به سمت در خروجي پارك رفته و بعد از چند دقيقه صحبت كردن و بگو و بخند، خداحافظي كرده و رفتيم.

بايد ببخشيد كه گزارش اين دفعه هم دير شد و هم كوتاه بود. آخه چون تعدادمون كم بود و مدت زمان قرار رو هم يه خرده كم كرديم، ديگه بيشتر نشد بنويسم.
    انشاءالله دفعات بعد با حضور بيشتر بچه ها، گزارش بهتري مي نويسم براتون.

اين فرند عجب آدميه!!! تو گزارش قرار ملاقات هم به كاربر ساده و فعال و ... گير داده. خداوكيلي همه مي دونن تو آخر پستهاي بيهوده هستي، پس بهتره بيشتر از اين روي اين موضوع اصرار نورزي!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_Best
    سلام به همه دوستان عزيزم
    واقعا شرمنده ام كه نتونستم زودتر از اين، گزارش قرار ملاقات پنج شنبه رو بنويسم.
    و اما گزارش ...

روز پنج شنبه 84/8/19 - ساعت 16 - پارك لاله تهران
    در يك روز باراني و در هوايي نسبتا سرد چهارمين قرار بچه هاي پي سي ورلد برگزار شد.
    متاسفانه به دليل شرايط آب و هوايي، بعضي از دوستان به اشتباه اين استنباط رو كرده بودند كه قرار ملاقات لغو شده است. اما باز هم 8 نفر از بچه هاي گل انجمن (كه با من 9 نفر مي شدند)، خودشون رو به محل قرار رسانده بودند.
    در مورد ترتيب حضور بچه ها در قرار، فرند جان توضيح دادند و من ديگه تكرار مكررات نمي كنم.
    با اينكه جمعمون اين بار خيلي كم و هوا هم سرد بود، اما خيلي صميمانه و گرم برگزار شد.
    پاتال بعد از يك جلسه غيبت از ميادين، با تمرينات مداوم به تركيب اصلي!!!! بازگشته و حضوري پرفروغ داشت!!
    علي آقاي گل (staywithme) پسر انرژيك و پر سر و صداي انجمن هم قرار رو روي سرش گذاشته بود. خيلي حرفها و حركات جالبي داشت. لازم به ذكره كه 15 سالش هم هست!
    پاتال يك لباس پوشيده بود كه هر كي مي ديد، فكر مي كرد همين الان از قطب جنوب اومده! با يك كلاه خفن كه خيلي تريپ جوادي شده بود!
    سورنا هم شب قبل از اراك خودش رو رسانده بود به تهران كه در جمع بچه ها حضور داشته باشه. دائم هم بليطش رو نشون مي داد كه يعني ببينيد من چقدر بامعرفتم كه اين همه راه رو اومدم!
    خداييش هم وقتي اينطور حركات رو مي بينيم، بيشتر از قبل به صميميت و علاقه بين بچه هاي پي سي ورلد پي مي بريم كه در تمام سايت ها و فروم ها واقعا بي نظيره.
    پاتال براي لحظاتي رفت پشت بوته ها و بعد كه اومد به همراه يك هلي كوپتره كوچك اومد كه با كشيدن يك اهرم، هلي كوپتر به پرواز در مي اومد.
    اين هلي كوپتر بين بچه ها دست به دست مي شد و هر كدام به نوبت اون رو به پرواز در مي اوردند.
    ديگه تقريبا تب هلي كوپتر فروكش كرده بود و من و چند تا از بچه ها داشتيم صحبت مي كرديم كه ناگهان پاتال كه ضامن هلي كوپتر رو كشيده بود، حواسش نبود و هلي كوپتر به سمت من با سرعت اومد. البته چون من در حال صحبت با بچه ها بودم و هلي كوپتر از كنار به سمت من اومد نتونستم عكس العملي نشون بدم و مستقيم خورد زير چشمم كه خدا رو شكر اتفاق خاصي نيفتاد.
    البته در اينكه پاتال از روي عمد اين كار رو كرد يا اينكه كارش سهوا و بدون منظور بوده، هنوز مطمئن نيستيم و موضوع توسط پليس بين الملل در حال بررسي است.
    بعد از گذشت مدت زماني كه ديگه تقريبا مطمئن شديم كه شخص ديگري نخواهد آمد، قرار گذاشتيم كه فوتبال بازي كنيم كه چون در اون قسمت از پارك امكان بازي نبود، به قسمتي از پارك كه زمين آسفالت دارد و معروف به كمربندي است، رفته و يك گل كوچك زديم.
    ابتدا در 3 تيم سه نفره تقسيم شديم.
    ولي متاسفانه از اين 3 تيم ، 2 تيم نتوانستند با هم بازي كنند. چون طبق قانون بازيهاي هاي دسته اي، تيمي كه مي برد باز هم بازي مي كند و چون ما (من و فرند و مصطفي عشقي) همش مي برديم در نتيجه يك پاي بازيها ما بوديم و اون 2 تا تيم فقط با ما بازي مي كردند و مي باختند!
    انصافا مصطفي عشقي تكنيك خوبي داشت. فرند هم خوب درگير مي شد اما چندين بار پاس هاي طلايي كه من بهش داده بودم و در موقعيت گل خالي يا تك به تك با دروازه بان قرار مي گرفت رو خراب كرد.ولي خب به جاي ما هم مي دويد!
    جاتون خالي يك بار هم به دليل اينكه كفش پام بود و زمين هم يه مقدار به دليل بارش باران در ساعت هاي قبل لغزنده بود، به شدت زمين خوردم.
    خلاصه اينكه بعد از اينكه بازيمون تموم شد، يواش يواش به سمت در خروجي پارك رفته و بعد از چند دقيقه صحبت كردن و بگو و بخند، خداحافظي كرده و رفتيم.

بايد ببخشيد كه گزارش اين دفعه هم دير شد و هم كوتاه بود. آخه چون تعدادمون كم بود و مدت زمان قرار رو هم يه خرده كم كرديم، ديگه بيشتر نشد بنويسم.
    انشاءالله دفعات بعد با حضور بيشتر بچه ها، گزارش بهتري مي نويسم براتون.

اين فرند عجب آدميه!!! تو گزارش قرار ملاقات هم به كاربر ساده و فعال و ... گير داده. خداوكيلي همه مي دونن تو آخر پستهاي بيهوده هستي، پس بهتره بيشتر از اين روي اين موضوع اصرار نورزي!
    سلام مهدی جان
    والا نمیدونم چی بگم
    مثل دفعات قبل ریز بینانه و بسیار دقیق گزارش دادی واقعا لذت بردم
    دوست من شما کجای پست قبلی من رو بیهوده دیدی ؟؟
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Video Games !!!

پيش فرض

اقای فرند
    گاهی اوقات همین افراد ساده ای که شما میفرمایید از بقیه ی بچه های فروم در مورد کامپیوتر بیشتر اطلاعات دارند !
    البته شما هم همان کاربر ساده هستید ! چون تنها کار شما در انجمن ها دادن پست های بیهوده میباشد!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Soso
    اقای فرند
    گاهی اوقات همین افراد ساده ای که شما میفرمایید از بقیه ی بچه های فروم در مورد کامپیوتر بیشتر اطلاعات دارند !
    البته شما هم همان کاربر ساده هستید ! چون تنها کار شما در انجمن ها دادن پست های بیهوده میباشد!
    سلام دوست من
    آخه من به شما چی بگم
    شما اول .........
    بابا یکی بیاد اینو بگیره
    خیلی خودم رو کنترل کردم
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •