آزمايش چند روز بعد از رفتار پر خطر نشون ميده؟ و چقدر طول ميكشه تا جواب ازمايشو بهمون بدن؟
آزمايش چند روز بعد از رفتار پر خطر نشون ميده؟ و چقدر طول ميكشه تا جواب ازمايشو بهمون بدن؟
تا اونجایی که من میدونم، این آزمایش هایی که در ایران میگیرن ویروس رو اگه در مرحله سوم باشه شناسایی میکنه، یعنی ممکنه 20 روز تا 20 سال طول بکشه تا جواب + بده. آزمایشش هم اونقدر چیز پیچیده ای نیست، من خودم آزمایشش رو قبلاً داده بودم (همراه با چند آزمایش خون دیگه) جوابش به همراه بقیه آزمایشا اومد، یعنی حدود چند روز بعد تقریباً. (و اگه فوری باشه جوایش رو همون روز میدن)آزمايش چند روز بعد از رفتار پر خطر نشون ميده؟ و چقدر طول ميكشه تا جواب ازمايشو بهمون بدن؟
ولی در مورد علائم اولیه، چون خیلی علائم رایجی هستن نمیشه بطور قطع گفت که طرف ایدز داره. توی صفحه زیر کامل در مورد این علائم توضیح داده و اینکه درصد هر کدوم از علائم برای ایدز چقدره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ! منم جواب آزمایشم رو گرفتم ! خدا رو شکر سالم سالم بودم !
تاییدیه نظام پزشکی هم گرفتم و دیگه هیچ مشکلی واسه خروج ندارم !!!
دوشنبه دارم میرم
اما به خدا اصلا خوشحال نیستم !!!
منم خوشی میخوام ولی خب تو وطن خودم![]()
نه عزيزم اشتباه ميكني تست آنتي بادي حداكثر بعد از 3 ماه 100 درصد نشون ميدهیعنی ممکنه 20 روز تا 20 سال طول بکشه تا جواب + بده.
اگه اينجوري بود العان همه ايران ايدز داشتن
البته 100 در صد نیست و تا 3 درصد ممکنه منفی کاذب باشه و برای همین دوره پنجره رو 6 ماه و خیلی به ندرت 16 ماه می گیرن.
كلا ايدز ميتونه از طريق بذاق دهان فرد آلوده منتقل بشه؟
خیر . انتقال این ویروس از طریق بزاق اثبات نشده است .
نه، بذاق نمیتونه ویروس ایدز رو در خودش نگه داره، فقط خون و ترشحات تناسلی و اونهم در اونصورتی که از طریق خون تا آلت تناسلی یا مقعد وارد بدن شدن!اگه بذاق دهن فرد الوده وارد الت تناسلي مرد بشه چي؟
يكي از دوستان سوال كرده اند
ایا امکان انتقال ایدز از بزاق دهان زن مبتلا به آلت تناسلی مرد، در هنگان مکیدن آلت تناسلی وجود دارد؟
همانگونه كه در يكي از مطالب قبلي ( پاسخ به سوالات شما عفونت هاي جنسي) توضيح داده ام ايدز از راههاي زير منتقل مي شود
انتقال از راه جنسي، از راه خون و فرآورده هاي خوني، از طريق مادر به جنين و از طريق شير مادر.
شواهدي از انتقال ويروس اچ اي وي يا ايدز از طريق بزاق دهان وجود ندارد. البته در صورتيكه بزاق به خون آلوده باشد وضع متفاوت است. در واقع در حالت عادي امكان انتقال ايدز از طريق بزاق يك زن آلوده به ويروس به يك مرد هنگام ساك زدن يا مكيدن آلت تناسلي نيست اما بالعكس آن يعني انتقال ويروس ايدز از يك مرد آلوده به يك زن هنگام ساك زدن يا مكيدن آلت تناسلي مرد وجود دارد. البته اگر در دهان زن زخم يا آفت باشد و بزاق آلوده به خون شود احتمال انتقال از زن آلوده به مرد هست. به هر حال بهتر است ريسك نكرد و هنگام --- دهاني هم از كاندوم استفاده كرد. امروزه كاندوم با رنگها و طعمهاي مختلف براي استفاده در هنگام --- دهاني در بازار موجود مي باشد.
این پست رو قبلاً توی یه تاپیک دیگه داده بودم، دوباره اون رو میذارم شاید به دردتون بخوره:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)