ببین دادا
من اصلا نمیگم که هکرم! نه نیستم و معلومه هم نیستم.
ولی عادت ندارم مطالبی که خوندم دوباره بخونم.
پس خوش باش با مطالب قدیمی دیگران.
موقعی که من عضو اینجا بودم.........
این مطالب تا حالا 3-4 بار توی انجمنها قرار داده شده
جناب جنیوس هم من رو میشناسه و میدونه که هکر نیستم.
من نه هکرم و نه بزرگ، ولی اگه میخوای بزرگ بشی و همینطور کوچول نمونی، باید دست بزرگترت رو بگیری باهاش بری ددری تا یاد بگیری راه رفتن رو. از این ساده تر هم نمیشد بگمتا شايد کمی بزرگ شی. معروف شی. و .... شی . فکر ميکونی خيلی بزرگی؟ خوب اگر اینطوره اینجا جای بزرگ ها نيست.
مشکل ما ایرانی ها اینه که روز دومی که کامپیوتر می خریم، میریم سراغ خرابکاری یاد گرفتن، در صورتی که اصولش رو یاد نگرفتیم، جالب اینجاست مطالبی هم که یادگرفتیم اونم دست و پا شکسته روز سوم و چهارم میایم به دیگران یاد بدیم.نميخوای بورو با همون دوستات هک کن
اینطوریه ملت فکر می کنن هکرها جادوگرند یا جنایتکارند و یا باید خوی جنایتکارانه داشته باشند.
اینطور نیست و کاملا در اشتباهی
خیلی وقته دارم تماشا می کنم اینطور مطالب رو و میدونم که این تاپیک به هیچ جا نمیرسه... مگر اینکه فکری به حالش بکنید...شما بهتره خودت و با اون دوست ديگت هيچی نگی. بشين و تماشا کن.
اگه یه شخص دیگه بیاد و پستهای من رو بخونه کاملا معلومه که قصد کل کل نداشتم و فقط منظورم این بوده که کیفیت پستهات رو ببری بالا بهتره تا کمیتشون رو .اجازه نميدم این تاپيک رو به حرف های باطل و کل کل بکشونی.
به منش انسان معلومه که چه رفتارهایی داره و هدفش ار رفتارهاش چیه، پس لازم نیست به امثال تو بگم.تا شايد کمی بزرگ شی. معروف شی. و .... شی
خوش باش، در پهنه وسیع روزگاری که علمی نامتناهی دارد.
و من و تو قطره ای بیش نیستیم!!!
موفق و سربلند باشید.