آره فيلم شبکه 4 فردا رو نبايد از دست داد فيلمه معرکه هست
آره فيلم شبکه 4 فردا رو نبايد از دست داد فيلمه معرکه هست
man fek mikonam age seda o sima filmaye televizioni az keshvarhaye khareji ro bekhare behta az filmhaye sinamaiie.
chon mishe in filmha ro roo dvd ya cd taheyye kard o did vali filmhaye televizioni ro na.
yade un ruza ke mishod az bbc seryal did bekheyr bashe.
jaye seryalhaye secret army o labaye tariki bekheyr.
baraye haminam man baraye didane filme gahremanan(champions) ke toosh honarpisheye yvette tu arteshe serry bazi karde lahzeshomari mikonam.
chon salhas dige nemishe in honarpisheha ro az seda o sima did.
hamegi movaffag o piruz bashin.
سلام
penny عزيز
عضويتتون رو تبريك ميگم
پست قبلي شما فارسي بود
اينجا فارسي نويسي قانون هستش
این فیلم آخرین مرد مقاوم چطور بود ؟
فیلم طوفان در جامائیکا چطور؟
ارزش داره تکرارش رو ببینم؟؟
اخرین مرد مقاوم قشنگ بود...اما طوفان در جامائیکا رو ندیدم.این فیلم آخرین مرد مقاوم چطور بود ؟
فیلم طوفان در جامائیکا چطور؟
ارزش داره تکرارش رو ببینم؟؟
الان شبکه سه داره فیلم غریبه ای در شهر رو میده...کپی فیلم "Man On Fire" هستش اما این کجا و اون کجا...قبلا هم چند تا فیلم از سینما ی هند دیده بودم که کپی فیلم های هالییودی بود ولی این یکی خیلی اذیتم کرد.برای اینکه مردی در اتش یکی از قشنگترین فیلم هایی بود که تا حالا دیده بودم.
ضمنا فردا شبکه ی یک فیلم هیات منصفه فراری فراموش نشه...
Last edited by S@eid; 26-03-2007 at 21:18.
فیلم شبکه 4 خوب بود اما من همش در ديدنه فيلم ياده فيلمه يک مشت دلار بيشتر می افتادم
چون يه تورايی خيلی شبیه اون فيلمه به ياد ماندنی بود
فيلمه شبکه 1 هم فيلمه جالبی بود با اينکه قديمی بود
فيلمه شبکه 3 هم که اصلا حرفشو نزنيد چون من اصولا از فيلم هايه هندی حالم به هم ميخوره
فیلم آخرین مرد مقاوم اثر والتر هیل که امروز از کانال 4 پخش شد به نوعی بازسازی اثر به خاطر یک مشت دلار
سرجیو لئونه بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم در مقایسه با اثر لئونه ضعیف تر بود البته خیلی هم نمیشه نظر داد چون زمان اصلی فیلم 101 دقیقه
بوده و ما 89 دقیقه اش رو دیدیم . فیلم ارزش وقت گذاشتن رو داشت . بازی بروس ویلیس هم خوب بود .
اما فیلم "طوفان در جامائیکا "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فیلم جمع و جور و بی ادعا و عالی . داستان بسیار ساده ای که پایانی تراژیک دارد نمای پایانی
فیلم فوق العاده عالی بود.
دیشب (دوشنبه ) کانال 4 در برنامه مستند 4 یکی از بهترین مستندهای مایکل مور به نام "من و راجر " رو گذاشته بود
امیدوارم دوستان این مستند رو که جز ویژه برنامه های نوروزی سیما بود را دیده باشند . موضوع این مستند سیاستهایی بود که راجر اسمیت رئیس کارخانه جنرال موتورز گرفته بود
درباره فیلم " گل " هم که دیروز از شبکه تهران پخش شد باید بگم . بزرگترین ایراد فیلم این بود که کاملا کلیشه ای بود به همین خاطر به سادگی میشد پایان فیلمو حدس زد .
سلام
یه سوال داشتم
کسی میدونه اسم واقعی دختر کوچیکتره نصرت خانوم تو فیلم ترش و شیرین که تو فیلم اسمش سیماست چیه؟
اين فيلم پسراژدهاسوار مگه قسمت دوم هم داره؟شبكه 3 دادپريروز چون پادشاه رو نكشت كه!! يعني گذاشتند بعدا بسازند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)