تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 312 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

راستی دیشب خسته بودم یادم رفت اینو بگم

من تغریبا زلزله رو هم پیش بینی می کنم
    :lol:
    منو ندزدید
    :twisted:
    ولی جدی می گم
    خیلی اتفاقی به سرم فکر زلزله میاد مثلا فکر می کنم اگه خدای نکرده زلزله بیاد چی میشه؟
    بعد 3 ساعت هم نمی گذره که میاد :roll:
    این حالت تا حالا 3 یا 4 بار اتفاق افتاده

داره خودمونی میشه Arman_Panda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام جناب سوشیانت من از شما یک سوال داشتم میشه بگید که این حرفهای که شما میزنید چه شباهت های با اسلام و چه تضاد های داره و در آخر آیا شما به تناسخ هم اعتقاد دارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

armin_goooodboy جان تو دیگه کی هستی :shock:
    تا حالا نشنیده بودم کسی صدای کلنگ بشنوه :shock:
    نکنه شبا یکی میاد خونتون دزدی :mrgreen:
    یک ادرس هم بده میخام بدزدمت :lol:
    اخه این ور ها زیاد زلزله میاد
    میندازمت توی قفس تا هر وقت زلزله شد خبرم کنی
    :mrgreen:
    اگر علاقه داری به این کارا خوب ادامه بده زود موفق میشی استعداد زیادی داری
    امید وارم علاقه هم داشته باشی
    موفق باشی 8)
    ----------------------
    armin_goooodboy جان من یادم نمیاد تا حالا حرفی زده باشم که مخالف اسلام باشه
    در مورد تناسخ هم که فکر نمیکنم اعتقادات شخصی من سودی برای شما داشته باشه

در مورد تناسخ هم اگر سوالی داشتید جواب میدم
    اگر خواستید قبولش کنید اگر خواستید نکنید
    من در این تاپیک هیچ فرقه یا نظریه خاصی تبلیغ نمیکنم فقط اطلاعات میدم
    در ضمن تناسخ به عرفان مربوط هست نه متافیزیک

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

این تناسخ اسمش برای من خیلی آشناست ! میشه یکم توضیح در موردش بدین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

افکار ما قدرت جذب دارن یعنی وقتی به چیزی فکر میکنی اونو به طرف خودت میکشی و قدرتشم به علاقه تو بستگی داره عزیز این مبحث خیلی گسترده هست و خیلی قانون داره فقط همینو بگم که اگر بخای این افکار و انرژی های منفی از فکر و زندگی خودت بیرون کنی نباید سعی به این کار بکنی که موفق نمیشی چون نیروی ذهن مثل 1 طناب میمونه نویتونه چیزیو پس بزنه بلکه فقط میتونه به طرف خودش بکشه یعنی برای این کار باید با افکار خوب انرژی های مثبتو به زندگی خودت جاری کنی
    holyshooshiant سلام
    دستت درد نكنه . مطالب اين تاپيك خيلي عاليه
    راستش من خيلي علاقه دارم در مورد اين قدرت جذبي كه افكار ما دارن بيشتر بدونم
    و اينكه گفتي خيلي قانون داره . اين قوانين رو توضيح بدي
    ممنوووووووووون

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

HolySooshiant, عزیز
    ممنون از لطفی که بهم داری
    :?
    شوخی
    راستی تمام حرفهای من راسته
    فکر نکینید که می خوام جو سازی کنم یا بگم که آره منم ....
    ممنون از لطفت
    من حتما این تاپیکو دنبال خواهم کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad_molana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -

پيش فرض

سلام به همه....
    HolySooshiant جان من هم پلاس هستم اما يه چن روزي كار دارم الان م چك مي كردم،گفتم يه وراجي هم بكنم .
    تناسخ :
    معنيش يعني زندگي مجدد . دميده شدن روح پس از مرگ در جسم ديگه . زندگي دوباره بعد ز مرگ در همين دنيا... يعني فرصت دوباره...خوبه نه ؟ هر كي مي تونست باز به دنيا بياد و جبران كنه اشتباهاتش رو....
    منم مثل HolySooshiant جان مي گم كه نمي دونم درسته يا نه البته نمي دونم نه ، نمي گم كه درسته يا نه . هر كي بايد خودش به اين حقيقت برسه....
    اما تناسخ
    اكيست ها معتقدند روح پس از مرگ دوباره به يك جسم بر مي گرده و يه زندگي دوباره رو آغاز مي كنه . :?: اما ممكنه بپرسيد كه چطور يكي پول دار مي شه يا يكي معلول...
    خوب اسلام براي اين مشكل ( شبه ) جواب درست و حسابي نمي ده : مصلحت يا حكمت....
    اين جواب ، كاملا درسته ، اما براي ارواح جستجوگر جواب خوبي نيست .
    اما اين نظريه(تناسخ) كاملا قانع مي كنه آدمو ....(اولش..) خوب شرايط حاكم به زندگي ما بستگي به زندگي
    گزشتمون داره . اگه در زندگي گذشته آدم خوبي بودي ، پس الان هم اوضات خوبه ( فكر كنم من تو زندگي قبليم يه جاني و يه قاتل بودم كه الان اوضام اينه )
    همه چيز در اين زندگي به زندگي گذشته مر بوط مي شه و زندگي بعدي به الان . پس سعي كنين
    بچه هاي خوبي باشين وگرنه تو زندگي بعدي يه ..... ميشين ها :lol: از ما گفتن بود.
    تناسخ يك تفكر هستش كه در رده هاي پايين دين بودا رواج داره (بين اون بدبخت بيچاره ها)
    يعني پولدار ها و مايه دار ها و رهبر ها و .... به اين نظريه اصلا اهميت نمي دن
    حالا فكر مي كنيد چرا؟
    خوب معلومه براي كشيدنه بيگاري ( من الان پولدارم آقاي فقير ، يعني چي ؟ يعني اينكه تو زندگي
    قبليم يه رهبر يا يه پارسا بودم ....مبادا با من در بيفتي ها وگر نه تو زندگي بعدي مي ري اون ته ته ها....اما اگه خدمت بكني به من پس در زندگي بعديت مي شي يكي مثل من ok...آفرین
    ÷سر خوب..... :lol: )
    کجا بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــم....اها زندگی بعدی و قبلی :
    اکیست ها اومدن و این قانون رو یکمی تغییر دادن ینی چی؟
    اگه شما زندگی بدی داشته باشی و بمیری به یه خوک ، گرگ ، اسب ، یونجه ، علف یا .... تبدیل نمی شی ( یعنی ÷یشرفت هست اما پس رفت نه ) شاید برای پیدا کردن طرفدار بیشتر....
    خلاصه بعضی ها برداشت هایی از اشهار شعرای ما می کنن مثلا از عشق من مولانا :
    هفتصد و هفتاد قالب دیده ام
    همچو سبزه بارها روئیده ام

یا
    گه نور و گه نار آمدم، گه گل گهی خار آمدم
    گه مست و هشیار آمدم،دارم هوای عاشقی

برداشت از ای نوشته که نوشتم آزاده . هر کی هر چی خواست می تونه بر داشت کنه
    ===============================================

HolySooshiant جان ما كه هر چي بدونيم ديگه به پاي شما كه نمي رسيم كه ....
    اينقد مارو تحويل نگير....من فقط چندتا كتاب خوندم همين....

===============================================
    شاد باشید و سبـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــز ........

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    مرسي آقاي مولانا همين جوري ادامه بدين ... بحث داغ تر ميشه

مرسي محمد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

mstnet جان این قوانین خیلی زیاد هستند هیچ کس هم نمیتونه ادعا بکنه که همه این قوانینو بلده مثل اینکه کسی بگه همه قوانین فیزیکو بلده
    این قوانین همون سنت های الهی هستند که برای همه یکسان اجرا میشن دقیقا مثل قانون جاذبه
    یعنی خدا یک جا ننشسته که بنده هاش دعا کنند اگر حالش بود مستجاب کنه نبود نکنه بلکه هرکس با هر کاری که میکنه مشمول یکی از قوانین میشه و نتیجه کارشو بر اساس اون قانون میگیره
    برای این هیچ کس نمیتونه بگه خدا چرا حاجت منو براورده نکرد برای فلانی براورده کرد چون قوانین مو به مو اجرا میشن
    یعنی اگر شخصی دقیقا در شرایط شما بود دقیقا نتیجه شمارو میگرفت
    یعنی چیزی به اسم شانس وجود نداره
    فقط فرق این قوانین با قوانین فیزیکی اینه که خیلی پیچیده تر هستند و تمام شرایط مادی متافیزیکی و معنوی در بر میگیرن
    بسیاری از این قوانینو میشه از توی کتاب ها خوند ولی اجرای اون ها احتیاج به تمرین داره خیلی از این قوانین هم نمیشه این طوری یاد گرفت فرض کنید شما یک کوه جوان با سنگ های لبه تیز هستید اگر توی یک کتا بخونید که تکامل شما در هموار شدن شماست این هیچ تاثیری نداره بلکه این باد و باران هست که در گذر زمان این کوهو هموار میکنه
    خیلی از این درس هایی هم که ما باید در زندگی یاد بگیریم باید خودمون تجربه کنیم تا یاد بگیریم هرچه حواسمونو بیشتر جمع کنیم زود تر یاد میگیریم
    این درس هایی که ما باید بگیریم در یک حلقه تکرار قرار میگیرند تا ما اون هارو یاد بگیریم
    این حلقه یک خاصیت جالب داره اون هم این که درس هایی که یاد بگیریم از این حلقه خارج میشه ولی درس هایی که نگرفتیم تکرار میشه با این تفاوت که با هر بار تکرار اون درس سخت تر میشه و فشار بیشترب به ما وارد میکنه
    مثلا یک کودک خجالتی هست و خجالت میکشه که حرفشو درست بگه
    درس معنوی که باید یاد بگیره کنار گذاشتن خجالت هست
    این درس از اول زندگی شروع میکنه ایجاد مشکلات برای این بچه کردن از مشکلات کوچیک شروع میشه
    در خونه به دلیل خجالتی بودن باخانواده مشکل پیدا میکنه اگر همون موقع یاد بگیره که خجالتو کنار بذاره در سو گرفته و مشکلات مربوط به خجالت از زندگیش کنار میره ولی اگر یاد نگیره ............. این بچه بزرگ تر میشه و به مدرسه میره اون جا به دلیل خجالتی بودن با مشکلات زیاد تر و بزرگتری روبه رو میشه بچه هایی که بدون دلسوزی اونو اذیت میکنند و از اون سو استفاده میکنند اگر این بچه این درسو یاد گرفت که هیچ اگر نه هرچی بزرگ تر میشه این درس باز هم تکرار میشه
    به صورتی سخت تر
    وارد جامعه میشه مردم سرشو کلاه میذارن در زندگی زناشویی نا موفق میمونه و مجبور به طلاق میشه سرش کلاه میذارن و اونو به زندان میندازن
    همه این مشکلات به وجود میان و زندگی اونو متلاشی میکنه ولی اگر همون موقع که حتی دبستان هم نرفته بود با همون اتفاقات ساده درسشو میگرفت هیچ وقت کارش به این جا نمیرسید :roll:
    به تعداد انسان ها راه برای رسیدن به خدا وجود داره هر کس در زندگیش باید راه شخصی خودشو خودش به تنهایی تجربه کنه و درساشو یاد بگیره
    این درس ها در زندگی هرکس به صورت خاص خودش متجلی میشه و بهترین راه برای یاد گرفتن این درس ها و قوانین توجه به زندگی خودتون هست همیشه سعی کنید تا درس هایی که در پس مشکلاتتون هست یاد بگیرید
    حتی افتادن یک برگ از درخت میتونه به شما درسی بده که اگر به اون توجه نکنید و یادش نگیرید شاید ایجاد یک بحران در زندگیتون بکنه
    میتونید قبل از خواب به اتفاقاتی که در طول روز براتون افتاده فکر کنید
    اگر اشتباهی کردید فکر کنید چه طور میشد این اشتباهو نکنید بعدش هم حتما اون صحنه به صورت درست و بی اشتباه در فکرتون باز سازی کنید
    فکر کنید چه درس هایی باید از اون روزتون یاد میگرفتید میتونید حتی اون درس هارو یاداشت کنید
    و بعد برای همه افراد برای همه عزیزانتون و برای همه کسانی که به شما خوبی یا بدی کردند یا کسانی که شما به اون ها خوبی یا بدی کردید دعای خیر بکنید
    کتاب ها و این مطالب فقط میتونند به شما کمک کوچکی بکنند اصل کار خود شما هستید که باید درس هارو یاد بگیرید
    1 دقیقه رها کردن مطلق همه چیز برای رسیدن به خدا کافی بود
    خوندن این جمله و گفتنش ساده هست ولی برای یاد گرفتنش راه سختی که همه عرفا طی کردند باید طی کرد
    مقداری از روش های دعا کردنو میتونید از کتاب
    چهار اثر از فلورانس اسکاول شین بخونید
    همین طور خیلی از کتاب ها مخصوصا کتاب هایی که تصور خلاق یاد میدن میتونه موثر باشه و تکنیک هایی به شما یاد بده که چطور از قوه تخیلتون برای ایجاد اهدافتون استفاده کنید
    فقط یادتون باشه که هر کار مثبتی به خودتون و هر کار منفی هم که انجام میدید به خودتون بر میگرده
    این یک قانون هست به نام قانون کارما که مثل همون قانون جاذبه بدون خطا کارشو انجام میده
    --------------------
    armin_goooodboy جان چی شده من توی این چند روزه با هرکس شوخی میکنم یا چیزی میگم یکی ناراحت میشه
    من شوخی کردم ولی نگفتم شما دروغ میگید
    یک دلیلش هم واضح هست اگر میخاستی دروغ بگی سعی میکردی حرف های منو تایید کنی مثلا بگی اره من هم همون صدارو میشنوم ولی شما این کارو نکردی من هم فقط خواستم شوخی کنم همین
    امید وارم از دستم ناراحت نشده باشی
    -----------------------
    mohammad_molana جان ممنونم از توضیحاتتون
    ولی اینکه تناسخ مربوط به اکنکار و بودا هست درست نیست
    این اعتقاد در همه دنیا ودر میان در صد عظیمی از عرفا ترفدار داره و مثل همه اعتقادات دیگه هم مسلما سو استفاده شده
    مگه در طول تاریخ کم از اسلام سو استفاده شده
    مثل همین جبر و اختیار که در زمان خیلی از خلفا از اون سو استفاده میشد
    و به فقیر ها میگفتند که همه چیز جبر هست و فقیر بودن و ثروتمند بودن همه خواست خداست و اگر اعتراضی میشد میگفتند داره با خواست خدا مخالفت میکنه
    از اون شعر های که از مولوی بود منم یکی بلد بودم حالا یادم رفته اگر بلدی کاملشو بنویس
    از جمادی مردمو نامی شدم ( گیاه شده )
    .................نمیدونم چیچی نمیدونم چی چی.......... :mrgreen:
    یک چیز های بود که از گیاه هم مردمو حیوان شدم
    از چه ترسم کی زه مردن کم شدم
    چه شعر قشنگی نوشتم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    راستی عزیز هیچ کدوم از کتاب های اشو خوندی یا نه :?:
    اگر خوندی یک نظر بده
    -------------------------
    الان حدود 2 ساعت هست دارم تایپ میکنم :shock: :mrgreen:

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

HolySooshiant, عزیز
    من که نوشتم شوخی کردم
    شما چرا به دل می گیری؟
    :lol:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •