تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 91 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دوستان در اين بازي به قسمت هاي ترسناك رسيديد ؟
    در تبليقش كه ديديم ترسناك بود .

من که Audiogy2 ZS Plotonium Pro + Creative 7.1 دارم و مثل سینما صداش باحاله و یه جاهاییش که تاریکه و یهو یه جونور میپره جلوم میترسم ، اگه سپیکرهامو خاموش کنم دیگه ترسناک نیست ، ... یه جاهای خیلی کمش ترسناکه ولی خب از دووم3 و فیر که ترسناکتر نمیشه .

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان در اين بازي به قسمت هاي ترسناك رسيديد ؟
    در تبليقش كه ديديم ترسناك بود .
    اره یه قسمت هایی ترسناکه ولی نه خیلی ... از همه باحال تر یه جونورست که مغز ما رو به طرف خودش میکشه
    اینکاره جون اگه میشه حوری کباب نشده بفرست بیشتر به کارمون میخوره

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

اره یه قسمت هایی ترسناکه ولی نه خیلی ... از همه باحال تر یه جونورست که مغز ما رو به طرف خودش میکشه
    کوووووووووو ؟! پس چرا من ندیدمش ؟! ...

اینکاره جون اگه میشه حوری کباب نشده بفرست بیشتر به کارمون میخوره
    از اونجایی که گوشت خام ما از بهشت تهیه میشه و شما هم بهشتی هستی پس خودت میتونی گوشت خام گیر بیاری ،اینجا شوفاژخونه یا موتورخونه و آشپز خونه بهشته

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کوووووووووو ؟! پس چرا من ندیدمش ؟! ...

از اونجایی که گوشت خام ما از بهشت تهیه میشه و شما هم بهشتی هستی پس خودت میتونی گوشت خام گیر بیاری ،اینجا شوفاژخونه یا موتورخونه و آشپز خونه بهشته
    سلام
    یه جاییکه درست یادم نیست 1 دسته از استالکر ها توسط ارتش گیر افتادن و باید بیم کمکشون و یه استالکر زخمی رو نجات بدیم وقتی نجاتش میدیم اون استالکره یه سوراخ تویه زمین که مثلا تونله رو به ما نشون میده و ما به یه دلیلی که اونم یادم نیست میریم اون تو که میرسه به آزمایشگاه ارتش و اینجور چیزا اونجا با چندتا جونور محترم میبینیم که تو بهشت تا حالا ندیدمشون و بهشون میخورد از بروبکس خودتون باشن !!!
    راستی نمیشه برا ما هم دعوتنامه بفرستی بیایم اونورا آخه بهشت خسته کنندست هرچی امام و پیامبر و آدم مومن اینجاست نمیشه هیچ کاری کرد!!!
    راستی چطوری این بازی رو تمونم کردی هیچی ندیدی که!!!
    تا پنجشنبه خداحافظ

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

سلام
    یه جاییکه درست یادم نیست 1 دسته از استالکر ها توسط ارتش گیر افتادن و باید بیم کمکشون و یه استالکر زخمی رو نجات بدیم وقتی نجاتش میدیم اون استالکره یه سوراخ تویه زمین که مثلا تونله رو به ما نشون میده و ما به یه دلیلی که اونم یادم نیست میریم اون تو که میرسه به آزمایشگاه ارتش و اینجور چیزا اونجا با چندتا جونور محترم میبینیم که تو بهشت تا حالا ندیدمشون و بهشون میخورد از بروبکس خودتون باشن !!!
    راستی نمیشه برا ما هم دعوتنامه بفرستی بیایم اونورا آخه بهشت خسته کنندست هرچی امام و پیامبر و آدم مومن اینجاست نمیشه هیچ کاری کرد!!!
    راستی چطوری این بازی رو تمونم کردی هیچی ندیدی که!!!
    تا پنجشنبه خداحافظ
    آهان ، اون جونور گنده قرمز ها رو میگی ؟! ...

ببین دوست من الان جهنم یه کمی شلوغ شده ، بذار یه بمب بزارم و یه سری رو شهید کنم و بفرستم به بهشت تا جا بیشتر باز بشه و یه آپارتمان لوکس برات پیدا کنم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه بابا یه جونوره شبیه آدم شلوار هم پاشه (چه با تربیت)!!!! فقط بالا تنش لخته و بدنش مثل آدمه فقط قیافش یکم شبیه ..... وقتی ما رو میبینه هی دوربین میره تو صورتش . میاد عقب انگار که دید ما رو عقب جلو میکنه و سر ما گیج میره طوری که دیگه نمیتونی نشونه گیری کنی و عکس مغز ما میاد گوشه تصویرکه رنگش عوض میشه که آخرین رنگش هم قرمزه و بعد کارمون تمومه
    دستت درد نکنه لطفا آپارتمانش رو به کوره باشه!!

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر منم تنها جای ترسناک بازی(اونم زیاد ترسناک نبود)همین جونورست.با کلی دنگ و فنگ از دستش خلاص شدم واقعا آدم جلوشو نمیدید.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته راهش اینه که بری نزدیکش اگه بری جلو دیگه نمیتونه مخت رو تکون بده و راحت میشه کشتش

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

البته راهش اینه که بری نزدیکش اگه بری جلو دیگه نمیتونه مخت رو تکون بده و راحت میشه کشتش
    آهان ، کشتمش ، منظورت همونیه که شلوار جین پاشه دیگه ؟! ... همونی که وقتی از راهروهای زیر زمینی میخواهیم بیایم بیرون جلومون سبز میشه ؟! ... آخه من از اون یکی در از زیر زمین اومدم بالا و واسه همینم بودش که ندیدمش ، ... کشتنش که خیلی راحت بودش ، این جونورهای مسخره ای که هی غیب میشدن کلی مسخره اند ها ، یه هوا ترسیدم ، راستی دستت درد نکنه رفتم و اون تفنگه رو از زیر پل برداشتم ، نمیدونم چه هیزم تری به این گروه دیوتی ها فروختم که هی فرت و فرت بهم شلیک میکنن و منهم مجبور میشم بکشونمشون ، احمقها جونشونم زیاده و باید یه خشاب فشنگ تو مخشون شلیک کنم تا بمیرن ، هیچ اسلحه ای رو تا به الان مثل مسلسلی که صدا خفه کن هم داره رو ندیدم که راحت آدم بریزه پایین و بکشه ، بدیش اینه که دوربین نداره و خشابش هم زود تموم میشه . ... اون جونوره هم که میگفتی اگه بکشیمش میشیم عضو دیوتی ، پیداش نکردم ، نمیدونم کجا باید دنبالش گشت ، بازم دستت درد نکنه که راهنماییم کردی .

اون آپارتمانی هم که میخواستی جورش کردم برات ، یه فواره و یه جوی مواد مذاب داره که تو باغشه ، نمیدونی چه حالی میده وقتی میبینی مواد مذابش داره فواره میزنه بیرون ، یه منقل بزرگ هم واسه کباب کردن درست کردم برات ، دو سه تا هم حوری بهشتی برات قاچاقی گذاشتم تو یخچال که خنک بمونن و خراب نشن تا بیایی و کبابشون کنی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آهان ، کشتمش ، منظورت همونیه که شلوار جین پاشه دیگه ؟! ... همونی که وقتی از راهروهای زیر زمینی میخواهیم بیایم بیرون جلومون سبز میشه ؟! ... آخه من از اون یکی در از زیر زمین اومدم بالا و واسه همینم بودش که ندیدمش ، ... کشتنش که خیلی راحت بودش ، این جونورهای مسخره ای که هی غیب میشدن کلی مسخره اند ها ، یه هوا ترسیدم ، راستی دستت درد نکنه رفتم و اون تفنگه رو از زیر پل برداشتم ، نمیدونم چه هیزم تری به این گروه دیوتی ها فروختم که هی فرت و فرت بهم شلیک میکنن و منهم مجبور میشم بکشونمشون ، احمقها جونشونم زیاده و باید یه خشاب فشنگ تو مخشون شلیک کنم تا بمیرن ، هیچ اسلحه ای رو تا به الان مثل مسلسلی که صدا خفه کن هم داره رو ندیدم که راحت آدم بریزه پایین و بکشه ، بدیش اینه که دوربین نداره و خشابش هم زود تموم میشه . ... اون جونوره هم که میگفتی اگه بکشیمش میشیم عضو دیوتی ، پیداش نکردم ، نمیدونم کجا باید دنبالش گشت ، بازم دستت درد نکنه که راهنماییم کردی .

اون آپارتمانی هم که میخواستی جورش کردم برات ، یه فواره و یه جوی مواد مذاب داره که تو باغشه ، نمیدونی چه حالی میده وقتی میبینی مواد مذابش داره فواره میزنه بیرون ، یه منقل بزرگ هم واسه کباب کردن درست کردم برات ، دو سه تا هم حوری بهشتی برات قاچاقی گذاشتم تو یخچال که خنک بمونن و خراب نشن تا بیایی و کبابشون کنی
    سلام
    گروه دیوتی هوایه همدیگر رو ردارند احتمالا یکی از برو بچه هاشون رو کشتی که میزنند به نظر من برگرد به سیوی که کارت ندارن آخه همه ماموریت هایه اصلی تو شهریه که دست گروه دیوتیه اما در مورد عضو شدن خودم هم هنوز نشدم و لی موفق شدم برم با فرمانده شون صحبت کنم
    بعد گزروندن ماموریت x16 رفتم پیش bar keepr و یه ماموریت جدید گرفتم بعد رفتم اونجایی که فرمانده دیوتی هست و دم در نگهبانی میدن و نمیزارن وارد شی(نزدیک آرنا) با اونایی که نگهبانی میداد صحبت کردم همیشه میگفت غریبه ها رو راه نمیدیم ولی این بار یه گزینه اضافه شده بود برامون که گفتن رئیس با من کار داره باسه همین گزاشتن برم داخل رییس رو ببینم و ازش ماموریت بگیرم فکر کنم کم کم خودش بهم پیشنهاد بده عضو بشم
    در مورد اون مسلسلی که گفتی اگه منظورت اویه که 10 تا خشاب میخوره تو کمپfreedom تویه یکی از خونه ها روبرویه انبار نیمدایره شکل یدونه با دوربین هست

راستی تابستون میام ... هم امتحان ها تموم شده هم هوا خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •