اون درست شد یه اروره دیگه داد:
![]()
سلام اقا تو اين /rapidshare upload كردي اصلا نميشه دانلود كرد![]()
من اينترنت پر سرعت دارم اگه ميشه كل اينو يه جا بزاري من دانلود كنم اينطوري اصلا نميشه ممنونم
راستي واسه تو اين eror را داد بازم؟ plz insert original cd
nezamdoobarareh جان باز هم سلام.(مزاحم همیشگی!!!)
من فعلا نمی خوام سیستمم رو ارتقا بدم.
می خواستم ببینم که با گرافیک من هم اجرا میشه یا نه ؟!!!
ATI Radeon 9200 128MG
مرسی.
این یکی میگه که اجرا کننده نرم افزار دارای ناسازگاری است.
ببین یه کار دیگه بکن، یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصبش کن، در ضمن لطفا مشخصات سیستمت رو هم بذار.
آخه چرا ؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
باشه ولی باید صبر کنید تا که من برگردم خونمون !! در ضمن اگر میشه یه سرور خوب معرفی کنید که من بتونم اونجا آپ کنم.
این ارور رو بعد از این که این کرک رو گذاشتم دیگه نمیده، البته این کرک برای آپدیت 1.04 هستش ها!! اول باید آپدیت بازی رو بذارید بعد این کرک رو.
والله من از کارت گرافیک های ATI هیچ سر رشته ای ندارم و تا حالا تورم بهشون نخورده و نمیدونم که چه قدر توان دارند.
من خودم سیستمم اینه :
با این سیستم روی کیفیت پایین به راحتی اجر شده برای من، بهتره که ببینین این کارت گرافیک شما قدرتش از مال من بیشتره یا کمتر .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب دوستان یه خبر خوش برای کسانی که خیلی علاقه دارند که این بازی رو دستکاری کنند و یا این که دلشون میخواد نقشه درست کنند دارم.
خوب پس از مدتها و در آخرین مهلت قول دست اندرکاران این بازی بالاخره اونها به قولشون عمل کردند و برنامه World Builder رو برای این بازی گذاشتند روی نت. همراه این برنامه یک پی دی اف آموزشی هم برای مبتدیان گذاشته شده.![]()
![]()
![]()
من که الان دارم دانلود میکنم.
در ضمن خبرهایی هم از آماده شدن SDK این بازی به گوش میرسه. منتظر خبرهای بعدی باشید.![]()
این لینک دانلود برنامه WorldBuilder هستش که مخصوص این بازیه.
حجم : 7.9mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عليرضا . شما اگه درايو مجازي داري ببند يا غير فعال كن .
میگم استاد اینmy space برای من که فیلتر شده. لینک دیگه ای نیست؟
اوه فیلترینگینگ شده ؟؟
یادم نبود که سایتهای معروف تویه ایران فیلتر میشن. امروز برای خودم فیلتر نشد، نمیدونم چش بود شاید بالاخره شکایتهام به این سیستم فیلترینگ جواب داده بود.
آقایون من اگر لینک گیم اسپات بدم مشکلی نیست ؟؟ فقط باید عضو این وب سایت باشید تا که بتونید ازش دانلود کنید ها.
این هم لینک صفحه ای که میتونید ازش دانلود کنید :
در آخر هم بگم که باید حتما قبلش این بازی رو نصب کنید و بعد این برنامه رو !!
CPU: core 2 due 6600
Ram:1 GB
Vga:Geforce 7950 GT 512
با یه درایو مجازی دیگه اجرا کردم میگه باید سی دی ارجینال توش بزاری
سلام واست آپلود کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)