تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 44 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 434

نام تاپيک: ◄◄ معــرفــی و درخــواســت کــتابـــها و منــابــع کمــک آمــوزشــی ریــاضــیــات ►►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

باسلام
    دوستان یه کتاب کمک آ»وزشی برای ریاضی 2 بهم معرفی کنن
    میخوام ریاضی ام قوی بشه
    بهتر مطالبی رو که توی کلاس میگن یاد بگیرم
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

1

[quote=meka;3030711]بنده امسال سال اول هستم كه وارد دانشگاه شده ام ودر رشته مهندسي مكانيك دانشگاه فردوسي قبول شده ام دنبال كتاب براي درس رياضي عمومي هستم كه مثال هاي فراوان وتمرين هاي متنوع با پاسخ هايش داشته باشد اگر لطف كنيد وكتابي معرفي كنيد در اين زمينه بسيار ممنون ميشم
    راستي يك كتاب pdf ه دانلود كردم كه سوالات امتحاني بود به نام 401 problem in calculus اگه كسي جواباشو داره لطفن لينك بده
    با تشكر[/quoteسلام من بهت کتاب آرمانوویچ رو پیشنهاد می کنم کتاب عالی و خوبیه با تمرین فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام من کتاب آرمانویچ رو بهت پیشنهاد می کنم یه کتاب عالی با تمرین فراوان اونم تمرینایه آدم کش و مبارزه طلب

داره خودمونی میشه sunrise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم دقيقا مشکل همين دوستمون رو دارم، يعني به کلي هرچي درس تو دانشگاه مربوط به رياضي هست رو من مشکل دارم و هيچي سر در نميارم و هرچي ميام ياد بگيرم نميشه که نميشه و ديگه اعصابم خورد شده تا الان که به کارشناسي رسيدم هنوز رياضي همراه من هست نه يکي که اونم سه تا! اونم همين ترم اول و از همين اول کار به مشکل خوردم و ميترسم همين اول کاري مشروط بشم :(

رياضي هايي که من تو ترم اول کارشناسي دارم اين ها هستش و با هر سه تاش هم مشکل دارم:

1- معادلات ديفرانسيل: که پايه اون فکر کنم بايد انتگرال و مشتق و همچنين مثلثات باشه.
    2- آمار و احتمالات مهندسي: که اين مورد هم همش با نمودار و اينا سر و کار داره که بازم چيزي ازش نمي فهمم.
    3- رياضي گسسته: با ترکيبات (استتناج و ...) و فکر کنم جبر بول و اينا سر و کار داره که بازم متأسفانه از اينم هم زياد چيزي سر در نميارم و تا بحال خودم به تنهايي موفق نشدم جواب يه سؤال رو هم کامل بنويسم!

به نظر شما کسي که فقط تا اول دبيرستان رياضي داشته و بعدش بخاطر اينکه رشته اي که انتخاب کرده (و اشتباه بزرگي هم کرده) شاخه کاردانش رشته کامپيوتر بوده و حالا بايد به اين بدبختي که رياضي هيچي بلد نيست دچار بشه و به شدت هم از رياضي متنفر شده چه راه حلي هست که بتونم حداقل همين سه رياضي که دارم رو ياد بگيرم و اينقدر بخاطر اين سه درس حرص نخورم.

البته ناگفته نماند که يه درس ديگه هم هست به نام طراحي الگوريتم که اونم متأسفانه توش رياضيات داره که مربوط به حد و ميل کردن و اين جور صحبت ها ميشه که من حتي تا الان اسمشون رو هم نشنيده بودم!!!

خلاصه ممنون ميشم دوستان من رو در اين امر راهنمايي کنند که چه کنم تا مشکل من در رياضي حل بشه و بتونم حداقل حالا نه با نمره خوب اما با يه نمره قابل قبول اين درس ها رو پاس کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در داخل غار

پيش فرض

دوستان عزیز ، میتونین از کتاب سبز رنگی که قلم چی با عنوان " ریاضیات پایه " برای دانش آموزان دوره متوسطه رشته ریاضی منتشر کرده استفاده کنین .

داره خودمونی میشه reza2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    texas

13 معرفی کتاب

سلام
    به علت زیاد شدن درخواست کتاب تصمیم گرفتم تو این بخش پیدا کردن کتاب خوب رو آسو نتر کنم

قوانین:
    1.درباره هر کتاب با دلیل منطقی نظر بدید
    2.سال انتشار و نام ناشر رو بنویسید
    3.تا حد امکان سعی کنید درباره کتابی که بحث شده بنویسید

نکته: اگر کسی کتاب خاصی رو مد نظر داره بنویسه تا دوستان راهنمایی های لازم رو انجام بدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض یه درخواست

من یه کتاب می خواهم که اگه از نظر مدیران محترم اشکالی نداشته باشه اینجا مطرح می کنم(شرمنده ام)چون این کتاب کتابی نیست که تو شهرمون زیاد استفاده کنن کتاب فروشی ها نمیارنش و سفارش هم نمی دن .اینم مشخصاتش
    مجموعه فرمول ها و جدول های ریاضی
    شامل 2400 فرمول و 60 جدول آمار ،مهندسی و مدیریت مالی
    تالیف مورای.ر-اشپیگل
    ترجمه علی-محمد حسینی
    انتشارات استاد- مشهد
    فکر کنم دور ور 2000 تومان باشه
    هر کی دوست داشت آمادگی خودشو اعلام کنه مشخصاتم را بهش میدم برام بفرسته و تمام هزینه با اتم و اکمل پرداخت میشه
    اگه کتابی میدونین بهتر از این هست برام معرفیش کنین ببینم چی میشه کرد.
    Last edited by TATAR.BonFire; 11-11-2008 at 13:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برو تو سایتای خرید کتاب.خیلی کمک می کنه.

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

ولی من میفهمم مشکلش فکرمیکنم از اول دبیرستان به بعد باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

برو تو سایتای خرید کتاب.خیلی کمک می کنه.
    تو خیلی از سایت ها رفتم یا نداشتن یا سفارش نمی پزیرفتند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •