تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 31 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 304

نام تاپيک: God of War II

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

بچه ها من همون اولاش گيركردم كه بايد اون ستوني كه نوراي سفيد دارن با شمشير افسانه اي بكني توي ستون ها از پايين به بالا تا اون نيرو از ستون اون ساختمان خارج بشه من اونجاش گير كردم كه از پله ميري بالا بعد اون دستگيره رو ميكشي پايين يه آهن مياد پايين بعد بايد با شمشير بزني بهش تا بره وسط نور رو بگيري تا نور به تو نخوره كه بتوني از طريق طناب بري اون دست من هر چي با شمشير ميزنم به آهنه نميخوره نوره خواهشا بگين چطوري به آهنه ضربه بزنم تا بره اون وسط قرار بگيره تا من بتونم برم اون دست؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno_magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

سلام دوستان.الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون(قسمت دوم)
    آخرین کارهایی که ما کردیم
    یکی آوردن یک سکو برای بالا رفتن از پله های ناقص روی دیوار
    دومیشم کشتن اون مرد که نامرئی بود و آویزونش کردیم از زنجیر
    حالا اون اهرم وسظ محوطه را میچرخونیم یک سکو میاد بالا ولی تا ما به بالا برسیم اون پایین میاد.
    بقل اون مرده که از زنجیر آویزونه میگه آر1 بزن اما هیچی نمیشه فقط دوربین نزدیک میشه.کمک لطفا...

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها من همون اولاش گيركردم كه بايد اون ستوني كه نوراي سفيد دارن با شمشير افسانه اي بكني توي ستون ها از پايين به بالا تا اون نيرو از ستون اون ساختمان خارج بشه من اونجاش گير كردم كه از پله ميري بالا بعد اون دستگيره رو ميكشي پايين يه آهن مياد پايين بعد بايد با شمشير بزني بهش تا بره وسط نور رو بگيري تا نور به تو نخوره كه بتوني از طريق طناب بري اون دست من هر چي با شمشير ميزنم به آهنه نميخوره نوره خواهشا بگين چطوري به آهنه ضربه بزنم تا بره اون وسط قرار بگيره تا من بتونم برم اون دست؟!
    دوست عزیز شما اوّل اون آهن رو با کشیدن دستگیره میاری پایین دسته ؟ بعد شمشیر آبیه ( شمشیر الیمپیوس ) رو بردار رو تا می تونی بهش ضزبه بزن ( حدود 6-5 ضربه ) بعد دوباره برو اون دسته که آهن رو آورد پایین بکش که آهن دوباره بیاد بالا و بعد هم با آهنه از پشت نور چشماش رد شو .
    سلام دوستان.الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون(قسمت دوم)
    حالا اون اهرم وسظ محوطه را میچرخونیم یک سکو میاد بالا ولی تا ما به بالا برسیم اون پایین میاد.
    بقل اون مرده که از زنجیر آویزونه میگه آر1 بزن اما هیچی نمیشه فقط دوربین نزدیک میشه.کمک لطفا...
    اینجاشو دقیق یادمه فقط چون خیلی وقت پیش بازی می کردم نمی دونم چه جوری بگم ولی :
    اون سکّویی که می گی برای بالا رفتن از پلّه های ناقص روی دیواره رو بذار زیر نردبونای ناقص . حالا ازش برو بالا و بعد برو سمت راست . این جا ها یه مجسّمه هست که زیرش یه سنگه باید به اون سنگه شمشیر بزنی تا بشکنه . بعد قدّ مجسّمه یه خورده کوتاه تر می شه . یادته یه سپر از اون یارو که غیب می شه گرفتی ؟ باید بری جلوی مجسّمه و R1 رو بزنی تا اون سپره رو بچسبونه به دستای مجسّمه . حالا مجسّمه رو حل بده پایین ( از راهی که کنارت هست ) بعد بذارش روی اون سکّویی که نصفش شکسته ... حالا اون سکّو رو ببر بالا تا جلوی یکی از چشماش رو بگیره ، بعد خودت هم سریع برو بالا و جلوی اون یکی چشمش L1 رو بزن ؛ فقط سریع باشی حلّه .
    مؤفّق باشید .

4. 3 کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

مرسی...خوب من الان تقریبا آخرای بازی هستم.جایی که دوتا خواهرا هستن و سه تا آینه که یکیشون هی از این آینه میاد هی از اون آینه...چجوری بکشم اینارو؟خستم کردن...اه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

بازی رو تموم کردم......دوستان هر مشکلی دارین بگین من 1 ساعت نمیشه که بازی رو تموم کردم...پایان ناتمومی داشت...

7. این کاربر از techno_magical بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان من مشکلم اینه که دوستان میگن یه مرد میاد که نامرئی میشه برایه من نمیاد چرا
    ----------------

-----------------
    حتی سنگ هم آوردم از سکو بالا برم راستی یه مرد اومد ها نامرئی میشد بعد از زمین گاو در میاورد اونو کشتم ولی هیچ سپری بهم نداد مشکل بنده از کجا میتونه باشه تو رو خدا کمک کنین

داره خودمونی میشه dark_prince783's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان من مشکلم اینه که دوستان میگن یه مرد میاد که نامرئی میشه برایه من نمیاد چرا
    ----------------

-----------------
    حتی سنگ هم آوردم از سکو بالا برم راستی یه مرد اومد ها نامرئی میشد بعد از زمین گاو در میاورد اونو کشتم ولی هیچ سپری بهم نداد مشکل بنده از کجا میتونه باشه تو رو خدا کمک کنین
    سلام دوست عزیز ؛
    شما وقتی از اون سکو که گذاشتی جای اون پله برو بالا همون بالا ها یه چرخی بزن یه مجسمه هست که جلوش سپر گرفته ، اون میندازی پایین میذاری اونجا که اهرم هست و اهرم رو میچرخونی میره بالا بعد به سرعت میری خودت از نردبان بالا که اون مجسمه جلوی نور یه چشم رو میگیره و خودت میری جلوی نور چشم دیگه و دکمه دفاع که همون سپر هست رو میگیری و نگه میداری و . . .
    یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسی سیو بازی رو بعد پرواز با اسب پرنده داره ؟ من خیلی لازمش دارم
    اگه یه منبع هم برای سیو بازیها معرفی کنین خیلی خوب میشه

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی سیو بازی رو بعد پرواز با اسب پرنده داره ؟ من خیلی لازمش دارم
    اگه یه منبع هم برای سیو بازیها معرفی کنین خیلی خوب میشه
    من سیوشو ندارم ولی اگه بگی بار اوّل یا بار دوّم شاید دوستان بتونن راهنمایی کنن .
    اگه هم جایی گیر کردی بگو کمکت می کنیم .
    مؤفّق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخه تو دموی این مرحله گیر میکنه دیگه نمیره باید سیو مرحله بعدی رو داشته باشم که مرحله رو رد کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •