بابا تودیگه کی هستی دمت گرم اما oracleجان من هر کار میکنم لیک باز نمیکنه میشه تصحیحش کنی ممنون.اینم برای دوست عزیزم :
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا تودیگه کی هستی دمت گرم اما oracleجان من هر کار میکنم لیک باز نمیکنه میشه تصحیحش کنی ممنون.اینم برای دوست عزیزم :
کد:
ببخشید من لینک کامل رو گذاشته بودم ولی نمیدونم چرا اینطوری اومده .بابا تودیگه کی هستی دمت گرم اما oracleجان من هر کار میکنم لیک باز نمیکنه میشه تصحیحش کنی ممنون.
اینم لینک سالم از 4Shared :
ممنون دوست عزیز خیلی باحالی بابت زحماتت ممنون![]()
بچه ها من ترینر این بازی دانلود کردم وقتی دا خل بازی میشم وترینر را اکتیو میکنم.بازی هنگ میکنه اشکال ورژن هم ندارم.
با سلام
دوست عزیز اگر ترینر ما رو دانلود کردین که هیچ مشکلی نداره و من این ترینر رو به صورت کامل و به هر شکلی تست کردم و هیچ کرشی به وجود نیومد.
اگر از ترینر دیگه استفاده می کنین که اون هم مربوط به سازنده ی ترینر میشه.
تایید میشه .با سلام
دوست عزیز اگر ترینر ما رو دانلود کردین که هیچ مشکلی نداره و من این ترینر رو به صورت کامل و به هر شکلی تست کردم و هیچ کرشی به وجود نیومد.
اگر از ترینر دیگه استفاده می کنین که اون هم مربوط به سازنده ی ترینر میشه.
منم ترینر ایشون رو تست کردم هیچ مشکلی نداشت .
آره پسر حال من هم خیلی گرفته شد گرافیک بازی بدی نیست اما داستانش ودیگر چیزهاش آشغال![]()
قدیمیا حرف خوبی زدند :
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
حالا خوب ما مثل بعضیها نگاه دهن این اون نمیکنیم برای ...![]()
یه بار ما یه چیزی خواستیم
یا کسی نمیدونست چیه ؟
یا ... ؟
خودم رفتم پیداش کردم همه قفلا باز شد
واقعا بیشتر جواب میده![]()
بازی خیلی قشنگی بود و درست مثل روئین تن تو خاطر خیلیا میمونه قابل توجه بدخواهان گرامی
سلام دوستان عزيز
در اينكه نظر دوستان باهم متفاوته جاي هيچ تعجبي نيست . به هر حال روحيات آدم ها با هم متفاوته و اينه كه زندگي رو قشنگ ميكنه.
ولي بهتره موقع پست زدن يه كم بيشتر دقت كنيم تا خدا نكرده به كسي به خاطره نظري كه راجع به يك بازي داره توحين نشه .
حالا بگزريم به نظر من گرافيك بازي در حد قابل قبولي بود و طراحي شخصيت هاي بازي هم جالب بود ولي داستان بازي كمي ضعيف و به نظر من در پايان افتضاح بود .
درسته كه بازي هايي از اين بهتر رو هم انجام دادم ولي اين بازي هم براي پركردن وقت فراغت بد نبود.
به هر حال من در كل از بازي خوشم اومد و اينكه بعضي دوستان نظر مخالف يا موافق دارن بهتره كه به صورت منطقي و با دليل ارائه بدن و به نظرات ديگران هم احترام بزارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)