این دیگه تخیلیه.مال این قرن نیست
این دیگه تخیلیه.مال این قرن نیست
![]()
![]()
![]()
چه گوشیه باحالیه
تا میشه میبندیش مچ دست![]()
بهتره از رویا بیاین بیرون... این دیگه واقعیه: Sony Ericsson P700i
مشخصات اولیه:
صفحه نمایش 2.6 اینچ با رزلوشن 240*320 پیکسل
سیستم عامل Symbian 9.1, UIQ 3.0
دوربین 3.2 مگاپیکسلی
Wi-Fi
3G
ولی این گوشی از نظر شکل ظاهری چیزی برای گفتن نداره ولی امکانات n73 رو داره با کمی ارفاق نسبت به n73
خیلی بد شکله
فقط نوکیا e90
البته این خبر که قدیمیه و من اینو با به عنوان دبلیو 999 دیده بودم . که بعد خودم متوجه شدم پی 700. که همون ام 600 ولی ارتقا پیدا کرده . سونی با کمبود طرح داره روبرو میشه
اینم جدیدترین گوشی سونی اریکسون به نام S500i که بزودی معرفی میشه. کشویی، صفحه نمایش 2.4 اینچی، دوربین 2 مگاپیکسل و ضخامت 12.5 میلی متر...
![]()
ولی تفاوت خواصی با سونی w580 نداره؟؟؟
![]()
شرکت نوکیا، با ارائه نوکیا 6120 کلاسیک، گام دوم خود را در راستای ساختن تلفنهای هوشمند سیمبین و ایجاد استطاعت بیشتر برای خریداران اینگونه تلفنها، برداشت. این مدل، مدل جدیدی از تلفنهای هوشمند است که شباهت زیادی به نوکیا E65 دارد، که تلفنی هوشمند، با قابلیت کامل و مطابق با بودجه معمول شما می باشد.
نوکیا 6120 کلاسیک یک دستگاه با قـابـلـیـت اچ اس دی پی ای (HSDPA) می باشد که با سیستم عامل مشهورسیمبین نسخه 2/9 ویرایش شده، از سری 60 ارتباط برقرار کننده کاربر، عرضه خواهد شد. در پشت سر این سیستم عامل عالی یک موتور قوی قرار دارد، که آن یک واحد پردازشگر مرکزی(CPU) 369 مگاهرتز می باشد.
وکیا 6120 کلاسیک همچنین یک پشتیبان بلوتوث استریو، یک اهرم یو اس بی کوچک (miniUSB)، رادیو FM و یک شکاف حافظه میکرو اس دی (micro SD) را دارا می باشد.
قابلیتهای خوب این گوشی به همینجا ختم نمی شود، بلکه در ادامه، این موبایل به یک صفحه نمایش تی اف تی (TFT) 16 مـیـلــیـون رنگ 2 اینچ ، دارای وضوح تصویر کـیـو وی جـی ای (QVGA) و همچنین یک دوربین 2 مگاپیکسلی به عنوان دوربین ثانویه در جلوی آن برای استفاده در تماسهای ویدئویی تجهیز شده است. که همه موارد بالا در کنار همدیگر درون یک بدنه، مجموعا" به وزن 84 گرم قرار گرفته اند. وزن این گوشی از نظر کاربرد باعث شده تا آن بعنوان سبک ترین تلفن هوشمندی که تاکنون در جی اس ام نوکیا (NOKIA GSM ) ساخته شده است، به شمار رود.
انتظار می رود نوکیا 6120 کلاسـیـک در سه ماه دوم سال 2007 بصورت تک فروشی با قیمت تخمینی فقط، 260 یورو روانه بازار شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)