ممنون !
حالا چند می فروشیش ؟ من دیروز جمهوری بودم و نمایندگیها داشتنش
البته خیلی وقته که تو بازاره و من E720 گرفتم 2 ماه بعد اومد تو بازار . اما خوب تبلیغی نداشت و مردم هم که کورکورانه میرن خرید و اصلا نمی بینن این چیزارو ولی قیافش یه خورده قدیمی شده .بهتره بگم باریک نیست و تنها ایرادش همینه . اما هنوز ته بازاره و تازه مردم کشف کردن یارو symbian هستش .حتی فروشنده ها هم دیگه تاکید می کنن . این مدل و I300 تبلیغات نداشتن و گرنه خوب می فروختن .
والا من كه گفتم قيمتشو ! اول ميخواستم 280 بفروشم ! بعد شد 270 ! الان هم كمي تخفيف ميدم !
اگه همچنين كسي نخره احتمالا تا چند ماه ديگه به كسي كه ببرتش يه پولي هم ميدم !
تازه من شخصا گوشي هاي كتوكلفت رو به باريك ترجيح ميدم !
از ديگر اشكالات گوشي هاي باريك ، باتري هاي ضعيف است !
Last edited by Alfredo; 23-05-2007 at 19:13.
اگه اشتباه نکنم گفتی رو V3x سیمبین نصب میشه
میشه بگی چطوری؟
اخه من V3x دارم
اینجا انجمن سامسونگ هست.
انجمن موتورولا، همسایه بغلی، پلاک 2 هستن![]()
(اینجا پلاک 3 هست)
سلام . اين بحث رو از اول خوندم . خيلي جالب بود مخصوصا اون كاراكتر كه توي گوشيه و با صاحب گوشي ارتباط برقرار ميكنه .
من دنبال گوشي هستم كه سيمبين باشه . از بعضي از شركت ها مثل نوكيا به خاطر صهيونيستي بودنشون هم خريد نميكنم .
براي همين به سوني اريكسون روي آوردم .
وقتي فهميدم سامسونگ هم سيمبين داره يعني همين دي720 خيلي خوشحال شدم ولي كاش دوبينش 2 مگا بود .
در ضمن آقاي الفردو شما كه ميخواي پي 910 سوني اريكسون بگيري چرا پي 990 نميگيري .
راستي يك بار صحبت از p1000 كرديد . بايد عرض كنم سوني اريكسون تازه عرضه كرده و اسمش هم p1 هست من ميخوام منتظر بشينم تا بياد چون تمام ايدآلها داخلش هست ... يه چيزي تو مايه هاي پي 990 اما دوربين 3 مگا و ظاهري زيبا تر و كوچكتر. اينم عكسش:
يا علي
Last edited by aminhashemi; 29-05-2007 at 15:45.
برو بچ یه خبر باحال . امروز من آی 750 رو توی تهران دیدم . با قیمت 420 تومن
عجب قيافه خفني !
مشخصاتش كجاست بريم ته توشو در بياريم !؟؟؟؟
راستي چرا Shop.ir ديگه آپديت نميشه !؟
مهیار جان عجب خبر توپی دادی اگر اینطوری باشه که خیلی عالی میشه این قیمت باگه با گاراتنی پارس قائم باشه که فکر می کنم همین طور باشه با 350-60 میشه خرید
لطفاً بحث رو منحرف نکنید.
فقط دی720
انجمن سونی اریکسون هم پلاک 4 هستش. برای بحث در مورد اون گوشی، به انجمن مربوطه اش مراجعه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)