البته این جواب کامل سوال من میباشد.
نخستین موبایل مجهز به دوربین در سال 1997 توسط همین آقای فیلیپ کان ساخته شد
البته این جواب کامل سوال من میباشد.
نخستین موبایل مجهز به دوربین در سال 1997 توسط همین آقای فیلیپ کان ساخته شد
مقر اصلی این شرکت در انگلیس میباشد.که دارای شعباتی در ژاپن .آمریکاو سوئد نیز هست.
و فکر میکنم این شرکتها Nokia ، Sony-Erricson ، LG ، Samsung ، Motorola ، Arima ، BenQ.Fujitsu ، Lenovo ، Sanyo ، Sendo ، Mitsubishi Electronics و Siemense مجوز استفاده دارند
ممنون..آقا امیر گل....البته همه چیز درست بود..به جز اینکه اسم ریسئس رو ننوشته بودی...!!!
شما بازم برنده ما شدین....در مورد جایزه شما و بقیه عزیزان برنده...مدتی دیگه پیغام خواهم داد.....
موفق و پیروز باشید.....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
نام شرکت: Symbian Limited
وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئیس هیئت مدیره: آقای نایجل کلیفورد Nigel Clifford
آقای نایجل کلیفورد
دفاتر: دفتر مرکزی شرکت Symbian در لندن قرار گرفته است و دفاتری نیز در ایالات متحده ، اروپا و آسیا ( بنگلور ، پکن ، سئول و توکیو ) نیز دارد.
سال تاسیس: 1998
تعداد کارمندان: 1300
سهامداران: اریکسون (6/15%)، نوکیا (9/47%)، پاناسونیک (5/10%)، سامسونگ (5/4%)، زیمنس (4/8%) و سونی اریکسون (1/13%).
اریکسون (6/15%)، نوکیا (9/47%)، پاناسونیک (5/10%)، سامسونگ (5/4%)، زیمنس (4/8%) و سونی اریکسون (1/13%).
محصول: سیستم عامل Symbian
تجارت اصلی: شرکت Symbian سیستم عامل Symbian را که یک سیستم عامل بر پایه ی استاندارد های باز برای تلفنهای موبایل پیشرفته که تلفنهای هوشمند یا اسمارت فونز نیز نامیده میشوند ، ایجاد و مجوزدهی مینماید.
رابطهای کاربر که برای سیستم عامل Symbian طراحی شده شامل نوکیا سری 60 و 80، و رابط کاربر UIQ , NTT DoCoMo’s FOMA، که توسط شرکت تکنولوژی UIQ طراحی شده و یک شرکت فرعی با مالکیت کامل شرکت Symbian میباشد، است.
دارندگان مجوز: سازندگان تلفنهای همراه یا موبایلی که اجازه استفاده از سیستم عامل Symbian را دارند، عبارتند از: آریما ( Arima ) ، بن کیو ( BenQ ) ، فوجیتسو ( Fujitsu ) ، لنووو ( Lenovo ) ، الکترونیک ال جی ( Electronics LG ) ، موتورولا ( Motorola ) ، میتسو بیشی ( Mitsubishi ) ، نوکیا ( Nokia ) ، پاناسونیک ( Panasonic ) ، سامسونگ ( Samsung ) ، شارپ ( Sharp ) ، و سونی اریکسون ( Sony Ericsoon ) می باشند.
منبع : Nokia Plus
خواهش میکنم میلاد جون...
دوستان کسی سوال طرح نکرد!!!!خودم بزارم...؟
با اجازه ی GSM عزیز.......سوال:
فرق دوربین های 2mp معمولی با 2mp نرم افزاری (در موبایل ها)در چیست؟؟؟
سوال جالبیه
من هیچ حسی نسبت بهش ندارم(یعنی اصلا نمیدونم فرقش در چیه)
اما میشه سوال رو دقیق تر بپرسی؟!
حس میکنم درست متوجه نشدم![]()
ببخشید من ار این سوال سر در نمیارم؟
منظور از نرم افزاری میشه بگی یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)