تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 102

نام تاپيک: هک و هکر در Vb

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

6

ببین دادا
    من اصلا نمیگم که هکرم! نه نیستم و معلومه هم نیستم.
    ولی عادت ندارم مطالبی که خوندم دوباره بخونم.
    پس خوش باش با مطالب قدیمی دیگران.
    موقعی که من عضو اینجا بودم.........
    این مطالب تا حالا 3-4 بار توی انجمنها قرار داده شده

جناب جنیوس هم من رو میشناسه و میدونه که هکر نیستم.

تا شايد کمی بزرگ شی. معروف شی. و .... شی . فکر ميکونی خيلی بزرگی؟ خوب اگر اینطوره اینجا جای بزرگ ها نيست.
    من نه هکرم و نه بزرگ، ولی اگه میخوای بزرگ بشی و همینطور کوچول نمونی، باید دست بزرگترت رو بگیری باهاش بری ددری تا یاد بگیری راه رفتن رو. از این ساده تر هم نمیشد بگم

نميخوای بورو با همون دوستات هک کن
    مشکل ما ایرانی ها اینه که روز دومی که کامپیوتر می خریم، میریم سراغ خرابکاری یاد گرفتن، در صورتی که اصولش رو یاد نگرفتیم، جالب اینجاست مطالبی هم که یادگرفتیم اونم دست و پا شکسته روز سوم و چهارم میایم به دیگران یاد بدیم.
    اینطوریه ملت فکر می کنن هکرها جادوگرند یا جنایتکارند و یا باید خوی جنایتکارانه داشته باشند.
    اینطور نیست و کاملا در اشتباهی

شما بهتره خودت و با اون دوست ديگت هيچی نگی. بشين و تماشا کن.
    خیلی وقته دارم تماشا می کنم اینطور مطالب رو و میدونم که این تاپیک به هیچ جا نمیرسه... مگر اینکه فکری به حالش بکنید...

اجازه نميدم این تاپيک رو به حرف های باطل و کل کل بکشونی.
    اگه یه شخص دیگه بیاد و پستهای من رو بخونه کاملا معلومه که قصد کل کل نداشتم و فقط منظورم این بوده که کیفیت پستهات رو ببری بالا بهتره تا کمیتشون رو .

تا شايد کمی بزرگ شی. معروف شی. و .... شی
    به منش انسان معلومه که چه رفتارهایی داره و هدفش ار رفتارهاش چیه، پس لازم نیست به امثال تو بگم.

خوش باش، در پهنه وسیع روزگاری که علمی نامتناهی دارد.
    و من و تو قطره ای بیش نیستیم!!!

موفق و سربلند باشید.

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان عزیز لطفا بحث نکنید.
    double_n قبول دارم مطالب قدیمیه. قبلا هم به mazi_z_MCSD گفته بودم سعی کنه مطالب به روز بذاره. mazi_z_MCSD بچه ها حق دارن. هر چی پیدا میکنی کپی پیست میکنی. خیلی بی نظم و ترتیب. از هک میپری به کرک. از کرک میپری به امنیت ویندوز و ... . فونت ها و سایزهایی هم که استفاده میکنی اصلا مناسب نیستن.
    بازم میگم سعی کن مطالب به روز و جدید قرار بدی. مطالب رو هم دسته بندی کن و با نظم پیش برو. فونت و سایز رو هم تنظیم کن.

__Genius__ با نظرت در مورد ایمان موافقم. خودش یه بار گفت دنبال شهرته. اینه که نشسته و 24 ساعت سایت دیفیس میکنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

رو چشم عزيزان. البته این رو هم بگم من که ADSL ندارم که بتونم به طور کامل از وقتم از اینترنت استفاده کنم. برای همين کمی مطالب در هم و برهمه. معذرت.از این مطالب جديد تر ندارم. اما يک پی دی اف دارم که البته قبلن تو اینجمن ها لينک برای دانلودش گزاشته شده.اما ميخوام برای کسايی که نتونستن و يا نديدن که دانلود کنن مطالبش رو فصل به فصل بزارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوش باش، در پهنه وسیع روزگاری که علمی نامتناهی دارد.
    و من و تو قطره ای بیش نیستیم!!!

موفق و سربلند باشید.
    از این حرفت خيلی خوشم آمد. در کل ممنون.

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اوه اوه .... اینجا رو ببین چه خبر شده ....
    نه دوست من ... من با شما نبودم .. من با اون آقایی هستم که اینجا سنگ ایمان خان رو به سینه میزنن و ادعای امنیت میکنن ....
    من اصولا آدمی نیستم که ادعا داشته باشم و یه زمانی ادعا داشتم ولی ترک کردم ...
    ولی بهتره آدم از خودش مایه بذاره تا دیگران
    کاشکی از یه فرد با سواد مایه میذاشتن ...
    متاسفانه تیمهایی همچون .. آشیانه .... امپرور .... دلتا و اینها مبحث امنیت رو توی ایران به خرابی کشوندن ...
    از طرف دیگه نگاه کنین هر چند من دیگه توی این تیمها عضو نیستم ولی نگاه کنین ... تیمهایی مثل شبگرد ... سیمرغ هر اسمی داشته باشن خدا رو شکر دیفیسر نیستن .

ولی حتی تیمهایی مثل ihs .... که عزیزان خوبی توش عضو هستن با انجام برخی از دیفیسهاشون جامعه امنیت رو به طرف خرابی میکشونن ....
    حرفی ندارم و فقط میتونم بگم 90% عزیزان دیفیسر که با اسم هکر میان جلو و کلمه مقدس هکر رو خراب میکنن توی خیلی از مسائل ساده هنوز گیر هستن
    اینو حاضرم به صورت real time به دوستان ثابت کنم .
    امیدوارم اینطور حرف زدن من رو دلیل بر حسادت یا بی احترامی نذارین .
    به امید ایرانی امن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه v65j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کیه داره شل کد می نویسه ؟!!!!!
    بیا یه برنامه بدم بافر اوور فلو داره (خودم هم باگش رو گفتم) آنالیز کن بگو کجاش باگ داره نیازی به شل کد نویسی نیست ببینیم چند چیا بلدی شاید بنده و بعضی از دوستان بخوان شاگرد خصوصیتون بشن !
    راستی دوست دبیانی داری به بعضی ها توهین می کنی دوستانی مثل ایمان و دارک و پایتون و سینا و کاوه و مجید و شاهین و و و و و
    تو خودت مطمئن باش اینا اینقدارام که تو فکر می کنی بی سواد نیستن
    چقدر با ایمان حرف زدی ( قسمت بیستر علم این دوستان رو می شه از طریق گوگل به دست آورد ولی تا وقتی فکر به دست آوردن نباشی .... (شاید شما چیزی می دونی اینجور هرف میزنی ولی منی که هیچی نمی دونم نظرم اینه) ) چیا ازش پرسیدی در مورد چی پرسیدی بلد نبود ؟؟؟؟
    بیخیال این بحث ها این دوست شل کد نویسمون بلده یه Gentoo نصب کنه ؟ !! اصلاً بلدی بدون GUI فدورا رو با اترنت به یه Man وصل کنی که بیاد نت ؟ نه این رو هم نخواستم بلدی بدون GUI لینوکس و Lan کنی (به لن وصل کنی؟!) بلدی بین لینوکس و ویندوز فایل شیر کنی (مبتدی دیگه )
    خیلی پیشرفته هم باشی یه توضیح از لایه های کرنل لینوکس بده یا امنیتش رو با یه ورژن پایین ترش مقایسه کن!
    بابا بیخیال هک چیه امنیت کیلویی چنده ؟؟؟!!!
    طرف توی هاستینگ کنترلر باگ پیدا کرده برای اس کیو ال اینجکشن هزار تا مقاله داده هزار تا تو ضیح داده دیروز سربازیش تموم شده میگم می خوای چیکار کنی ؟! میگی هیچی هرکاری هم بکنم طرف Network و Security و Hacking و Bug و Shell و ... نمیام آخر عاقبت نداره از اینا باید عبرت گرفت!!

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیز چقدر با اطمینان حرف میزنی ؟!
    در همین حد بدونی که من یه باگ از نوع (DoS (Denial Of Service توی Internet Explorer نسخه 6.x.x پیدا کردم فکر میکنم کافی باشه .
    من به هیچ عزیزی اینجا بی احترامی نکردم و هر حرفی هم میزنم عین حقیقت هست .
    تمام دوستانی که نام بردی رو میشناسم و اینم بدونی که توی سایت bugtraq.ir فعالیت میکنم بد نیست . اونجا با مجید ادمین Ihs همون nt دوست هستم .
    نیازی به این صحبتها نیست دوست من . اگه شما نصب کردن Gentoo رو سخت میدونین جای تاسف داره
    دوست من تا حالا هیچ وقت کار کردی با سیستم های BSD حرفه ای کار کنی !؟
    من کاری ندارم شما چی کار میکنی ... چی بلدی و اصلا علاقه ای به دونستن این چیزا ندارم .
    ولی میتونم بهت بگم اگه شما نصب کردن Gentoo را سخت میدونی پس محاله بتونین OpenBSD نصب کنین ; )
    اگه شما به تقلید از کاوه رفتین سراغ Gentoo باید بگم از خودتون نظری ندارین ...
    لینوکسهای فوق العاده stable تری از اون داریم ... از جمله دبیان که از لحاظ امنیت زبان زد هستش و همچنین redhat
    بد نیست بدونی من تمام تمرینات اسکپلویت نویسی رو روی کرنلهای 2.6.x.x.x. انجام میدم ; )
    پس دوست خوب نیازی نیست از من سوال بپرسی ... سوال پرسیدن چیزی رو مشخص نمیکنه . سعی کن از خودت output داشته باشی .
    با تفاسیری که از شما شنیدم در مورد بزرگان امنیت ایران فقط میتونم بگم شما هیچ کدوم از امنیت کاران حرفه ای ایران رو نمیشناسین ; )
    من دو تا از دوستان رو فوق العاده دیدم توی مبحث امنیت .... یکی از دوستان با نام Cephexin و دیگر دوستمون Elite .
    جالب اینکه بدونی من با هیچ کدوم از این دوستان ارتباط نزدیکی ندارم و فقط در حد میل با هم ارتباط داریم
    ولی کافیه همین دو تا اسم رو توی google سرچ کنی از این دو عزیز اطلاعاتی براتون میاد که مختون سوت میکشه .
    در مورد شاهین هم اصلا صحبتی ندارم همون vampire .... چون تکلیف ایشون دیگه مشخص شده هست و فکر میکنم به اکثر دوستان دیگه ثابت شده سواد ایشون چقدر هست .... تعجب از اینکه چرا شما متوجه نشدین .

به هر حال سعی میکنم ادعایی در هیچ موقعی نداشته باشم .
    و سعی میکنم با راهنمایی دوستان عزیزی که واقعا به من کمک میکنن به جای که دوست دارم برسم .
    اما در مورد صحبت آخرتون ... شما به این مباحث علاقه ای ندارین ... ولی من خیلی علاقه مندم و سعی میکنم راه درست رو پیش بگیرم که حرف شما رو نزم که میگین " این کارها آخر عاقبت نداره "
    من خیلی محترمانه حرف زدم ولی شما ظاهرا توپ پری دارین ... دوست ندارم صحبتهای من باعث بشه شما خدایی نکرده اخطاری دریافت کنین .
    موفق باشین
    به امید ایرانی امن ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب ديگه دوستان اینجا جای این حرفا نيست.بهتره زود تر تمام بشه. يه مدت امتحان داشتم الان هم تمام شد بيشتر وقت دارم بيام . بنابر این ادامه مطالب رو ميزارم.شما هم خواهش ميکنم مطلب بزارين.و به من کمک کنين.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام دوستان.يه مدت هست نميتونم مقاله بزارم.دارم يه پروژه رو درست ميکنم.(شايد هک این سايت!!!) يکم دست به کار بشيد.کجا رفتن اونايی که کل کل ميکردن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه v65j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Genius این elite رو خیلی خیلی خوب می شناسم از اون شبگردی های دوران قدیم بود که بکل فتوکپی نداره
    بنده هم نخواستم اینجا کل را بندازم به کل از کل خوشم نمیاد دیدم این بنده خدا رو بستی به توپ گفتم یکم ترفش رو بگیرم !
    راستی OpenBSd رو هم با تلاش زیاد نصب کردم قبل اون PC کار می کردم (توی دوران جوونی که حس امنیت توی رگامون بود) خیلی جالب تشریف داره بعد ها سره یه سرور مجبور شدم برم یه چیزایی از این Open و Free یاد بگیرم!
    همیشه ی خدا هم با این Gentoo مشکل دارم و همیشه برای راحتی کار Pentoo رو نصب می کنم (یه آموزش کوچلو برا نصبش کنارش هست با اون خیلی راهت و با تمام اسکنر ها و .... نصب می شه)( دیگه فکر نکنم هاردم رنگی از پارتیشن های Linux ای به خودش ببینه)
    راستی اون طرفی هم که آخر پست قبلی بحثش بود موش موشیه شبگرده اگه یکم فکر کنی و اون زمونا دسترسی به اون پایین پایین ها داشته بودی (اینجور که نشون می ده از اون کشته مرده هاشی مثل خودم) که حتماً داشتی میفهمی کیه ! خلاصه نه این انجمن جاشه نه به کل آخر عاقبت داره
    راستی این دوستی که اینجا مقاله می زاری (صاحب خونه ) :
    اگه خیلی می خوای به این دوستان خدمت کنی یه مقاله درمورد (عنوانش یه همچین چیزیه) "استفاده از OllyDB برای کشف حفره های امنیتی نرم افزار ها " رو پیدا کن و ترجمه بنما بزار همه استفاده کنن یه جا دیگه هم یه مقاله دیدم با Olly یه باگ اوور فلو رو کفش می کرد (فکر کنم توی arteam بود ) اینا بهتر از اون مطالبی می شن که شما داری بار این ملت می کنی ؛ یه چند تامقاله هم مال این شاهین و حسام هستن که فکر کنم به درد اینجا می خورن بگرد پیدا کن بزار مردم استفاده کنن
    راستی __Genius__ این حسام هم کشیده کنار فکر کنم چند وقتیه میبینم داره کرک ریلیز می کنه Mfox هم یه 9 ماهی می شه نمیاد همه دارن یه جورایی می کشن کنار شمام آغازت یه پایانی داره یادش بخیر اون زمونا !!!!! (دیگه اینجا پست نمی دم خواستین چیزی درمورد اینجا یا خودم بگین PM کنین)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •