بچه ها مثل اینکه باید بیخیال ارتش ایران بشیم چون مثل اینکه مدی راین قسمت یادش رفته به این قسمت دیگه سر بزنه من دارم روی ساخت بازی تحقیق میکنم اگه معلوماتم تا اون حد رسید حتماً ارتش ایران سهله ارتش لبنان رو هم براتون اموزش میدم
بچه ها مثل اینکه باید بیخیال ارتش ایران بشیم چون مثل اینکه مدی راین قسمت یادش رفته به این قسمت دیگه سر بزنه من دارم روی ساخت بازی تحقیق میکنم اگه معلوماتم تا اون حد رسید حتماً ارتش ایران سهله ارتش لبنان رو هم براتون اموزش میدم
اي بابا
شما رفتي تاپيك رو از اون ته كشيدي پايين اينو بگي ؟
نه من همین حالا ارتش ایران را میخوام . زودددددددد باشید . اینم عکسی از کارم :
حالا دیدید من تکم !!!
mohsen_3 میشه ارتش ایران را بزاری ؟
داداش من ارتش ايران رو از كجا بيارم ؟
اين عكسي كه شما گذاشتي مثلا ارتش ايرانه ؟
باري كلا به تو گل پسر
سؤ تفاهم شده اونmohsen DDDبود نه محسن سه
بابا اگر ميخواهيد ارتش ايران درست بشه بايد از آقامحسن (محسن 3 نه اون آقا محسني كه همكار رئيس انجمن است)بخاهيم بياد اينجا ادامهي آموزش را بده من كه هر چي براي اين آقا پيغام فرستادم كه ادامهي آموزس را بده منو تحويل نگرفت شايد اگر همگي از ايشون بخواهيم ايشون قبول كنه
حالا هر كس ميخواد ايشون دباره برگردن اينجا يك پست بزنه و از آقا محسن خواهش كنه كه بياد
به نظر من اگر هم اين تاپيك فعاليتش را ادامه بده بايد فقط هك جنرال نباشه بايد اسمش را تغيير بديم و هك بازي هاي comand&conquerبگذاريم
سلام
من که گفتم .
فعلا به خاطر مسابقه ای که توی سایت بر گزار شده سرمون خیلی شلوغه ....
وقتی مسابقه تمام شد به این تاپیک هم رسیدگی می کنیم .
مرسی !![]()
من میگم اگه ارتش ایران را بگذارند همه مشکلات حل میشه مگه نه دوستان .
از اقای mohsen_3 هم معذرت میخوام .
به نظر من یک تاپکیک ایجاد کنیم بنام ((شاکیان بازی جنرال )) نظر شما چیه ؟ خودم هم سرپرستی تالار را به عهده میگیرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)