برای اطلاعات بیشتر در مورد p1 بیاین اینجا>>
>>>
>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر در مورد p1 بیاین اینجا>>
>>>
>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بحث رو به P1 منحرف نكنين
بريم سراغ 6695 كه ساخت ممل و ايمانه و 6695i كه يه مدل جديد ترشه كار خودمه![]()
![]()
راستی اصلا ایمان برا چی رفت؟ نوشته بود که تاپیکاش و میبندن ولی من ندیدم که بسته باشن!!!!!!
اقای ساسان ما نفهمیدیم تو نوکیایی هستی یا اریکسونی...پستهای زیادی تو کلوپ اریکسون داری...معلومه دوستشون داری که ورداشتی 6695 رو تاچ اسکرین کردی مثل اونا ....بعدم به اسم خودت زدی...نکن این کارا رو...در ضمن کلوپ N95 به نظرم اشتباه بزرگی بود چون کسی نداره...داشته باشن هم تک و توک ...بیشتر تاپیک نظر سنجی میخوره..
دستت درد نكنه آقا ممل![]()
شنيده بودم كه هر كس از ديده برفت از دل هم برود ولي ديگه نه اينجوري
مي گم يه كاري كن بگو بيان اينم قفل كنن چطوره؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام به همه دوستان خوبم
سلام به ممل و ساسان و سامان و شاگرد خوب مغازه و رامين و بهنام و همه دوستاني كه شايد الان اسمشون تو ذهنم نباشه
ممنون از پيامهاي خصوصي كه برام فرستادين![]()
دوستان خوبم من ميدون رو خالي نكردم ولي به خدا ديگه حس اينجا اومدن نيست
نه اينكه نمي يام من بخدا بعد از اون روز هميشه اومدم و تك تك پياماتونو خوندم و همه مطالبتونو
شما خيلي بچه هاي باحالي هستين بخدا روزي نيست كه تو فكر شما و اينجا نباشم
ولي هميشه كنار چندتا گل بايد يه مشت خار هم باشه و شيرينيش هم به همينه
الان مديران ميان به دليل بي ارتباط بودن اين چند جمله به كلوپ ان95 اينجا رو قفل مي كنن![]()
ولي بدونين كه دل به دل راه داره![]()
در مورد مديريت هم بايد بگم كه فكر نكنيد اين مديران آدماي خاصي هستن اينا فقط به دليل اينكه آشنايي با طراحان سايت دارن و همچنين به دليل تعداد پستهاي بيشتر از بقيه مي شوند مدير .... تو يه كلوپ ديگه به من هم پيشنهاد مديريت شد ولي به خاطر همين دردسراش قبول نكردم..البته به اين دوستمون هم كمي حق مي دم اونم مي خواد به بالاييها جواب پس بده و منطقي هست كه بيستر دنبال منافع خودشه و نه راحت بودن ما
به هر صورت خوش باشيد دوستان اينجا نه مال ماست نه مال مدير و نه مال مدير ارشد
اينجا يه مكان عموميه و مال همه هست![]()
Last edited by IMANOKIA; 11-05-2007 at 12:29.
بالاخره کلکم گرفت...میدونستم تحریکت کنم برمیگردی...اگه مکان عمومیه پس چرا ازش استفاده نمیکنی؟
اي نامرد![]()
بحث رو منحرف نكن بابا![]()
كلوپ اينا رو به هم ريختيم به خدا![]()
چندتا از بچه ها رفتن يه جاي ديگه
بچه ها ديگه زياده روي نكنين مديرا هم قوانيني دارن كه بايد ضمانت اجرا داشته باشه![]()
ایول خوشم اومد....بیا دیگه این تاپیکو بیخیال شیم ...یه تاپیک به درد بخور بزنیم..
ممل جان ديگه از تو انتظار نداشتم ديگه![]()
اين همه تو كلوپ نوكيا عرق ميريزم...![]()
![]()
وقتي ميبيني كه تو كلوپ اريكسون پست ميزنم بخاطر اين كه ميخوام مشكلات يه سري آدما رو حل كنم
به هر حال من فكر ميكردم كه همه شما ميدونين من نوكيايي هستمولي.......
در ضمن كي گفته كه تاچ اسكرين مال سوني اريكسونه ؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!؟!!؟!!!!!
سلام ايمان جان خوشحال شدم دوباره ميبينمت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)