اینجا یه نفر گفت محدودیت زمانی اعتباری دولتی شده 6 ماه درسته؟کسی خبر داره؟
بعد کارتهای شارژش الان تو بازار تهران هست یا کمیاب؟؟
اینجا یه نفر گفت محدودیت زمانی اعتباری دولتی شده 6 ماه درسته؟کسی خبر داره؟
دوستان من امروز رفتم پست خونه ای که ثبت نام کرده بودم گفتم کی شماره سریال های بعدی اعلام میشه گفت آخر این ماه اعلام میشه. شانس ... داریم ما دقیقا شماره های 7و8 هستش فیش هایم ولی عینا شماره 6 و 8 که جلو پشت سر من هستند رو از 23 اردیبهشت دارند میدهند.
از وقتی که شارژ کردین اگه تا 4 ماه دیگه شارژش نکنین و بعد از 4 ماه شارژش کنید اعتبارش جمع نمیشه ولی اگه زودتر بکنید جمع میشه .(اینایی که گفتم برای 10000 تومنیش بود)سلام
اگه كسي درطول 2 ماه اصلا هيچ استفاده اي از سيم كارتش نكنه و باز 2 ماه ديگه بره سيم كارتشو شارژ كنه ايا شارژ قبلي
به شارژ جديد اضافه ميشه يا اينكه اعتبار شارزژ قبلي به كلي از دست رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثال
10000+10000
ياonly 10000
نه محدودیتش هنوز مثل قبله .....اینجا یه نفر گفت محدودیت زمانی اعتباری دولتی شده 6 ماه درسته؟کسی خبر داره؟
...موفق باشید...
من 10 خط از همین اعتباریهای مخابرات دارم و خودم هم از یکیش استفاده میکنم و با خط خودم به اصفهان و کرمان هم رفتم و وقتی دیدم اونجاها آنتن میده و حتی تو جاده های میان راه و خلاصه مثل 0912 آنتن میده کلی حال کردم و به جرات میگم که این خطها تالیا و ایرانسلو میذاره تو جیب بغلش و تا این دو تا بیان به آنتن دهی 0919 برسن یه 10سالی طول میکشه...
من 10 خط دیگه بغیر خط خودم دارم که میفروشم هر کسی خواست به موبایلم: 09124304135 زنگ بزنه . به تمام شهرستانها هم با پیشتاز میفرستم به شرطی که قبلش پول به حسابم بریزید. در تهران هم هرکی خواست قرار میزاریم یه جا تحویلش میدم.
راستی در جواب آقا شهاب درمورد تعرفه هاشم باید بگم مانند تالیا هست .
![]()
هزینه مکالمه سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار چنده ؟؟؟؟
دقیقه ای
من هم یکیشو دارم باهاش هم خیییلی حال می کنم!!! البته حدود 10 روز خییلی اوضاعش داغون بود!!هم اس ام اس به سختی می داد هم خییییل سخت می شد تماس گرفت.بقیه هم خییلی سخت می تونستن باهام ارتباط بر قرار کنن!ولی چند وقتیه دیگه شده مثل اولش و اگر چشمش نزنم عاااالیه!
استانی: پیک 67 تومن غیر پیک 53.6هزینه مکالمه سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار چنده ؟؟؟؟
بین استانی : پیک 113.9 غیر پیک 80.4
sms : 16
من هم این مشکل رو داشتم فکر میکردم فقط برای منه .... ولی چند وقتیه تقریبا درست شده ....ولی هنوز هم نمیتونم به ایرانسل زنگ بزنم ....من هم یکیشو دارم باهاش هم خیییلی حال می کنم!!! البته حدود 10 روز خییلی اوضاعش داغون بود!!هم اس ام اس به سختی می داد هم خییییل سخت می شد تماس گرفت.بقیه هم خییلی سخت می تونستن باهام ارتباط بر قرار کنن!ولی چند وقتیه دیگه شده مثل اولش و اگر چشمش نزنم عاااالیه!
....موفق باشید.....
سلام من خودم دارم انتن دهیش مثل دائمی است اعتبارش دوماهه است
کارت شارژها:فعلا 10000تومان و20000 تومانی
تعرفه ها تقریبا یکی هست یا شاید مثل هم!!!!!!!!
ولی بعضی وقتها بوق اشغالی می زنه
در کل عالی هست
امیر
سلام
من حدود 2 هفته پیش یک عابر بانک (دارای قابلیت خرید اینترنتی ) بانک اقتصاد نوین تهیه کردم
وحدود 4 روز پیش یه سیم کارت اعتباری ثبت نام کردم ولی حالا هر چقدر سعی می کن دوباره یکی دیگه ثبت نام کنم ; نمی شه ودر قسمتی که وارد سایت بانک میشه بعد از وارد کردن اطلاعات و زدن دکمه بازگشت پیغام خطا در عملیات بانکی ظاهر میشه وبعد از زدن دکمه بازگشت به سایت مگه که ثبت نام با موفقیت انجام نشد
درضمن من بارها این کار رو تکرار کردم ونشد
یکی از دوستانم گفت که باید رمز اینترنتی تشکیل بدی ومن هم بارفتن به دستگاه خود پرداز این کار رو کردم ولی بازم نشد . مسعولین بانک هم که اطلاعاتشون در حد صفر است .
در اخر هم بگم که این کارت در دستگاه خود پرداز هیچ مشکلی ندارد وفقط مشکل در خرید انترنتی است (درحالی که من قبلا ثبت نام کردم)
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)