تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 33 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 324

نام تاپيک: سووالات پزشکی بپرسید !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    از پیشنهاد شما ممنونم .لی درمانگاه اصطلاحاً به جائی گفته میشود که به درمان بیماران پرداخته میشود . ولی من اینجا صرفاً به پرسشهای دوستان می پردازم.
    من رو حساب محل سكونتتون گفتم!
    حرف شما درسته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض معافيت هپاتيت ب

دوستان من يه مقدار گيج شدم...من هپاتيت ب دارم...يعني از بچگي گرفته ام...اونم از يه سلموني...تا اونجايي هم كه من مي دونم درمان هم نداره...يعني يه بيماري خفته است...چند وقت پيش (1ماه پيش)هم آزمايش دادم...گفتن هپاتيت داري...حالا من نميدونم..منظور اينا از حاد و مزمن و ... چيه؟
    واقعا من نميتونم تشخيص بدم...
    حالا به نظر شما من معافم؟

در ضمن اين هپاتيت حاد چيه كه فقط 6 ماه معافند؟

خيلي ممنون ميشم اگه به من كمك كنيد...
    ميترسم دفترچه رو پست كنم بفرستم منو بگيرن ببرن سربازي.........

بخش هفدهم: بيماريهاي عفوني

ماده 45: مشمولان مبتلاء به بيماريهاي عفوني با توجه به نوع بيماري كه بدان مبتلاء مي باشند از معافيت هاي مندرج در هر بند به شرح زير استفاده خواهند نمود.

بند 1ـ بيماران مبتلاء به هپاتيت مزمن (بيش از 6 ماه) معاف دائم.
    --------------------------------------------------------------------------------
    بند 2ـ ناقلين HBSAg چنانچه HBSAg وHBVDNA و ياHBEAg سرم آنها مثبت باشد معاف دائم.
    --------------------------------------------------------------------------------
    بند 3ـ كليه بيماران مبتلاء به هپاتيت حاد 6 ماه معاف موقت.
    بند 4ـ بيماران مبتلاء به هپاتيت C با تاييد آزمايشگاههاي مورد تاييد مراكز درماني ن.م معاف دائم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام به همگی دوستان .

میخواستم بدونم کدوم ویتامین ها و مینرال ها زیادیشون برای بدن ضرر داره .

مثلا درسته که خوردن کلسیم بیش 2000 میلیگرم در روز باعث سنگ کلیه میشه ؟

ممنون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل پیدا کردم
    چند هفته ای هست که زانو پای راستم موقع راه رفتن صدا می ده (مثل اینکه باید روغن کاری بشه)
    فکر کنم بعد از برخوردی که موقع بازی کردن والیبال به وجود اومد این مشکل شروع شد
    زیاد درد نداره ولی ادم یه جوری میشه
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من يه مقدار گيج شدم...من هپاتيت ب دارم...يعني از بچگي گرفته ام...اونم از يه سلموني...تا اونجايي هم كه من مي دونم درمان هم نداره...يعني يه بيماري خفته است...چند وقت پيش (1ماه پيش)هم آزمايش دادم...گفتن هپاتيت داري...حالا من نميدونم..منظور اينا از حاد و مزمن و ... چيه؟
    واقعا من نميتونم تشخيص بدم...
    حالا به نظر شما من معافم؟

در ضمن اين هپاتيت حاد چيه كه فقط 6 ماه معافند؟

خيلي ممنون ميشم اگه به من كمك كنيد...
    ميترسم دفترچه رو پست كنم بفرستم منو بگيرن ببرن سربازي.........

بخش هفدهم: بيماريهاي عفوني

ماده 45: مشمولان مبتلاء به بيماريهاي عفوني با توجه به نوع بيماري كه بدان مبتلاء مي باشند از معافيت هاي مندرج در هر بند به شرح زير استفاده خواهند نمود.

بند 1ـ بيماران مبتلاء به هپاتيت مزمن (بيش از 6 ماه) معاف دائم.
    بند 2ـ ناقلين HBSAg چنانچه HBSAg وHBVDNA و ياHBEAg سرم آنها مثبت باشد معاف دائم.
    بند 3ـ كليه بيماران مبتلاء به هپاتيت حاد 6 ماه معاف موقت.
    بند 4ـ بيماران مبتلاء به هپاتيت C با تاييد آزمايشگاههاي مورد تاييد مراكز درماني ن.م معاف دائم.

دوستان اگه امكان داره كسي جواب سوال من رو بده ممنونش ميشم.چون واقعا كارم گيره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز.
    شما باید یک آزمایش بدهید.
    با شرح حالی که دادید احتمال دارد که شما HBSAg مثبت داشته باشید و معاف دائم بشوید.
    در ضمن شرح حال بیماری شما بیشتر از هر چیز به هپاتیت مزمن می خورد که آن هم نوشته معاف دائم می شود. هپاتیت حاد شرایطی است که در آن فرد به تازگی بیماری را گرفته باشد نه از بچگی و تشخیصش هم از مزمن به راحتی با آزمایشات هپاتیت امکان پذیر است.
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasool222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام به همگی دوستان .

ممنون .
    در كل زيادي هر چيز ميتونه مضر باشه اما ويتامين هاي محلول در چربي (A& E) ميتونن خطرناكتر باشن

داره خودمونی میشه Sector-0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    لطفا جواب آزمایشات زیر را اگر انجام داده اید بنویسید . اگر هم در چند نوبت انجام داده اید بهتراست . همه موارد را بنویسید:
    HBS-Ag
    HBc-Ab
    HBS-Ab
    HCV-ab

----------------
    هپاتیت حاد به عفونت فعال فعلی گفته میشود . از آنجا که احتمال بهبودی آن بیش از 90 درصد است ، به همین دلیل تنها برای چند ماه برای آن معافیت درنظر گرفته شده .
    هپاتیت مزمن یعنی سلولهای کبدی به ویروس آلوده هستند ولی چون ویروس فعال نیست علائم بیماری هم آشکار نیست . ولی هرآن احتمال فعال شدن داشته و با از بین بردن عملکرد کبد ...
    در حالت مزمن احتمال انتقال بسیار بالاست زیرا دیگران نمیدانند ! و فرد هم بیمار بنظر نمیرسد ! در حالت مزمن هم احتمال بهبودی بسیار کم است . اگرچه با ضد ویروسها اقدامات درمانی را انجام میدهند .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل پیدا کردم
    چند هفته ای هست که زانو پای راستم موقع راه رفتن صدا می ده (مثل اینکه باید روغن کاری بشه)
    فکر کنم بعد از برخوردی که موقع بازی کردن والیبال به وجود اومد این مشکل شروع شد
    زیاد درد نداره ولی ادم یه جوری میشه
    با تشکر
    سلام

حتماً به یک ارتوپد ( متخصص جراحی استخوان و مفاصل ) مراجعه کنید تا زانویتان را از نظر سلامت رباطهای متقاطع و منیسکهای آن معاینه کند .گرافی در وضعیت تاشده زانو هم احتمالاً الزامی است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگی دوستان .

ممنون .
    سلام
    همانطور که یکی از دوستان اشاره کردند مصرف زیاد از حد ویتامینهای محلول در چربی موجب علائم مسمومیت با آنها میشود . اینها شامل ویتامینهای : A , D , E و K میباشند.
    مصرف زیاد هر نوع املاحی هم بطور کلی مضر است مثلا زیادی آهن موجب مسمومیت خطرناکی میشود .
    مصرف زیاد کلسیم فقط در صورتی به افزایش احتمال بروز سنگ کلیه میشود که فرد دچار اختلال " افزایش دفع ادراری کلسیم ، نوع جذبی " باشد . پس مصرف زیاد کلسیم در همه افراد و نیز آشامیدن آب سخت موجب سنگ کلیه نمیشود !
    Last edited by Sector-0; 26-04-2007 at 09:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •