تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 130 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وقتی بعضی دوستان با Phone XS یا XS میخوان هک کنن در مرحله brute forcing گیر میکنه و ساعتها وقت میگیره !!!

اونم واسه یه مرحله ساده - درصورتی که میتونید با فار به راحتی در عرض کمتر از 3 دقیقه همه کار بکنید از جمله تغییر منو - تعویض آکوستیک - حذف لوگوی اپراتور - و تغییر درایور ویدیو و دوربین البته جالب ترین قسمت افزایش حجم اس ام اس در 810 !!!

بازم میگم !!!! فقط گوشی های اصلی !!!! اصلی !!!! اصلی !!!!!
    نه دیگه اغراق نکن اینجوری ها هم نیست ساعت ها وقت بگیره...خیلی باید بد شانس باشی که خیلی طول بکشه...واسه من عین 1 ساعت تموم شد...در ضمن به هر حال واسه چنجی ها این تنها راه پس چاره ایی نیست و حتی اگه خیلی طولم بکشه باید باهاش کنار امد
    در ضمن به نظر من که صدا زیاد فرقی نکرد....یه جوری شده...نمی دونم چه جوری بگم فقط می دونم یه جوری شده!!!

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من صداش عالی شده ...البته من از آکوستیک معرفی شده توسط حمید استفاده نکردم ..
    یه آکوستیک قبلا پیدا کرده بودم که Modify شده بود . میکس 3 گوشی 550 . 900 و 810

واقعا هم همینطوره...الان 810 من صدای 550 رو میده با کیفیت 810 و بلندی 900 !!!! خیلی عالی شده

ولی اون درایوری که واسه دوربین گذاشته بود حمید رو بازم میگم به کار نبرین!!!

چون کیفیت عکساش فقط تو شب خوب میشه ولی تو روز هم پررنگ میگیره هم تار ... من همه درایور ها رو امتحان کردم و باز هم همون درایور قبلی رو گذاشتم..چون اکثرا عکس تو روز کاربرد داره نه تو شب ..

به هر حال سلیقه ایه

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی حمید جان همیشه به ادم فاز میدی دمت گرم فقط یه سوال
    من فایلهای منو فلش رو با آلفا میریزم تو گوشی ولی اگه بخوام پاکش کنم چی؟
    اگه مموری پر شه باید چه جوری پاکشون کنم؟
    جواب اون سوالمم ندادی: اگه با این نسخه از دریور دوربین حال نکردیم میشه دوباره همون قبلی رو ریخت تو گوشی؟و اگه میشه از کجا باید اون نسخه رو پیدا کرد؟

برا پاک کردن فايل از تو fs برنامه v 1.2++xs رو باز ميکنيد ( phone xs alpha 6 رو دقیق نمیدونم فکر کنم همینطوری باشه )گوشيو وصل ميکنيد ميريد تو قسمت fsx يه کادر هست بالاش نوشته delet filess روي add file کليک ميکنيد و مسير فايلي رو که ميخوايد پاک بشه رو بش میدید مثلا برا پاک کردن منوی فلش tpa\preset\system\desktop\flash\orbit.swf
    درایور دوربین هم هر وقت نخواستی میتونی دوباره قبلی رو بریزی...خوبه با فونت bold و با سایز 3 نوشتم هرکی درایورهای اصلی w810 رو میخواد بگه تا براش آپ کنم..(از اون حرفا بودها) شاید ار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا هم بشه گیر آورد

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیزان گوشی من حدود 1:30 دقیقه به Phon XS وصل بود اما همش ارور This loader is LOCKED (errorcode=30) میداد آخر هم نشد و بعد از 1:30 گوشی روشن میشد این اتفاق 6 بار انجام شد.
    میشه بگید چطوری با باکس آکوستیک و آپ کنم .
    و درایور دوربین رو افزایش بدم
    با تشکر از راهنمایی

خوب دوباره امتحان کن برا بعضی از دوستان بعد از 6 ساعت درست شد ....1:30 ساعت که چیزی نیست!

گوشیه سریال چنج شده همین مشکلا رو هم داره..اصلا این روش bruceforcing معروف هست به روش زورچپونی بالخره باید یه ذره زمان گذاشت..

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقای hamid ممنون از توجهتون همونطور که قبلا گقتم منم تمام چیزایی که گفتین رو رعایت کردم همه چیز هم درست بود ولی بعد از فلش کردن دیگه قات زد شاید به این دلیل بود که شماره سریال گوشیم اصل نیست یکی از دوستان هم گقته بودن اگه اصل نباشه هنگ میکنه اگه ممکنه درایور اصلی acoustic رو بزارین ممنون ازتون.در ضمن دوست عزیز شما نوشته بودین حدود 79 تا فایل تو acoustic هستش من نگاه کردم دیدم 90 تاست میخواستم ببینم فایلم اشتباه نباشه.در مورد اون جدولهایی هم که بالا گذاشتین مال منم دقیقا همینطوری داده الانم بازم زدم همینجوری داد.
    خوب شما قبلش باید یه تست میزدی (*#06#) از راست به چپ...ولی بازم به نظر من فایهای صدا درست نیست (نکنه فولدر تو فولدر گذاشتی) اگه برات ممکنه یه بیار دیگه از اول انجام بده برو تو فار ببین تو فولدر acoustic چند تا فایل توشه...آکوستیک اصلی w810 , 79 تا فایل داره اما این آکوستیک 90 تا مشکلی نیست ...کار میکنه (فکر کنم قبلا یه بار دیگه هم اینو گفته بودم)........اینم acoustic اصلی w810

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی حمید جوون اینقدر خوب و به موقع جواب ها رو می دی...بیا یه بوست کنم اها:مممووووووووووووووووچچ چ

ای وووووووووووووووی این کارا چیه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض یه سورپرایز باحال

یه سورپرایز باحال

این از اون چیزاس که خیلی باحاش حال میکنید....از massege ها و filemanager و setting با پسورد محافظت کنید حالا این کار رو گوشیهیی که منوی فلش ساپورت میکنه امکان پذیر است....این عکس منو (شبیه orbit) :: شما کاری که باید بکنید اینه که فایل swf رو با هر روشی که براتون مقدوره آپلود کنید تو گوشی تو این مسیر tpa\preset\system\desktop\flash دیگه احتیاج به هیچ تغییراتی نیست..یه نظر من بهتره shortcut ها هم پاک بشه تا هیچ راه نفوذی به منو نباشه...این پکی که براتون میذارم شامل منوی فلش , تم مربوط , و پسورد هست (متاسفانه پسورد غیر قابل تغییر هست چون فایل فلشه دیگه پس اونو اینجا لو ندید)(برا ورود به منو اصلی پسورد میخواد و......).....
    بچه ها تست کنین ببینین چه جوریه....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه amir_cjcj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    **--**--**--**--**قزوین شهر خطر **--**--**--**--**

پيش فرض

آقا من همه ی این کارا رو کردم حتی گوشیمم رجیستری اصلیه اما درست که نشد هیچ تازه گوشیمم دیگه آنتن نداره تو چندتا سایت هم خوندو که این روش برای w810 جواب نمیده من نمیگم شما مقصرین اما از این به بعد یه کم دقت کنید گوشی بچه ها به این وضع نیوفته گوشی من که باید فلش بشه به نظر من هیچکی این راهو نره برای زیاد کردنه صدای گوشیش چون داغون میکنه اما بازم ازت ممنونم که بچه هارو راهنمایی میکنی اگه بلدی یه راهم به ما بگو ددمتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرممممممممممممممممم
    Last edited by amir_cjcj; 03-04-2007 at 11:11.

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا حمید خیلی آقایی دمت گرم درایو صدام توپ شد . فقط چند تا سوال دارم آقایی کن اینا رو هم جواب بده . ممنون ...
    1. که مهمترینشه اینه که من می خواستم ظرفیت sms رو بالا ببرم . بجای smsdata ، نوشتم tpa بعد اومدم بیرون دیدم ظرفیت sms شده 0 الان هر کی sms می ده حتی نمی تونم بخونمش باید delet کنم من tpa رو دوباره درست کردم smsdata ولی بازم همون طوریه . باید چی کار کنم ؟؟؟

2. اسکین مدیا پلیر w800 به w810 می خوره یا هر گوشی اسکین مدیا پلیر خاص خودش رو داره ؟؟؟ اگه چیز خوشگلی دارین لطفا" بزارین ما استفاده کنیم ...

3. این درایو دوربین ، فیلم برداریش چند فریمه ، سایز عکسش چنده ، چند مگا پیکسله ؟؟؟ شما خودت از این استفاده می کنی ؟؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد ولی اولی خیلی خیلی مهمه ... ممنون

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من همه ی این کارا رو کردم حتی گوشیمم رجیستری اصلیه اما درست که نشد هیچ تازه گوشیمم دیگه آنتن نداره تو چندتا سایت هم خوندو که این روش برای w810 جواب نمیده من نمیگم شما مقصرین اما از این به بعد یه کم دقت کنید گوشی بچه ها به این وضع نیوفته گوشی من که باید فلش بشه به نظر من هیچکی این راهو نره برای زیاد کردنه صدای گوشیش چون داغون میکنه اما بازم ازت ممنونم که بچه هارو راهنمایی میکنی اگه بلدی یه راهم به ما بگو ددمتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرممممممممممممممممم
    داداش خود من اینکارو انجام دادم با PHONE XS .... چون رجیستر نیست گوشیم..... خیلیاهم با روش Hamid جان انجام دادن که به نتیجه رسید... شما ببین کجا رو درست انجام ندادی........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •